Štatút študenta
Re: Štatút študenta
takže to 'I' (international) tam je len zo srandy?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
DEVZYO1G: jedine tak pri nakupe ked predlozis na zlavu (mek, alza, cinemacity etc.)
na vstupy v muzeach, hradoch, galeriach,... plati aj I, len dopravna funkcia nieDEVZYO1G napísal:takže to 'I' (international) tam je len zo srandy?
Tak nakoniec som sa rozhodol pre ŠD Dolnozemská. Trošku OT, ale nemá tam niekto známeho, čo tam býva/býval? Lebo zajtra tam ideme prakticky naslepo a bojím sa, či bude voľné miesto..
funguje všade okrem železnícDEVZYO1G napísal:takže to 'I' (international) tam je len zo srandy?
-
Andi_Cibula
Addict
Ujo zo zvolenskej SAD po mne ISIC nechcel ani raz (nástup v PD). 
ja sa uz radsej pytam. cesta z domu do okresu ma s pokutou stala vyse 1000sk, podobny pruser na medzinarodnej linke Brno-BB by bol velmi drahy
-
Andi_Cibula
Addict
Neporušujú náhodou prepravné spoločnosti nejaké vyššie umiestnené zákony ? Možno by to bolo súditeľné. Akurát nervy a čas na to nemá nik.
Keby sa to ešte niekomu zišlo - teta v DPB centre na stanici mi odmietla uznať zľavu na cestovné, lebo že "nemám kartičku, ktorú majú všetci gymnazisti". Mohol som jej vysvetľovať, že som zo Sniny, kde nemám žiadnu MHD, mohol som jej vravieť, že stále som študent, mohol som mať potvrdenie o návšteve školy. Nice.
-
kukiak
Addict
Mal si si stiahnut to ich tlacivo a dat potvrdit, s tym by si sa vyhadal..