Komunizmus: židovské sprisahanie?
Re: Komunizmus: židovské sprisahanie?
HOLOKAUST JE NEPOPIERATELNÝ
https://www.google.sk/search?q=holocaus ... 80&bih=592
https://www.google.sk/search?q=holocaus ... 80&bih=592
A kto trvdi opak?
Tak potom preco sa ohanas zdrojmi, ktore pochadzaju od cloveka, popierajuceho holokaust?
Veď to by som rád vedeľ, kto tvrdí opak?
Nikto kto má v hlave mozok, nepoprie holokaust.
Dôkazy sú nevyvrátitelné.
Tak by ma zaujímalo, kde vznikli tieto chýri o popieračoch holokaustu?
Nikto kto má v hlave mozok, nepoprie holokaust.
Dôkazy sú nevyvrátitelné.
Tak by ma zaujímalo, kde vznikli tieto chýri o popieračoch holokaustu?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chýry o popieračoch? Prosím ťa - ak by si si naštudoval históriu (o tom sme mali celý jeden predmet s názvom "representing the Holocaust"), vedel by si, že ich bolo dosť a niektorí z nich boli aj zabásnutí. Okrem toho, veddy, vieš už konečne vysvetliť, čo sa snažíš dokázať a čo to má spoločné s komunizmom ako židovským sprisahaním?
//Chalan, na toto už iba GO TROLL ELSEWHERE (netuším, prečo sa musia na každom fóre nájsť takíto exoti).
//Chalan, na toto už iba GO TROLL ELSEWHERE (netuším, prečo sa musia na každom fóre nájsť takíto exoti).
Irving už cestou do pojednávacej miestnosti novinárom povedal, že už nespochybňuje fakt, že počas druhej svetovej vojny zahynuli milióny židov.
Zaujímalo by ma za čo ho odsúdili?
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 17:56)
Nacisti, podľa jeho slov, vyvraždili milióny židov a o tom niet pochýb.
Zaujímalo by ma za čo ho odsúdili?
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 17:56)
Nacisti, podľa jeho slov, vyvraždili milióny židov a o tom niet pochýb.
veddy naštuduj si napr. knihu od Lipstadtovej Popíraní holokaustu.
Ráta sa medzi popieranie holokaustu aj názor, že za holokaustom stoja Sionisti?
Ak áno, tak potom tvrdím, že za Holokaust Sionisti zodpovedný niesú.
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2013, 23:42)
Tu sú nejaké genocídy z 20. storočia.
Najvačšiu (do počtu obetí) mal na svedomí Stalin.
Najkrutejšiu mal na svedomí Pol Pot v Kambodži.
http://www.historyplace.com/worldhistory/genocide/
Bosnia-Herzegovina: 1992-1995 - 200,000 Deaths
Rwanda: 1994 - 800,000 Deaths
Pol Pot in Cambodia: 1975-1979 - 2,000,000 Deaths
Nazi Holocaust: 1938-1945 - 6,000,000 Deaths
Rape of Nanking: 1937-1938 - 300,000 Deaths
Stalin's Forced Famine: 1932-1933 - 7,000,000 Deaths
Armenians in Turkey: 1915-1918 - 1,500,000 Deaths
Prečo by niekto, niektorú z týchto genocíd, popieral???
Čo tý ľudia z toho majú?? Peniaze?? Politickú kariéru?? Škodoradosť?? (v pripade škodoradosti, by skôr genocídu zveličovali)
Akú by mohol mať niekto motiváciu, tieto genocídy popierať?
Tá motivácia je veľmi, veľmi dôležitá. Ale, aká je? Akú mal Irving??
Aj keď jeho popieranie mi príde ambivalentné.
Ak áno, tak potom tvrdím, že za Holokaust Sionisti zodpovedný niesú.
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2013, 23:42)
Tu sú nejaké genocídy z 20. storočia.
Najvačšiu (do počtu obetí) mal na svedomí Stalin.
Najkrutejšiu mal na svedomí Pol Pot v Kambodži.
http://www.historyplace.com/worldhistory/genocide/
Bosnia-Herzegovina: 1992-1995 - 200,000 Deaths
Rwanda: 1994 - 800,000 Deaths
Pol Pot in Cambodia: 1975-1979 - 2,000,000 Deaths
Nazi Holocaust: 1938-1945 - 6,000,000 Deaths
Rape of Nanking: 1937-1938 - 300,000 Deaths
Stalin's Forced Famine: 1932-1933 - 7,000,000 Deaths
Armenians in Turkey: 1915-1918 - 1,500,000 Deaths
Prečo by niekto, niektorú z týchto genocíd, popieral???
Čo tý ľudia z toho majú?? Peniaze?? Politickú kariéru?? Škodoradosť?? (v pripade škodoradosti, by skôr genocídu zveličovali)
Akú by mohol mať niekto motiváciu, tieto genocídy popierať?
Tá motivácia je veľmi, veľmi dôležitá. Ale, aká je? Akú mal Irving??
Aj keď jeho popieranie mi príde ambivalentné.
u Stalina su tie cisla myslim vacsie
-
javatar
Hardcore addict
Oproti Mao Zedung-ovi boli vsetci amateri.
Rabini varovali:
"COPAK VŠICHNI ZAPOMNĚLI NA PŘÍSAHU, KTEROU NÁM ULOŽIL BŮH, KDYŽ NÁS ROZPTÝLIL DO VŠECH KOUTŮ SVĚTA? NEPOKOUŠEJTE SE NÁVRAT DO ZEMĚ ZASLÍBENÉ VYMÁHAT, NÝBRŽ ČEKEJTE NA ČAS PŘÍCHODU MESIÁŠE! TEN VÁS TAM UVEDE. TI, KDO VÁS TAM BUDOU LÁKAT PŘED NÍM, ČINÍ Z LIDU BOHEM ODDĚLENÉHO NÁROD JAKO JEDEN Z MNOHÝCH. VYZÝVAJÍ HNĚV BOŽÍ A NOVÉ ZÁŠTI NÁRODŮ PROTI NÁM."
Tak je napísané v Biblii.
"COPAK VŠICHNI ZAPOMNĚLI NA PŘÍSAHU, KTEROU NÁM ULOŽIL BŮH, KDYŽ NÁS ROZPTÝLIL DO VŠECH KOUTŮ SVĚTA? NEPOKOUŠEJTE SE NÁVRAT DO ZEMĚ ZASLÍBENÉ VYMÁHAT, NÝBRŽ ČEKEJTE NA ČAS PŘÍCHODU MESIÁŠE! TEN VÁS TAM UVEDE. TI, KDO VÁS TAM BUDOU LÁKAT PŘED NÍM, ČINÍ Z LIDU BOHEM ODDĚLENÉHO NÁROD JAKO JEDEN Z MNOHÝCH. VYZÝVAJÍ HNĚV BOŽÍ A NOVÉ ZÁŠTI NÁRODŮ PROTI NÁM."
Tak je napísané v Biblii.
Pointa?
To som chcel len pripomenúť tým, ktorý zabudli. Oni už vedia ktorých sa to týka.
To som chcel len pripomenúť tým, ktorý zabudli. Oni už vedia ktorých sa to týka.
Re:
Aby som bol úprimný. Protokoli Sionských Mudrcov a Genéza Sionizmu som si pozorne prečítal! Z tvojím názorom sa dá len súhlasit. Žid je ako cigáň, peniaze mu voňajú ale robota smrdí.uplink napísal:Co maju seci proti zidom? Radsej riesme cinanov, ktorych je tolko, ze za chvilu nas tu prevalcuju ako pustne kobylky.
Proste kaslite na to, zidia su ini, su uplne iny narod ako vsetky ostatne, si zoberte ako kvoli nim vyvadzal Adolf..Mohol by si mi povedať kto blokoval Nemecko pred II. Svetovou vojnou? Tak ti to pripomeniem: Anglia,Francia. a USA! Nemci boli tak natom dobre ,hlevne z potravinami že ím padi ľudia od hladu na uliciach! Tak kto to rozpútal tú vojmnu?! Na zreteľ sa niesmie brat vojno v Iraku, Afganistane, Líbyí syrií. a v Egipte!
Čo si o tom mýslíš? Že by t boli tý nemci?
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2013, 14:33)
Re: Re:
Ehe, ak by sme teraz vzali svetu naraz všetky vynálezy a kultúrne diela ktoré priniesli židovskí vedci a umelci, tak by možno ešte sedel doma pri sviečke. Nemyslím si, že by židia boli v tomto smere niekomu niečo dlžní, práve naopak. Asi medzi nimi nikdy nebolo veľa kopáčov priekop, ale to im slúži skôr k česti. Protokoly áno tvrdé y sú blbosť.nadl napísal: Aby som bol úprimný. Protokoli Sionských Mudrcov a Genéza Sionizmu som si pozorne prečítal! Z tvojím názorom sa dá len súhlasit. Žid je ako cigáň, peniaze mu voňajú ale robota smrdí.
To co priniesli zidia na poli kultury alebo vedy je mizive percento v porovani s clovekom eurospkeho povodu. A ak aj nieco priniesli tak len dotvorili k obrazu svojmu, nie vytvroili.
Nefabuluj, vzhľadom na počet ľudí ich národa majú v priemere na jednu osobu celkom určite násobne vyšší prínos pre svet ako priemerný európan. Ktorý pár miliónový národ spravil viac? A rozprchnutý 2000 rokov po svete? V európe to vždy ťahali nemci, benelux, anglicko aj francúzsko a vrámci týchto najmä židáci.. Slovákov je na svete možno polovica z toho čo židov a keby sme začali porovnávať oblasť vedy, tak sme na smiech. Áno je mi jasné, prečo to tak je, ale to na veci nič nemení.kali520 napísal:To co priniesli zidia na poli kultury alebo vedy je mizive percento v porovani s clovekom eurospkeho povodu. A ak aj nieco priniesli tak len dotvorili k obrazu svojmu, nie vytvroili.
Ty už si tiež taký vypredsudkovaný rigídny drevený šašo, že už židom nedokážeš priznať žiaden kredit. Ty už musíš zo zásady vypotiť nejakú takú hovadinu, že "my sme oveľa viac, a aj keď náhodou sa im niečo podarilo, taaak to len určite od nás ukradli" <= pochop že toto už pôsobí fakt komicky. Keby si mal 80 rokov a demenciu nepoviem..
Ja nepopieram ich inteligneciu, a obzvlast ich rasova vernost je obdivuhodna, ale schvalne vymenuj mi tu nejakych zidovskych tvorcov, vynazelzcov alebo priekopnikov v umeni ktori mali vyznam alebo prinos pre svet (Dufam ze zacnes s Einsteinom
).
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Boris Pasternak, Isaac Bashevis Singer, Joseph Brodsky za literatúru...Proste čo sa budem rozpisovať, na http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... _laureates Myslím, že ich je viac ako dosť.