NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Briera stretol rovnaký osud ako Bryzgalova, majú ho vyplatiť zo zmluvy :wink:

Pokiaľ riešime Flyers, tak mi nedá, že majú podpísaných málo hráčov za veľké peniaze, a to po budúcej sezóne končí zmluva Girouxovi, Scheenovi a Coutorierovi...teda musia meniť. Podľa mňa im netrebalo Streita, zbytočne, keď tam majú ešte na rok Timonena, pri ktorom pochybujem, že ho po budúcej sezóne vôbec predlžia vzhľadom na vek a výšku kontraktu. Bohvie čo je s Prongerom, ktorý tiež zaťažuje kasu Flyers a možno ho tiež vyplatia.
Ta obrana Flyers je strašne predražená:

Meszároš 4 mil. USD,
Scheen 3,6 mil. USD,
Streit 5,25 mil. USD,
Pronger 4,9 mil. USD,
Timonen 6 mil. USD,
Grosmann 3,5 mil. USD,
Coburn 4,5 mil. USD,
a to majú ešte Gervaisa a obmedzený je podľa mňa schopný Erik Gustafsson...takže tu ich poriadne tlačí topánka, neviem, či iné mužstvo má vôbec takých drahých obrancov :?

btw. očakávam výmenu Meszároša, ktorý sa po budúcej sezóne stane voľným hráčom bez obmedzenia a momentálne pri jeho plate 4 mil. USD predsa len vďaka neustálym zraneniam nepodáva také výkony, aké by sa očakávali a hrával poväčšinu v 2-3 obrannom páre :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ovečkin od dnes oficiálne najväčší frajer v dejinách NHL :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

co hovorite na tento trade?:
http://sport.aktuality.sk/c/151917/velk ... em-hracov/

Podla mna viac ziskal Dallas ako Boston
J.O.S.E
King
King

Necelý deň pred otvorením trhu s voľnými hráčmi uskutočnil Boston s Dallasom veľký trade. Boston získal Loui Erikssona, Reillyho Smitha, Joe Morrowa a Matta Frasera. Do Dallasu sa sťahuje Tyler Seguin, Rich Peverley a Ryan Button.

Podľa môjho názoru nie je Dallas víťazom tohto menenia si hráčov, tak ako sa to momentálne posudzuje. Boston získal 27-ročného, viacmenej, výkonnostne vyrovnaného hráča do TOP 6 medzi útočníkmi a tiež možno o Erikssonovi povedať, že je univerzálnym hráčom, schopným nahrať, streliť gól a ubrániť aj oslabenia. Fraser a Smith majú skúsenosti z NHL, aj keď sú to mladí hráči. Črtá sa Top útok Bostonu Eriksson-Krejčí-Lucic.

Z finančnej stránky si Boston polepšil približne o 3,8 mil. USD, ktoré môže vynaložiť na zmluvu pre Raska.

Naproti tomu čo získal Dallas ? Mladého hráča, ktorý sa možno príliš preceňuje a na ktorého v Bostone hral pracant Marchand, a teda v Dallase momentálne neviem, či majú také typy hráčov, ktoré by makali na jedného strelca. Naviac Dallas sa v posledných rokoch zbavil powerforvardov ako Ott, Morrow. Samozrejme Peverley je na pozíciu tretieho centra a posledný rok v Bostone mu veľmi nevyšiel..

Z môjho hľadiska by som to zhrnul tak, že Boston získal útočníka, o kvalitách ktorého niet pochýb a dosahuje v každej sezóne určité štandardy a k tomu dvoch schopných hráčov, ktorých môžu zapracovať do A-čka. Dallas získal talentovaného útočníka, ktorý mal z troch ročníkov výborný jeden a v tohtoročnom play-off strelil v 20 zápasoch jeden gól, naviac je v pozícii, že musí dokazovať, že dvojkou na drafte nebol len tak náhodou...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

s tym Seguinom a Erikssonom maximalne suhlasim... vsade vsetci onanuju, ze Dallas nenormalne zarobil, lebo Seguin. vacsina podla mna ani nevie, ze Eriksson hral allstar game (aj ked "len vdaka tomu", ze z kazdeho timu tam musel byt hrat a nikto iny v dallase vtedy nebol)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Eriksson je parádny hráč, nový Hossa. Co si už nikto nepamätá aký parádny bol na ms v útoku so Sedinovcami?
J.O.S.E
King
King

o. i. si Dallas zadovážil aj ďalšiu posilu. Výmenou za Phillipa Larsena získal Dallas z Edmontonu Shawna Horcoffa. Dallas sa stáva mužstvom veteránov:

Gonchar 39, Robidas 36, Cole 35, Horcoff 35, Whitney 41 :D

Ešte k Erikssonovi. On bol aj v Dallase málo na očiach, taký nenápadný, a teda prehliadaný, kdežto Seguin je od vstupu do NHL na očiach a podľa mňa sa až príliš preceňuje...hrať s Bergeronom a Marchandom v útoku, to je za vodou. V Bostone očakávam, že jeho miesto zaujme buď Caron alebo Khokhlachev, proste niekto z mladých pušiek, pretože potrebujú aj omladiť v útoku :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Podľa mňa je *momentálne* oveľa lepším hráčom Eriksson ako Seguin. Eriksson môže hrať prvú lajnu v ktoromkoľvek tíme NHL. Či bude Seguin niekedy lepším ako on je otázka. Talent na to má, ale talent mali mnohí.

Inak :!:
Danny Briere z Flyers do Canadiens - :plus: Podľa mňa hodne dobré pre Briera i Canadiens
Shawn Horcoff (C) z Oilers do Stars - :minus: Dallas posiluje ale s veľkým :?: Získava hráčov, ktorých kvalita je pochybná. Leadership & Veteranship nie je liek na všetko.
J.O.S.E
King
King

Úvodné minúty po otvorení trhu s voľnými hráčmi priniesli zopár očakávaných podpisov...

Emery do Philadelphie, takže Haláka už nepotrebujú...
Alfredsson do Detroitu,
Nabokov zostáva v Islanders, kam sa upísal aj Peter Regin,
Horton do Columbusu,
Clowe do New Jersey.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Veru Detroitu sa minali Svedi, tak zobrali Alffieho a zrejme si upisu aj Nyguista
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

J.O.S.E
King
King

Ja by som diskusiu posunul na budúcnosť Tomáša Tatára...práve Detroit angažoval Stephena Weissa a Daniela Alfredssona, takže ako by ste videli budúcu sezonu pre Tatára ? ja nie som fanúšik červených krídel, avšak títo dvaja ho "trošku" vytláčajú zo základu...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

je to dost zvlastne, ked dostal Tatar prislub prveho teamu od GM. Vyjadroval sa o tom par krat aj do medii tak som si myslel, ze je to hotova vec. Avsak teraz ako keby sa skor pripravoval jeho trade, lebo on urcite nebude suhlasit s dalsou sezonou na farme
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

on to má v zmluve nejako tak že ak ho budú chcieť hodiť na farmu pôjde na listinu voľných hráčov, aspoň tak nejak som to čítal, neviem presne ako to chodí bolo to dávnejšie článok už asi nenájdem ale ak niekto viete bližšie info pokojne ma opravte/doplňte...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tatar odohral privela zapasov ako profesionalny hrac a preto moze byt poslany do ahl iba po prejdeni waivers
//
Iginla do Bostonu a Alfredsson do Detroitu su najvacsie prekvapenia dna :) Bobby Ryan mi bude kua chybat :( a Holmgren opat zabija system, ked podpisuje ako jednotku Emeryho.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

http://www.slovenskozijehokejom.sk/2013 ... cenitelne/
Handzus zaziva pekny refresh v hokeji, nech sa mu dari aj buducu sezonu :)
J.O.S.E
King
King

Ilya Kovalchuk končí v NHL :?: ...som dosť prekvapený...na niektorých portáloch ma už status Retired, avšak na nhl.com sa píše iba o odchode do Ruska, že sa chce vrátiť zo zámoria..tak neviem, čo je zatiaľ pravda, každopádne s New Jersey to pravdepodobne otrasie dosť..

žeby ťah pred ZOH ? pravdepodobne sa vráti do Petrohradu

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6777 ... L|NHL|home
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

myslim, ze dovod je jasny
Prílohy
1001138_552105544824552_759872874_n.jpg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

WTF?????????!!!!!!!!!!!!! Som sa práve vrátil včera z Chorvátska a ako to čítam skoro ma ....lo :samovrazda:

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Jágr pokračuje v zájazde "Spoznávame NHL"
http://sport.sme.sk/c/6877502/jagr-ide- ... luvou.html
Napísať odpoveď