e-mail klient
-
Ch.Daniels
Medium Expert
e-mail klient
ahojte.
potreboval by som nejaky soft, ktory by som mohol prepojiť s g-mail učtom a ktory by mi hlavne oznamoval prichod e-mailov aj ked nemam prave zapnuty prehliadač a nie som v e-mailoch, niečo čo by sa zapínalo hned zo štartom sytemu a prichod e-mailu by napr oznamilo nejakou tabulkou priamo na pracovnej ploche a po kliknuti by sa ten klient otvoril a mohol som si prečitať e-mail a samozrejme cez toho klienta aj odosielať e-mail... takže existuje niečo take?
viem že lotus notes dokaže niečo take, ale nepodarilo sa mi ho nakonfigurovať, takže niečo podobne?
vopred dakujem
potreboval by som nejaky soft, ktory by som mohol prepojiť s g-mail učtom a ktory by mi hlavne oznamoval prichod e-mailov aj ked nemam prave zapnuty prehliadač a nie som v e-mailoch, niečo čo by sa zapínalo hned zo štartom sytemu a prichod e-mailu by napr oznamilo nejakou tabulkou priamo na pracovnej ploche a po kliknuti by sa ten klient otvoril a mohol som si prečitať e-mail a samozrejme cez toho klienta aj odosielať e-mail... takže existuje niečo take?
viem že lotus notes dokaže niečo take, ale nepodarilo sa mi ho nakonfigurovať, takže niečo podobne?
vopred dakujem
Re: e-mail klient
Mozilla Thunderbird napríklad.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
nie je potrebne mat zapnuty aj firefox, ked si chcem pozrieť e.mail cez thunderbird? a nie je potrebne mať nainstalovany firefox? lebo ja pouzivam iba chrome.
dokaže sa zapínať zo štartom systemu?
dokaže sa zapínať zo štartom systemu?
nieCh.Daniels napísal:nie je potrebne mat zapnuty aj firefox, ked si chcem pozrieť e.mail cez thunderbird?
niea nie je potrebne mať nainstalovany firefox?
anodokaže sa zapínať zo štartom systemu?
Samostatne bežiaci program. Gmail ani nemusíš konfigurovať, len mu dáš mail a on si nastaví sám. S doplnkom ho dokonca môžeš spusiť iba do tray ikony (pri hodinách). Pri novom maile vyskočí malé okienko v pravom dolnom rohu.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
tak dakujem pani, idem vyskúšať, snad ho nakonfigurujem aj sam... a ked nie, tak sa tu zas spytam
zatial dakujem
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 22:36)
no tak nesplňa to všetky moje podmienky, potreboval by som program, ktory po zatvoreni zostane na pravej spodnej lište, tento ked zatvorim, tak sa zatvorí uplne a došlu poštu nehlasi, tiež som tam nikde nenašiel možnosť spuštať priamo zo systemom...
a ako sa vola ten doplnok? lenže aby som mohol pouzivat ten doplnok, tak musim mať nainstalovany aj firefox a ten ja nepouzivam
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 22:36)
no tak nesplňa to všetky moje podmienky, potreboval by som program, ktory po zatvoreni zostane na pravej spodnej lište, tento ked zatvorim, tak sa zatvorí uplne a došlu poštu nehlasi, tiež som tam nikde nenašiel možnosť spuštať priamo zo systemom...
a ako sa vola ten doplnok? lenže aby som mohol pouzivat ten doplnok, tak musim mať nainstalovany aj firefox a ten ja nepouzivam
je to v nastaveniach, nieco ako minimalizovat pri zavreti
-
Ch.Daniels
Medium Expert
pani, sice mi tu radite všeliake možnosti, ale stači mi uplne ked dokaže:
1. spustiť sa zo systemom
2. po zatvoreni sa skryje do tray ikony
3. po prichode pošty budem informovany
nenašiel som tam možnosť spuštať priamo zo systemom ani minimalizovať pri zatvorení
1. spustiť sa zo systemom
2. po zatvoreni sa skryje do tray ikony
3. po prichode pošty budem informovany
nenašiel som tam možnosť spuštať priamo zo systemom ani minimalizovať pri zatvorení
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ježiš presuň zástupcu z plochy do štart-> po spustení
-
Ch.Daniels
Medium Expert
ok, a čo tie dalšie 2 veci? no a chcem aby sa spuštal už ako minimalizovany a nie, aby sa otvoril cely program po spustení
e-mail klient
Nastav si gmail na outlook a ten ma notifikacie v liste pri hodinach (zvukove aj nahlad mailu)
Zapina sa so startom vypnes kedy chces takisto
Zapina sa so startom vypnes kedy chces takisto
tento addon si nahod: https://addons.mozilla.org/sk/thunderbi ... izetotray/
-
Ch.Daniels
Medium Expert
outlook nepouzivam a nie je outlook nahodou sučastou celeho officu? lebo nemam office a zbytočne ho stahovať a instalovať, ked stači pouziť niečo jednoduchšieho
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 22:48)
po nahodeni toho addonu mi thunderbird píše že nie je kompatibylny s verziou thunderbirdu
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 22:48)
po nahodeni toho addonu mi thunderbird píše že nie je kompatibylny s verziou thunderbirdu
tak tento, to je pre verzie 10.* az najnovsiu
https://addons.mozilla.org/sk/thunderbi ... src=search
https://addons.mozilla.org/sk/thunderbi ... src=search
-
Ch.Daniels
Medium Expert
funguje to, ale do tej tray ikony si thunderbird musim dať vždy sam, čiže musim spustiť thunderbird a nasledne dať do tray ikony, ale potrebujem aby sa mi do tej tray ikony dal hned po zapnuti systemu.
Skús toto: https://addons.mozilla.org/sk/thunderbi ... and-close/ Malo by to byť to isté ako spomína beardie plus sa spustí minimalizovaný.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
tento doplnok je len minimalizovanie na spodnu lištu a nie medzi programy ako tray ikona
Nepoužívam oboje naraz. Nejdu skombinovať?
-
Ch.Daniels
Medium Expert
spustenie programu po štarte dokažem vyriešiť.aj minimalizovanie do tray cez ten doplnok, ale neviem ako ho spustiť hned po štarte do tray automaticky
a skombinovať nejdu
a skombinovať nejdu
naozaj je to jedno kliknutie take problematicke?