Rychlost pripojenia
Rychlost pripojenia
Zdravim
V prvom rade by som sa chcel ospravedlnit za moju laicku stylizaciu, ale do danych veci sa absolutne nerozumiem.
Mam internet od UPC a vcera som si dal zvysit rychlost pripojenia z 50 na 100 mb/s. Pri merani rychlosti internetu mi nameralo 60 mb. Pri zapojeni routra mi nameria iba 50 mb. UPC technik ma ubezpecil, ze v mojom modeme eviduju 100 mb rychlost, a ze problem bude v hardweri. Router vysiela az do 150. Vedeli by ste mi niekto pomoct ako zvysit rychlost pripojenia? dakujem za reakcie
V prvom rade by som sa chcel ospravedlnit za moju laicku stylizaciu, ale do danych veci sa absolutne nerozumiem.
Mam internet od UPC a vcera som si dal zvysit rychlost pripojenia z 50 na 100 mb/s. Pri merani rychlosti internetu mi nameralo 60 mb. Pri zapojeni routra mi nameria iba 50 mb. UPC technik ma ubezpecil, ze v mojom modeme eviduju 100 mb rychlost, a ze problem bude v hardweri. Router vysiela az do 150. Vedeli by ste mi niekto pomoct ako zvysit rychlost pripojenia? dakujem za reakcie
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rychlost pripojenia
Vypni modem a zapni na 10 minút. Router vypni na 30 sekúnd a zapni. Napoj sa čisto cez modem najprv, použi speedtest.net. Daj si najbližšiu proxinu. A máš to. Ja mám 100/8 od UPC a ťahám 87-98/9-10 pravidelne.
Vsetky rychlosti cez wifi?
-
uplink
VIP
beardie - cez wi-fi by na 90% neprijal dáta takou rýchlosťou na žiadnom zariadení. Potreboval by na to minimálne 100 eurový router a kvalitný notebook. Gro ľudí dosahuje cez domácu wi-finu an routroch do 30-40 eur tých 20-40 mbps maximálne. Aj keď je pripojenie 200 mbps.
prave preto sa to pytam, realna bude vzdy nizsia ako kratkodoba namerana
-
uplink
VIP
On dal 50 z routru a 60 z modemu. Tak asi išiel cez kábel.
ano tych 60 som nameral ked som strcil kabel z modemu priamo do pc. Co to znamena dat si nablizsiu proxynu. Btw ten casovy horizont 10 min a 30 s musi byt presne dodrzany? alebo to moze byt aj viac...cize modem vypnem na 10 min dobre som tomu rozumel? Este otazka pc ma uz najlepsie za sebou nemoze to byt aj sietovou kartou? ze vacsiu rychlost nepusti?
Je to myslene minimalne 10 minut.
Pochybujem ze by problemom bol samotny PC ale najlepsie to vyskusas ak pripojis iny PC/ntb
Pochybujem ze by problemom bol samotny PC ale najlepsie to vyskusas ak pripojis iny PC/ntb
notebook je high end....pc uz ma 8 rokov minimalne. Ked budem doma vyskusam a napisem....zatial vdaka za rady
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 12:52)
Takze som dal na vase rade a rychlost donwloadu je o 20 mb vyssia takze som spokojny....dakujem za rady pani
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 12:52)
Takze som dal na vase rade a rychlost donwloadu je o 20 mb vyssia takze som spokojny....dakujem za rady pani