Google Android OS
Re: Google Android OS
Kde si na čistom droide (4.2.2) nastavím zvuk pre rozličné notifikácie (gmail, facebook, sms...) ?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skúšal som zatiaľ len raz a toto vzniklo..Hensym napísal:Tak čo, fotíte už niekto Photosphere na novej Photo/Gallery app z nového Androidu? Podarili sa vám nejaké zaujímavé kúsky? Pochváľte sa.
Ja som sa s tým až dnes naučil robiť tak, aby to ako-tak vyzeralo, ale vždy tam je nejaký kix. Teším sa keď to zoberiem na nejakú sympatickú lokalitu, lebo byt je pre to príliš malý priestor, a výhľad z okna je nudný.
-
krankenwagen
Professional
Tak som skusil aj vonku, s malymi chybickami to, myslim si, nie je zla funkcia.
Sorry za moju nevedomosť, ale čo to je za appku ? To je nejaká funkcia foťáku novej verzie androidu ? Alebo len z PlayStore appka "Photospehere" ? ...Hensym napísal:Tak čo, fotíte už niekto Photosphere na novej Photo/Gallery app z nového Androidu? Podarili sa vám nejaké zaujímavé kúsky? Pochváľte sa.
Ja som sa s tým až dnes naučil robiť tak, aby to ako-tak vyzeralo, ale vždy tam je nejaký kix. Teším sa keď to zoberiem na nejakú sympatickú lokalitu, lebo byt je pre to príliš malý priestor, a výhľad z okna je nudný.
-
DeJF
Addict
Tuším od 4.2.2 to je ako funkcia vo fotaku..
V podstate máš pravdu. Doteraz to bolo len na nexusoch s 4.2.2 androidom. Teraz je to už pre všetkých, keď si stiahneš appku.
skusal som podla tohto naovdu spravit root (Nexus root toolkit). lenze na mna vyskoci hlaska, ze nenasiel ovladace. Tie ovladace som instaloval podla toho navodu v programe. Skusal som ich viac. Nic nepomohlo. Viete kde je chyba? (win XP)
-
guess.whoo
Redeemer
zrejme presne v tom windowse..
Skus nainstalovat drivre rucne na tej stranke pise ze su v data/Drivers/RAW_Drivers/Google_Drivers/
Normálne používam v aute ako navigačku moju S3ku s Google navigáciou. Avšak všetko sú to online mapy a teda potrebujem byť stále na nete. Za tri týždne idem do Maďarska na 4-5 dní. Dátový roaming je kravina ... prestrelené ceny. Takže budem potrebovať nejakú navi s offline mapami. Niekde som tu čítal, že Sygic má 7 dňovú trial verziu. Chcem sa spýtať či to je offline verzia, teda že mi stiahne napr mapy Maďaska, alebo potrebujem byť online ?
Nechcem to teraz sťahovať a inštalovať, aby som náhodou nevyčerpal teraz tú trialku keď ju nepotrebujem.
Poprípade nemáte niekto skúsenosti s nejakým Maďarským operátorom, ktorý ponúka SIMkartu a net do mobilu ako má u nás napr Telekom program EASY FREE ? + ak si dobijem napr za 10€ tak mam net zdarma na 10 dní ...
Nechcem to teraz sťahovať a inštalovať, aby som náhodou nevyčerpal teraz tú trialku keď ju nepotrebujem.
Ano, sygic je offline
-
guess.whoo
Redeemer
urcite ten sygic
Alebo, môžeš vyskúšať alternatívy..
http://www.mojandroid.sk/2013/07/10/apl ... y-06-2013/
Taký Be-On-Road s OSM mapami zdarma vyzerá zaujímavo.. len som ho ešte nemal možnosť vyskúšať v praxi.
http://www.mojandroid.sk/2013/07/10/apl ... y-06-2013/
Taký Be-On-Road s OSM mapami zdarma vyzerá zaujímavo.. len som ho ešte nemal možnosť vyskúšať v praxi.
Aku navigaciu odporucate tu na SR? Hlavne, aby ma vedela zaviest po BA aby boli hlavne dobre prepracovane mapy SR, kedze ju ani nebudem vyuzivat v zahranici..
-
guess.whoo
Redeemer
vyskusaj trial od sygicu (aj ked podla mna nema velmi dobre riesenu navigaciu na peso, na auta som lepsiu nemal), ak mas mobilny net tak od googlu..je ich myslim dost a kazdy ma ine preferencie
Inak ja som s Googlackou mapou veľmi spokojný
Vy čo používate aj iné navigačky ..kam by ste zaradili Google Navi ? alebo tak bodovo od 0-10/10 ?
Pardon, asi som sa zle vyjadril... Ja tú navigáciu nepotrebujem na pešo... teda aj na to, ale hlavne chodiť s autom po BA a hlavne aby nezmätkovala...
A co vam vadi na pesimode v sygicu? Sak to je uplne v poho.
-
guess.whoo
Redeemer
ze je nepresny, casto sa mi stava, ze zastanem a pritom panacik este par sekund kraca. Alebo sa pohnem a panacik stoji tiez par sekund a az potom zbadam ci idem spravne
A pri google navigacii sa ti to nestava?