a tato verzia je keyloggeru je platena? lebo nemam to ako kupit cez net..inac tu je moj mail ak by si mal niejake info,ktore nechces tu zverejnovat// [email protected]
//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 22:25 )
takze super asi mam IP..dal som si pozriet original mail su tam rozne parametre a medzi nimi aj X-ORIGINAL IP a je to 12miestne cislo..moze byt? nebudem ho tu asi pisat..
Cawte mam taky problem nainstaloval som ardamax do isteho pc a zahesloval ho ,lenze dlhym casom som ho zabudol a teraz sa neviem dostat k ulozenym udajom ...nevedeli by ste mi pomoct??myslim ze sa to bude ukladat tam kde je nainstalovany........alebo neviem ..ale fakt by som to velmi potreboval ..dakujem
ale si si vedomy ze ak to dotycny zisti ze mu takto zistujes co robi na kompe a poda na teba trestne oznamenie ze si v riti ? to nie len tak ze huraaa keylogger a pomaly kazdy lepsi antivirak ho najde ked ho mas pravidelne updatovani...
nee si si to zle vysvetlil tu nejde o zistovanie nejakych tajnych hesiel od uctov alebo co ja viem co len o to ze cem zistit co si o mne mysli par ludi ....a to s tym antivirakom je v pohode lebo ja som nadstavil vynimku lebo ja mam k tomu pc kazdodeny pristup ......len mi prosim ta skus pomoct ako by som obysiel to heslo co som tam niekedy dal ....viem ze sa to uklada v txt dokumentoch ale kde ako a ci to nieje nejak zasifrovane to uz netusim ......tak pls
Nechcem ťa podporovať v niečom zlom ale tak ARDAMAX KEYLOGER ma niečo ako ENIGE bulider alebo ako sa to volá tam nastavuješ celý keylogger dáš tam NAPR FTP alebo Email kde ti to má chodiť potom to zakriješ neakým obrázkom a ikonou. Keďt o zakrieš obrázkom sice sa ti vygeneruje anpr obrazok.exe ale keď to pošleš dotyčnej osobe a nemá dobrý antivir alebo nemá žiadny tak sa jej to samo naištaluje a jej sa pustí obrázok takže by asi nič nemala vediet Funguje to na 100% skúšal sm to na spolužiaka
pockat sa dobre nerozumieme ja sa nepytam ze ako to dostat do nejakeho pc a nastavit to tak aby to nik nevidel ......to vsetko som uz urobil v pohode to slape lenze ja som tam v tych nastaveniach nastavil heslo aby som si tie logy mohol pozerat len ja a anik iny ,lenze som to heslo zabudol a neviem ci sa k tym zaznamenanym suborom da este neja dostat aj bez toho hesla ..napr najst nejaku cestu k nim na disku alebo ja neviem ........bol by som vdacny keby si sa mi ozval na icq ...ja som ti uz aj pisal ....cislo 275001117......diky moc
acropoleos napísal:a tato verzia je keyloggeru je platena? lebo nemam to ako kupit cez net..inac tu je moj mail ak by si mal niejake info,ktore nechces tu zverejnovat// [email protected]
//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 22:25 )
takze super asi mam IP..dal som si pozriet original mail su tam rozne parametre a medzi nimi aj X-ORIGINAL IP a je to 12miestne cislo..moze byt? nebudem ho tu asi pisat..