Krabicove hry - akcie
Re: Krabicove hry - akcie
Teraz mi domov došla AC1 bez manuálu uplne,AC2 mala len taký jednostránkový letáčik...katastrofa no čo poviem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja mám doma AC1 aj AC2 a obidve majú pekný hrubý manuál 
No veď o to ide (tiež mám doma verzie s manuálmi) ale dnes mi prišli ďalšie dva krabicovky a v jednej nebol manuál vôbec(Directors cut edition AC1) a pri AC2 bol len letáčik...takže neviem prečo distribútori nebalia manuály do hier,asi fakt pre to zníženie nákladov aj keď pochybujem že sú nejak extra vysoké...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja mám manuál všade okrem valve hier a najnovších EA hier..
ono to asi zavisi aj od toho, ze kto je distributor pre SR
skúste z alzy kupovať...od nich som zatiaľ nemal problém, že by došla ochudobnená verzia...
ale síce to už je stará skúsenosť ale keď malo vyjsť BF3 tak boli predobjednávky na gameexpresse aj progamingshope...spolužiak z progamingshopu a ja z gameexpressu, lebo som mal s nimi dobré skúsenosti...
viete ako to dopadlo ? jemu došiel nádherný steelbook a aj nožík a ja som dostal obyčajný zasratý obal ako na hru za 1€ z tesca...keď si na to spomeniem mám chuť vraždiť
+ ma mrzí Skyrim: Legendary Edition ... čakal som poriadnú krabicovku ako sa na niečo s názvom LEGENDARY EDITION patrí...a došiel klasický obal ako na hociktorú hru v takom papierovom tvrdenom obalčeku čo sa doňho zasúva ale nic moc....akože samotný skyrim nebol žiadna edícia a prišiel krásny obal čo sa mi páčil a na ten nic moc...ale pozerám, že to sa veľmi nevyhrali s tým obalom...
možno tá éra už končí, ľudia už radšej to majú v elektronickej forme
- ja nie ! 
ale síce to už je stará skúsenosť ale keď malo vyjsť BF3 tak boli predobjednávky na gameexpresse aj progamingshope...spolužiak z progamingshopu a ja z gameexpressu, lebo som mal s nimi dobré skúsenosti...
viete ako to dopadlo ? jemu došiel nádherný steelbook a aj nožík a ja som dostal obyčajný zasratý obal ako na hru za 1€ z tesca...keď si na to spomeniem mám chuť vraždiť
+ ma mrzí Skyrim: Legendary Edition ... čakal som poriadnú krabicovku ako sa na niečo s názvom LEGENDARY EDITION patrí...a došiel klasický obal ako na hociktorú hru v takom papierovom tvrdenom obalčeku čo sa doňho zasúva ale nic moc....akože samotný skyrim nebol žiadna edícia a prišiel krásny obal čo sa mi páčil a na ten nic moc...ale pozerám, že to sa veľmi nevyhrali s tým obalom...
možno tá éra už končí, ľudia už radšej to majú v elektronickej forme
k bf3---tam bol rozdiel v predobjednávkových bonusoch tuším.
podľa mňa je jedno či si hru kúpim z gameexpresu alebo PGS,lebo oni to aj tak dostanú od rovnakého distribútora pre SR...
podľa mňa je jedno či si hru kúpim z gameexpresu alebo PGS,lebo oni to aj tak dostanú od rovnakého distribútora pre SR...
tak napriklad brloh isteho casu objednaval z polska,potom bol problem,ak sa nemylim s call of duty a museli kopec hier reklamovat,hrac bere od kontiki aj ked je to ten isty majitel,kosican co dodava hry pre tesko a tak.a on napriklad kupoval hry z roznych vystav v anglicku za par penazi a daval ich potom do baleni ku xbox alebo ps3 a robil akoze akciu.dal vam hry opotrebovane v podstate.