F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
nuz mozne to je. Uvidime ako na tom budu United kedze vymena trenera je vzdy hop alebo trop a navyse po tak dlhom case
-
DanielDevil
Addict
chlapci, neviem čo berete ale už dosť

Aruone Koné -> Everton.
Beñat -> Ath. Bilbao
Paulinho -> Tottenham Hotspur
Shelvey -> Swansea City
Simon Mignolet -> Liverpool
Iago Aspas -> Liverpool
Fernando Llorente -> Juventus
Luis Alberto -> Liverpool
Yaya Sanogo -> Arsenal
Jordi Amat -> Swansea
Valentin Roberge -> Sunderland
Jozy Altidore -> Sunderland
Andre Schurrle -> Chelsea
Fernandinho -> City.
Anelka -> West Brom
Guillermo Varela -> Manchester United
Vito Mannone -> Sunderland
Kolo Toure -> Liverpool
Beñat -> Ath. Bilbao
Paulinho -> Tottenham Hotspur
Shelvey -> Swansea City
Simon Mignolet -> Liverpool
Iago Aspas -> Liverpool
Fernando Llorente -> Juventus
Luis Alberto -> Liverpool
Yaya Sanogo -> Arsenal
Jordi Amat -> Swansea
Valentin Roberge -> Sunderland
Jozy Altidore -> Sunderland
Andre Schurrle -> Chelsea
Fernandinho -> City.
Anelka -> West Brom
Guillermo Varela -> Manchester United
Vito Mannone -> Sunderland
Kolo Toure -> Liverpool
-
guess.whoo
Redeemer
vcera prestupil Villa do Madridu pricom ponukli o 4 miliony menej ako Spurs..teraz nam ostava trio Benteke (ktory podal vcera ziadost o prestup), Damiao (ktory podla mna skonci v Neapole) a Soldado (za ktoreho pytaju nehorazne peniaze - okolo 25mil libier)
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 11:50)
su nejake novinky ohladom vysielania PL na SVK?
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 11:50)
su nejake novinky ohladom vysielania PL na SVK?
-
DanielDevil
Addict
http://www.radiotv.cz/p_tv/a-vitezem-bi ... -sport-tv/
http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... eague.html
mám ten kanál (skylink) ale viac by mi vyhovovalo keby to získa Nova Sport, ale zas lepšie ako digi
http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... eague.html
mám ten kanál (skylink) ale viac by mi vyhovovalo keby to získa Nova Sport, ale zas lepšie ako digi
ale zas PL bude na Slovak Sport 2 no dúfam že to budú mať tiež v ponukeSkylink ponúka v súčasnosti hlavný kanál Slovak Sport TV, na ktorom športová televízia plánuje vysielať napríklad NHL, aj v Česku. „V prípade NHL má práva pre Českú republiku iná spoločnosť. Preto budeme požadovať, aby nás satelitní distribútori územne blokovali,“ povedal R. Greguš pre Mediálne.sk v máji.
Zo zámerov televízie zároveň vyplýva, že Slovak Sport TV sa má už čoskoro šíriť bezplatne aj terestriálne - v DVB-T. To znamená, že napríklad aj hokejovú NHL budú môcť diváci sledovať zdarma. „Náš prvý kanál zaradíme do free-to-air ponuky. Do DVB-T máme ambíciu ísť prostredníctvom regionálnych multiplexov. Spolupracovať pri tom budeme so spoločnosťou Avis, s ktorou rokujeme o desiatich vysielačoch pokrývajúcich vyše polovicu obyvateľstva,“
-
guess.whoo
Redeemer
uz by mohlo byt jasne kto vsetko bude vysielat tu stanicu 
Slovak Sport oznámil, že vysielať začínajú od 1.8. Som zvedavý kde všade budú a hlavne dúfam, že budú v HD lebo to bolo to čo ma od DIGI odrádzalo. Čo čítam satelitné fóra, tak vraj najpravdepodobnejší provideri kt. ich budú mať sú Magio a Skylink. UPC a Digi ich mať podľa všetkého nebudú.
-
guess.whoo
Redeemer
a ako to teda bude ked Telekom kupil Digi? ci na programovu ponuku to nebude mat vplyv?
guess to netuším, na parabole však dnes niekto napísal, že k nemu došli podomový obchodníci s z T-mobilu, že či nechce prejsť za zvýhodnených podmienok k nim. Vraj mu ponúkli T-mobilovskú ponuku čo normálne stojí 14 eur za 9,60, čiže toľko čo stojí Digi. Viac fakt neviem.
/edit: môj relevantný zdroj hovorí, že Magio je už istota.
/edit: môj relevantný zdroj hovorí, že Magio je už istota.
Slovaksport je banda idiotov ale už ma nič neprekvapí už sa ani firmy niektoré obťažujú skrývať odrbávanie ľudí. Bude to vysielať pravdepodobne iba telekom pravdaže treba zaplatiť nejaký balík. A na ich stránke poplatok 3 € mesiac stojí 1ka dvojka má byť drahšia ... Ale ani odpovedať nevedia na otázky či už ich facebook alebo e-mail to je fakt úroveň.
Pre mňa sa nič nemení, naďalej to budem sledovať na streamoch, ktoré sú síce obrazom horšie, ale komentárom určite kvalitnejšie ako nejaká DIGI Sport alebo Slovak Sport. Btw. dresy Chelsea sú každoročne naozaj pekné. A to promo - paráda.
Digi uviedlo že pridá 4 nové kanály, takže SS2 bude asi aj tam.
Bude aj na Magiu ? Lebo na digi bude na 100% ze vraj.
Na Mágiu je naisto.
-
redliner
King
na sopcaste nájdeš niekoľko staníc so slušným obrazomInnocence napísal:Pre mňa sa nič nemení, naďalej to budem sledovať na streamoch, ktoré sú síce obrazom horšie, ale komentárom určite kvalitnejšie ako nejaká DIGI Sport alebo Slovak Sport. Btw. dresy Chelsea sú každoročne naozaj pekné. A to promo - paráda.
-
guess.whoo
Redeemer
na Slovak sport sa stahuje Jurko, takze komentar bude kvalitny (aspon ja ho povazujem za uplny top na Slovensku, Merciak az za nim)
Obmedzuje ma ale internet, viac ako tých 2000 kbps mi plynulo nepôjde.redliner napísal: na sopcaste nájdeš niekoľko staníc so slušným obrazom
no ako to bude s Baleom? tento clanok naznacuje, ze prestup je na spadnutie http://gulftoday.ae/portal/eaff6a47-8b4 ... 3498b.aspx?
(anglictina nutna)
(anglictina nutna)
-
guess.whoo
Redeemer
AVB "Gareth Bale is not for sale, The only thing that we have communicated with Real Madrid is that he is our player and he's not for sale, We are looking forward to the future with Gareth"
dnesne
dnesne