P : Topovacie poukazky;Kredity/body/Mb na upload servre

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
StrikeGUNxXx
Amateur
Amateur

P : Topovacie poukazky;Kredity/body/Mb na upload servre

Príspevok od používateľa StrikeGUNxXx »

1. Platba - Vopred na ucet. Mám 2 ( Zuno, Tatra-Banka) , alebo na paypal ucet ( co by bolo asi pre kazdeho najvyhodnejsie nakolko predavany produkt posielam az po
obdrzani platby)
2. Ako som vzpominal kód na dobitie posielam az ked budu peniaze na mojom ucte. Pokial mi neverite uz som sa v tomto pohyboval na pcforum.sk -predaval som tam poukazky na bazos.
3. DôverihodnostPokial neverite ze to funguje navrhujem na zaciatok aby ste si umna kupili nieco lacne (poukazky na bazos) cim sa overi moja dôverihodnosť.
4. Co sa týka cien- existuje mnoho upload servrov takze pokial bude mat niekto zaujem uprednostnuje dohovrenie na cene (nemam prestudovane vsetky cenniky). Na zakladne
stranky (bazos,ulozto,) vsak ceny su vypisane nizsie. Inak ponukam kredity aj na ine (rapidshare,share-rapid,upnito....atd.)
5. Sposob ,,dorucenia,, pokukazok/kreditov. Nedá sa to konkretizovat na vsetky pripady. Nie kazda stranka to ma vyriesené poslaním kodu a nasledovnym opisanim ho do
svojho uctu. Pokial to takto ale prebieha posielam vzpominany kod/heslo cez e-mail kedze sukromne spravy na tomto fore niesu zrovna sukromne. Ine stranky to maju riesene roznymi inymi
sposobmi preto uprednostujem osobnu dohodu cez spravy alebo tu vo vlakne.
Ceny su vzdy vyhodnejsie ako su na strankach
Pr.:
Bazos = 1 Topovacia poukazka : 1 €- Pri väcsej objednavke dohoda na cene. (viac ako 4 poukazky naraz)

Uloz.to=
105 000 MB 15 EUR
50 000 MB 8 EUR
36 000 MB 6 EUR
25 000 MB 4,5 EUR
16 000 MB 2,75 EUR
7 500 MB 1,2 EUR
Viacej mb na jedno dobitie neponukam.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok