Ahojte, našiel som Xperiu X8 ale nemôžem sa do nej dostať, lebo chce nakresliť ten vzor, ktorý neviem.
Skúšal som hard reset, ako píše výrobca, no nefunguje. Skúšal som to aj flashnúť, ale má zakázané USB debuging a keďže sa do telefónu nedá dostať, tak ho ani nemôžem povoliť.
Máte nejaké návrhy?
Ďakujem.
Xperia X8
Re: Xperia X8
flash a usb debuging na seba nesuvisia ... takze, problem je medzi stolickou a pc/nb 
a co presne znamena "nasiel" ?
a co presne znamena "nasiel" ?
No nevyznám sa v tom, tak som sa riadil iba tým, čo som čítal na stránkach výrobcu a tam bolo, že treba povoliť USB debug.
Žiadal som o radu, nie o výsmech.
A "našiel" znamená NAŠIEL, teda - found, alebo neviem, čomu teda nerozumieš...
Žiadal som o radu, nie o výsmech.
A "našiel" znamená NAŠIEL, teda - found, alebo neviem, čomu teda nerozumieš...
ok, rada c.1 - stiahni si SUS a cez neho to flasnes
c.2 - stiahni si falshtool a cez neho to flashnes
c.3- stiahni si PC companion a cez neho ho flashnes
atd atd...
c.2 - stiahni si falshtool a cez neho to flashnes
c.3- stiahni si PC companion a cez neho ho flashnes
atd atd...
Co tak to odovzdat na policiu?
-
pablo64
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Je to tak , najlepsie ho odovzdat na policiu , aj ked pochybujem ze sa niekto prihlasi pren.heker napísal:Co tak to odovzdat na policiu?
Ale zase na druhej strane moze dotycny pan co ho stratil nahlasit kradez , a nie stratu a budu to musiet policajti riesit ako kradez.
A aj ked ho rozbehas tym flashom pomocou IMEI ta mozu vystopovat ( kamosovi sa to stalo aj ked mobil nasiel , vystopovali ho pomocou IMEI v T mob SK. Je to na tebe
Na maro Hard reset , tusim sa da :
1. Vypnite telefón.
2. Držte tlačidlo Volume UP aj Volume DOWN a zapnite telefón.
4. Stlačte tlačidlo Volume UP pre vykonanie HARD RESETu, alebo akékoľvek iné tlačidlo pre ukončenie.
Zdravím, chcel som rootnuť neteri tento telefón (aby som jej tam mohol nahádzať hry), no keď je už mobil pripojený a kliknem na ROOT, vypíše "Waiting for device..." a tam to zastane a ďalej nejde. Po chvíli mi vypíše, že program SuperOneClick nereaguje. Viete mi pomôcť, prosím?