Wifi cez mobil
Wifi cez mobil
chcel by som sa spitat ako si sprvim wifi na mobile tak aby som vedel pripojit na nu notebook potrebujem volaky program ?
Re: Wifi cez mobil
Ak mas fon s androidom a podporuje Ti to, tak v menu daj siete a tam najdi pristupovy bod . Zapni pripadne v nastaveniach nastav kluc (heslo) siete a ides
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Yogi120: ak to správne chápem, on to chce presne opačne. Na mobil sa chce pripojiť notebookom, nie že v mobile zapne wifi a pripojí sa na sieť
podla mna to Yogi dobre pochopil
Ano.. preto mu pisem ze musi zapnut na mobile pristupovy bod ku ktoremu sa pomocou notebooku cez wifi pripoji.
wifi spravit viem len problem je pripojit na to ntoebook ak mi aj najde tak pita heslo a zaheslovane to nemam ale ked chcem pripojit mobil tak to ide tak ze tam kde je wifi spravena to len potvrdim ale pocul som ze treba na notebook volaky program len neviem aky
Heslo je nastavene uz automaticky. Musis si v nastaveniach pristupoveho bodu pozriet ake alebo dat svoje pripadne vypnut zabezpecenie. Ziadny program nie je potrebny .
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak vytvára sieť na laptope a chce pripojiť android (starší) tak nevie nájsť AD-hoc sieť, dá sa to spraviť ale cez program len neviem narýchlo meno
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 22:04)
program sa volá connectify
cezeň treba vytvárať sieť aby ho droid videl
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 22:04)
program sa volá connectify
cezeň treba vytvárať sieť aby ho droid videl