Nikotinove naplaste pre nefajciara
-
javatar
Hardcore addict
Re: Nikotinove naplaste pre nefajciara
Cosi sa mi mari, ze nikotin je viac navykovy ako heroin (ruku do ohna za to nedam). Na druhej strane sa aj tej zavislosti (fyziologickej) dokazes velmi rychlo zbavit. No a skodlivost je tiez na trosku inej urovni. A stavy tiez 
Samozrejme, takto na rovinu sa to povedat neda, ze nikotin = heroin, nebodaj ze nikotin ma vacsiu zavislost, bolo to skor hypebolizovanie situacie, ale aj tak pre ozrejmenie som to spomenul. Ja ked som fajcil som nemal ziadnu fiziologicku zavislost, preto sa mi aj lahsie prestalo, no napr. kamos ak neda hodinu po poslednej cigarete dalsiu, vravi ze ma abstaky a nenustale otravuje a zhana zvaro, preto aj samotny nikotin a latky obsiahnute v cigaretach maju individualne ucinky na kazdeho inak.
Hm skodlivost, no tak v tomto ohlade myslim ze tovarenske cigarety su dost skodlive, neviem napr. co je na cistom heroine skodlive? Okrem toho ze si doje*** zili alebo pluca? Samozrejme zo socialnych, spolocneskych a inych ohladov chapem zly vpliv heroinu (clovek je proste troska), no mna by zaujimala skor priama skodlivost na telo,organy...
Hm skodlivost, no tak v tomto ohlade myslim ze tovarenske cigarety su dost skodlive, neviem napr. co je na cistom heroine skodlive? Okrem toho ze si doje*** zili alebo pluca? Samozrejme zo socialnych, spolocneskych a inych ohladov chapem zly vpliv heroinu (clovek je proste troska), no mna by zaujimala skor priama skodlivost na telo,organy...
-
javatar
Hardcore addict
Hmm - ako citam tak takmer nic. Teda ak spravne davkujes.
Problémy s kašľom? Skúste heroín!
Aj zuby Vás bolia? Na to tu máme skvelú kokaínové tapbletky!
Original Post: Používanie nikotínových naplástí nefajčiarom je jeden z naj-mega blbostí, čo som tu na hojku od registrácie čítal.
Aj zuby Vás bolia? Na to tu máme skvelú kokaínové tapbletky!
Original Post: Používanie nikotínových naplástí nefajčiarom je jeden z naj-mega blbostí, čo som tu na hojku od registrácie čítal.
-
javatar
Hardcore addict
begbeee - uz chapem preco to volali stare dobre casy 
Paradoxne, Smith (firma, ktora je dnes sucastou obrovskej multinarodnej GlaxoSmithKline spolocnosti, co su viacmenej bioteroristi) liecila heroinom. Ale mozno to je uplne iny Smith, toto je len moja konspiracia.
Tak myslim ze to nie je nic nove, na zaciatku 20 storocia sa bezne pridaval kokain do coca-coly(?) alebo kofoly, teraz uz neviem, ide skor o to ako dlho sa dany pripravok udrzal na trhu. Co sa tyka syrupu na kasel, tam je to jasne, ze to hned stiahli, ale ta coca-cola sa drzala dlhsie.
// dokonca ho museli zakazat, no pekne
// dokonca ho museli zakazat, no pekne
-
javatar
Hardcore addict
Len ta upravim - kokain bol v coca-cole od zaciatku. Prestali az ked im to zakazali.