Akú pastu pod chladič na CPU?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Akú pastu pod chladič na CPU?

Príspevok od používateľa typek61 »

tu mas :) je divne ze to volate "pero" :lol:
Prílohy
asussq_baleni2.jpg
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@pavucek: povodny chladic z boxovaneho CPU ide v pohode nasadit a drzi tam ako svina. Ak ti pada asi si ho tam zle nasadil.
Ak davas iny chladic uisti sa ci je podorovnay na dany socket ktorym disponuje tvoja doska. Bezne sa, ale pribaluje montazne prislusenstvo pre dany socket ak v "zaklade" nejde osadit.

PS: tipujem, ze nemas ani nahodeny ten cierny ramcek na ktory sa to osadza a montujes to priamo do dosky. Lovu zdar.
PPS: skor by som to nazval ako kovovy klip ci spona, ale pero. No neviem. Perom asi tazko zaistis stabilitu toho chladica na CPU.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ono by nám pomohlo keby vieme aký socket máš alebo aspoň aký máš procesor presne
podľa manuálu na am3/am2+/am2/754/939/940 sa to pripína tou sponou, 775/1156/1366 sa uchytáva šróbami... ale každý ma trošku iný úchyt
keby si pozrieš ten môj link tak dole úplne na konci tesne pred kommnetami máš pohyblivé obrázky ako sa to na aký socket uchytáva
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Pero je vlastne len slengový výraz pre ohybné kovové uchytávacie zariadenie nato aby si uchytil chladič na matičnú dosku do plastových záražiek. Ak si to aj napriek tomu nepochopil, tak o trochu vyššie máš odkaz na obrázok, kde to je vyobrazené.
Napísať odpoveď