každému je ťažké niečo iné. Že bola ťažká jemu, neznamená že bude musí byť ťažká aj tebe. A aj osnovy sa za tie roky istotne pomenili. Určite nebudete počítať s logaritmickým pravítkami ako oni, ale možno sa budete učiť v matlabe a podobne. Takže určite by som to neporovnával s niekým kto vyštudoval síce ten istý odbor, ale pred možno 20 rokmi
Prosím vás ubytovanie na STU FEI sa rieši až na zápise alebo pre to musím niečo spraviť predtým? Mám len nejaké registračné číslo a nejak som sa nikde nedočítal že čo to. Ďakujem za rady.
Merco_ napísal:Prosím vás ubytovanie na STU FEI sa rieši až na zápise alebo pre to musím niečo spraviť predtým? Mám len nejaké registračné číslo a nejak som sa nikde nedočítal že čo to. Ďakujem za rady.
Na ubytovanie.stuba.sk si podaj ziadost. Mas tam instrukcie ako a kedy ale na zapise vam to asi tiez budu hovorit
snakehead28 napísal:a odkial to vieš? nejakao osobna skusenost? alebo sú tam chalani čo ich vyhodili z FEI a FHI davaju lavou zadnou?
Mam par spoluziakov z STU, vraveli, ze FHI je lahsia.. Ale neznamena to, ze FHI vsetci davaju lavou zadnou.. poznam iba par ludi v rocniku, ktori fakt nemaju problem ani s jednou skuskou..
Viete mi niekto poradit? Studujem externe jednu VS a rad by som zacal studovat aj na dalsej, zaujima ma marketing. Viete ci sa da na niektorej skole studovat marketing v distancnej forme? Popripade neviete ci je distancne studium zdarma alebo je spoplatnene povedzme v rovnakej vyske ako externe studium? Dakujem
No offence, ale čo sa na tomto dá 3-5 rokov študovať? Byť vypracovaný, nevyzerať ako predavač zmrzliny, mať odbahu. Ostatok sa učí na školení, nie? Neviem si predstaviť čo v tom štúdiu je.
Hensym napísal:No offence, ale čo sa na tomto dá 3-5 rokov študovať? Byť vypracovaný, nevyzerať ako predavač zmrzliny, mať odbahu. Ostatok sa učí na školení, nie? Neviem si predstaviť čo v tom štúdiu je.
To je pre niekoho kto tú SBS vlastní, už podniká niekoľko rokov.. chce mať proste titul a teda keď už niečo študovať tak k veci , chápeme sa ?
Nuž asi pre niekoho nepochopiteľné, čudné neviem aké... ale otázka znela, či náhodou niekto o takomto odbore nevie
V Ziline na fakulte specialneho inzinierstva sa da nieco podobne studovat a potom mam pocit, ze je nieco podobne aj vo Zvolene.
A ako je to v okoli Ba,tak to fakt netusim.
Lenže ak skončí VŠBM ten asi najväčší odpad vo VŠ tak myslíš že mu to nejak výrazne pomôže? Radšej by som sa zameral na niečo iné. Aspoň priemerné. Radšej by som skúsil to čo tu hodil Innocence.