Spomalene!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Awattar
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Spomalene!

Príspevok od používateľa Awattar »

Takze,

bios uspesne preinstalovany - dakujem za pomoc, zda sa mi ze to je stale take iste..

Ale, stale mi nefunguje
- otvaranie programov ako vegas, aae, 3dsmax. Vzdy ked ich otvorim tak vyskoci autorun tabulka kde sa program nacitava ale potom uz nenaskoci.
- neviem otvorit fotky v zakladnom windows viewvri v ktorom to predtym islo
- nejde mi otvorit catalyst
- ked dam tento pocitac>vlastnosti systemu tak sa mi restartne plocha a tiez to padne.

Obcas to preblikava, tuto chybu neviem odstranit. Nevies v com by to bolo?

//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 17:05)
Takze, dalsi jeden velky podstatny problem. Vzdy ked chcem nainstalovat driver na gpu, tak mi to padne do bluescreenu a nasledne sa restartuje PC. Po restartnuti zacnu ta blikajuca grafika takze tento problem bude urcite v tom ze mi to padne pocas instalacie. Ked znova po tom restartnuti spustim instalaciu tak sa mi to nainstaluje normalne, ale grafika blbnut neprestane.

Myslel som ze po updatnuti biosu sa tento problem vyriesi. Rozmyslam, ze som asi stiahol zlu instalacku na ten chipset.

Uplink, vedel by si mi prosim ta najst chipset instalacku na moju P7P55D ?

Dakujem

//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 17:24)
Takze2:
Nejak som nainstaloval ten driver 13.4., programy, softy a fotky idu otvarat.. no stale to preblikava..
ale ako ked som nainstaloval ten driver, tak vsetko bolo ok, nic neblikalo, len ked som restartoval pc tak to znova zacalo....

//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 17:27)
Takze3:

znizil som frekvenciu monitora zo 75hz na 60hz a uz to neblika, je to ok.. a ked to znova zmenim na 75 tak to je tiez ok, ale po restarte to zasa robi. Takze ked toto budem musiet robit pri kazdom zapnuti pc tak ma asi slahne. Proste pri zmene tejto frekvenci alebo zmene nejakych nastaveni v catalyste to prestane robit ale po restarte to znova zacne...
CIZE, co mi odchadza, doska, gpu alebo monitor? :D

PORAZI MA!
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ak mas LCD displej, tak tam mas frekvenciu 60 Hz stadnardne a neni dovod ju menit na 75 Hz, je to uplne ina technologia ako stare CRTcka.

Najskor by som skusit naformatovat disk a dat novy system, je to lepsie riesenie ako reklamovat ci kupovat novu dosku.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Awattar - máš možnosť vyskúšať inú grafiku?
Awattar
Light Professional
Light Professional

Test > no mam LCD, stary asi 6-7rokov ale stale je kvalitny, teda mal by byt. Moc sa mi nechce formatovat, lebo zas vsetko zalohovat a nahadzovat, ach.. ale tak ked nebude ine riesenie tak bohuzial. Keby bol monitor pokazeny tak by mi to aj celkom vpadlo vhod ako riesenie toho ze chyba bude tam pretoze planujem kupit druhy..

Uplink - nie, nemam.

Skusim este nahodit stare ovladace ktore som tu mal, tie 10.8. ci kolko... popripade budem nahadzovat starsie od tohto a budem sledovat co to stym robi..

Ak to bude stale robit aj po nahodeny noveho systemu.. tak potom..?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Osobne si myslím že reinstall nehelfne, takéto lopotenie som mal obvykle s PC, v ktorých bola HW chyba. Buď chipset, alebo grafa. V podstate máš ako vyburnovať grafiku? Furmark, alebo MSi Afterburner? Ak jo, skús to, skús aj ten reinstall, ale pochybujem silno.
Awattar
Light Professional
Light Professional

MSI Afterburner mam, len asi pred tromi rokmi som skusal tieto takty a podobne, nepamatam sa naco presne mam teraz davat pozor.. na tie artefakty?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Reštart, bsod, artefakty, privysoké teploty, jednoducho akékoľvek prejavy nestability.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Spomalene!

Zdravim,

budem preinstalovavat cely PC. Uz som sa nahneval.. Niekedy ked zapnem pocitac dam aj 6x restart kym sa dostanem na internet.. neda sa to, je to hrozne pomale. Preinstalovanim systemu sa teda cely problem s PC vyriesi.

S tejto stranky http://magicprint.eum.orchidej.biz/main ... &__pnc_id= mam moznost objednat si nejaky komponent do PC (ano viem ze je to tam predrazene, ale mam to zadarmo). Rozmyslam nad SSD ( asi 128gb, 256 je drahy ). Pred rokom som bral ramky (4x4gb). Bude to spravna volba a najidealnejsi upgrade pc aky mozem v tej cenovej relacii dosiahnut?

v SSD sa vobec nevyznam, takze staci iba preinstalovat pc, nahodit to a znova preinstalovat ? S particiami ako to je ? kolko mam s 1tb prehodit na ssd a kolko na obycajny hdd?

Akej znacky sa drzat, alebo akych parametrov?

Dakujem

/ Po precitani prispevkov v inych temach vidim ze najkvalitnejsi bude iba ten intel. V tom pripade verzia 520 ?
ktory s tychto dvoch? http://magicprint.eum.orchidej.biz/main ... _ID=443228
http://magicprint.eum.orchidej.biz/main ... _ID=438710
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na SSD si daj iba systém a programy...ostatné data si daj na iný HDD...
Awattar
Light Professional
Light Professional

Okey.. Cize vlastne to je aj plocha, ze? :D

A aky teda ?
Napísať odpoveď