METAL,METAL...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: METAL,METAL...
100 ludi 100... osobne ma neohuril ale zas az taky grc to nie je.. k tej hudbe by som este pridal secrets,adept,daysend,gideon,a hero a fake,onward to olympas.
Tak ďaľší hudobník nás opustil. Tentokrát gitarista zo slayeru Jeff Hanneman.
Je mi smutno
mal som tu cest ho vidiet v akcii na topfeste
-
Grond
Medium Professional
http://ssvj.webnode.sk/za-slovensko-bez-iron-maiden/
co to za prije*** ludi zije na slovensku , nemam slov
Mna to len utvrdilo v tom, ze treba ist na topfest 
Pedofilov z vlastných radov by mali riešiť...http://ssvj.webnode.sk/za-slovensko-bez-iron-maiden/
-
Wishmaster
Medium Professional
http://music-zone.eu/peticia-za-slovens ... -topfestu/
demencia nepozna hranic
a toto im asi nevadilo, ze tu boli v 2003..?
)
Tych by asi pepka klepla, kebyze pride taky Ozzy..
demencia nepozna hranic
Tych by asi pepka klepla, kebyze pride taky Ozzy..
čo vravíte na toto?
Ten otecko musí byť hrdý, veď kto by nebol. Na 6 ročnú pecka. Aj keď v súťaži neverím, že sa dostane ďaleko.
-
Thrash/Death
Star
Z toho dievčatka raz bude určite kočka, ale mne sa jej vystúpenie vôbec nepáčilo a je mi fuk že má iba 6 rokov. A čo to má spoločné s metalom?
-
Cyrus666
Light Professional
hladam fanusika Dream Theater, ale skutocneho fanusika co pozna kazdy jeden song aj bonusovky, hladam totizto jeden song a absolutne si nemozem spomenut jak sa volal iba urcitu melodiu a to mam celu diskografiu, jedina moja nadej je zeby to bola niaka bonusovka
keby sa tu niekto taky najde tak pls SS
keby sa tu niekto taky najde tak pls SS
-
Thrash/Death
Star
www.metal-archives.com tam nájdeš čo potrebuješ
Neviete nahodou, chystam sa na snina rock pod kamenom na Helloween a pocuvam od nich len tie stare albumy, no a dnes som si vyhladal od nich nejake tie novsie veci a s nemim uzasom som zistil ze od 94teho tam nespieva michael kiske. TAk chcel by som vediet ci ste nanich niekto neboli nazivo, ci hraju aj tie starsie songy a ci su taky nadupany aj nazivo, lebo predsa 22 eur len za listok vyhodit nie je tak malo ked to bude na hovno
dik
Bobala - Ty si fakt nevedel, že od 1994 už tam nie je Kiske ale Deris?
Helloween sú super, chodievam na ich koncerty a môžem povedať, že sú fakt skvelí a samozrejme sa oplatí ísť na nich za každú cenu. Pozri si ich playlist, pravdepodobne budú hrať tieto songy v tomto poradí aj v Snine.
Kód: Vybrať všetko
http://www.setlist.fm/setlist/helloween/2013/friluftsbadet-svedala-sweden-bd955b6.htmlRe: METAL,METAL...
Super diky, som sa chcel spytat aj na ten playlist ale si ma uz predbehol
taze dik. No fakt som to nevedel, je to skoda, lebo som sa tesil hlavne na kisku, ale nevadi, vyzera to ze ideme aj tak.
-
spojka13
Darca
Ak si chcel Kiskeho, tak včera vystupoval v Snine s AVANTASIOU... ale pravdepodobne, si ho videl...
V utorok sa tesim na Trivium do bratislavy... Je to najpopici kapela tychto cias na svete,,. predstavte si ze by metallica prisla v roku 1988 zahrat niekam do kulturaku,.. O tom to je
-
mirak2
Hardcore addict
podla teba bol aj novy album bfmv kandidatom na top album roka s tyn triviumom si rovnakp vedla... vypocut sa da, ale naj popi*i kapela to nie je a nikdy ani nebola
Myslim ze novy album Trivium predci niekolko nasobne bfmv aj spolu s tými starými vykopavkami 
-
Andi_Cibula
Addict
Chlapi, na Trivium som bol 12.6.2012 v Brne a bol to úplne perfektný koncert a ešte dnes si pustím s radosťou záznam na youtube, ale včera (10.8.2013) to bolo veľké sklamanie, hrali kratšie než mali predurčený čas a hrali málo známe a rozšírené skladby, to nasadenie mi tam chýbalo a všimol som si aj poslabšiu spätnú väzbu publika.