Zvacsenie obrazka
Zvacsenie obrazka
Cavte, uz peknych par rokov som si vsimal nejake tie novinky, kde vymysleli super skript, ktory docela verne zvacsi obrazky tak, aby to bolo aj pouzitelne.. Videl som dake stranky, kde boli priklady, vyzeralo to aj v pohode, ale, da sa ten software aj realne niekde zohnat? Chcel by som tento obrazok zvacsit, realna moznost zohnat ho v original velkosti je ziadna, a najradsej by som bol, keby si to mozem dat na celu stenu, ale to mozne nebude, tak sa snazim dosiahnut, aby bol co najvacsi v prijatelnej kvalite.. Ak o dacom viete, budem velmi rad..
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Zvacsenie obrazka
ja som si obrazky zvacsoval s Benvista Photo Zoom, ale nie extremne, ci to pomoze aj tebe to netusim...
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak pokud znas nejakeho sprejera tak mu rekni at ti to hodi na zed. V jinem pripade by ti to nejake graficke studio mozna dokazalo zvetsit tak aby ti to vytiskli treba na plachtu. Pri 150Dpi to vypadalo vcelku dobre. Zalezi jak moc velke to chces mit.
Stačí trochu hľadať: http://www.flickr.com/photos/8726825@N0 ... otostream/
To je práve obyčajne zväčšený obrázok. Takto isto vyzerá obrázok od Cingesa, keď ho manuálne zväčšíš.