Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa kali520 »

yogi chces provokovat alebo o co ti ide? Ja som sem jedalnicek daval, daval som sem clanky kde je vsetko presne vysvetlene, teraz aspon videt jak si to vsetko ignoroval.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Nie, myslim to uplne vazne. Chcem priamu radu nie kopirovane odkazy. Pisal si ake mas skusenosti, kurzy a skusania za sebou, tak Ta beriem ako cloveka ktory ma v tom jasno. Popisal si sem stovky riadkov o svojich poznatkoch, tak by si mohol napisat este nejakych 40-50 kde napises presny cvicebny postup a stravovanie (dva az tri jedla denne ) co bude ako vhodne pre cloveka ktory chce nabrat svalovu hmotu aby nebol chudy. Chcel si radit tak rad . ...prosim
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Jedalnicky mas na nete, nechapem preco by ti to tu mal niekto pastovat a hlavne kazdy by mal jest co mu vyhovuje, chuti, neexistuje ziaden univerzalny jedalnicek.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

No hlavne ked som to napisal ja tak prisla hrozna debata ako je to nespravne, nezdrave a padali linky z google a poznamky ako by sa mal clovek zaujimat o to co je a podobne. Dokonca aj priame rady toto nejedz mal by si jest to ci to.... a teraz toto. :lol:.. ach chlapi chlapi .. ale bavite ma, to je hlavne :smile:...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tak toto ale bashnator napísal trochu zle, pretože taký jedálniček sa dá zostaviť. Zdravých alebo vhodných jedál na výber je samozrejme viac a preto si ho už každý môže upraviť inak. Nedá sa predsa napísať jedálniček, kde bude striktne len jedno konkrétne jedlo na raňajky, obed, večeru.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Ved uz v dvoch vetach ako si odporoval. Za jedno pise ze na nete je jedalnickov dost, cize zrejme suhlasi s tym ze niekto na nete moze poskytnut usity jedalnicek na mieru pre cvicenca a v dalsej vete pise o tom ze neexistuje univerzalny jedalnicek a kazdemu chuti a vyhovuje nieco ine. Toz mam hladat na nete spravny jedalnicek ci nemam ? :-D.

Vidim ze som sa trafil . Karma uz ide dole :lol:
Ako velmi ma to trapi :lol::lol::lol::lol:
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Neviem v com si protirecim, mozes si pozriet jedalnicek na "objem" ako priklad, ale vzdy vychadzas z vlastnych priorit co vyhovuje tebe, ktore potraviny preferujes, coho chces docielit, zalezi na x faktoroch, ci robis aj nejake kardio alebo len posilka, ako casto chces cvicit a podobne.
pinco
Darca
Darca

Ale aj tak neješ všetko, čo vyhovuje tebe, čo ti chutí, ktoré potraviny preferuješ. Tie potraviny, ktoré by si mal a nemal alebo lepšie povedané, sú vhodné a nevhodné, máš ohraničené. O tom sme sa tu bavili.
mio001
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mio001 »

Chezter a Iceman - Ja si postupne vybavujem taku malu posilnovnu a nakupoval som //del som zacinajuci a je tam moznost volby kolko si nalozim a dopravu mali zadarmo.
pinco
Darca
Darca

mio001, no neviem, či si urobil dobre, keď sú kúpil takýto "set". Veď s tým sa nedá skoro nič robiť. Teda viem si s tým predstaviť jedine cviky na biceps a triceps a ešte nejaké príťahy na chrbát. Aj to ti bude postupne málo a budeš musieť dokúpiť kotúče. Ešte aj tá oska z plastu. No neviem, neviem, bál by som sa tomu naložiť viac. Keď už set, tak skôr niečo takéto http://gym.sk/nakladaci-cementovy-duvla ... -2113.html. Je síce drahší o 50€, ale máš na začiatok 50kg závažia, dve krátke tyče, dlhú tyč, žiadny plast. Keď to bude málo, dajú sa dokúpiť normálne ocelové závažia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vráť to kým je čas (7 dní po zakúpení) a kúp si čosi normálne. Úloha a zmysel hentakého "setu" je akurát taká, aby sa válal a zavadzal niekde pod posteľou. :roll:
pinco
Darca
Darca

Veru tak. Keď chceš doma posilku, nepozeraj až tak na cenu a že je doprava zadarmo, ale uvažuj do budúcna. Hento je presne, ako napísal hughito. Pekný design je naprd, ale aspoň bude ladiť k nábytku.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

hento čo postoval pinco mám doma a spokojnosť zatiaľ, jediné čo je trošku blbé je veľkosť tých cementových kotúčov, ale to sa dá prežiť a ja som k tomu zobral ešte 2x15kg cementové závažia pretože tých 50kg je máloa ani to nemáš šancu naložiť všetko na vč
hughito
Redeemer
Redeemer

K tomu cukru:

Celkovo týpek celkom dobré videá, odporúčam popozerať, hlavne začiatočníkom.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pozeral som od neho video Kolikrát denně jíst a tvrdí tam, že je lepšie stravu rozdeliť do viac jedál, pričom tu v téme som sa dočítal, že opak je lepší tak ako to teda je? :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Emkej napísal:pozeral som od neho video Kolikrát denně jíst a tvrdí tam, že je lepšie stravu rozdeliť do viac jedál, pričom tu v téme som sa dočítal, že opak je lepší tak ako to teda je? :)
Schudol som 30 kg.. Väčšinou som neraňajkoval a nemal som viac ako 4 jedlá denne (väčšinou 3, sem tam 2)

Vyber si čo tebe vyhovuje a drž sa toho ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Emkej napísal:pozeral som od neho video Kolikrát denně jíst a tvrdí tam, že je lepšie stravu rozdeliť do viac jedál, pričom tu v téme som sa dočítal, že opak je lepší tak ako to teda je? :)
Ono je to zložitejšie. Zase nikto úplne netvrdí, že je peklo, keď niekto zje 5 jedál denne (ale ide aj o to, že nie všetky sú "veľké" a je to zameraná na dobrú stráviteľnosť a vyváženosť), ale dá sa to aj inak, 2-3 jedlá denne a pod. Je viacero variant, každému môže sadnúť čosi iné.

Čo sa kritizuje, je úplne fanatické prežieranie sa, 6-7 krát denne, stále do seba tlačiť čo najväčšie množstvá jedál...to človek, ktorý nesype nestrávi a má to negatívny dopad na celkové napredovanie.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vďaka za reakcie, budem asi musieť na sebe otestovať, ale inak to vyzerá, že zrejme vie o čom rozpráva
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

borec z bangkoku :D
Prílohy
c13_zpsced16e42.jpg
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

K tym poctom jedal, ide tu hlavne o to aby sme moc nepanikarili ked cely den nahodou nic nezereme, ziadny katabolizmus ani ubytok svalov neprichadza.

Co sa tyka priberania a chudnutia vsetko je to zavisle od poctu prijmu kalorii a od maintenance level calories, to znamena ze je to uplne individualna vec.
Napísať odpoveď