Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Tak určite. Ako správne podotkol wladas, bude sa objednávať z e-shopu www.smoking-shisha.de.
tiez som sa pytal bohvie preco neprezradilwladas napísal:daj recept
ked sa to mixne s fakherom tak to je fakt krutto tutto
tak to som velmi rad ze objednavka robi ako aj predtym a posiela sa po slovensku, dakujeme jin
Radi by sme si objednali nejake tabaky, ale skusenosti s tabakmi zatial mame minimalne takze by som si rad nechal poradit ktore znacky tabakov a konkretne ktore prichute su najlepsie (zo smoking-shisha.de ktore su skladom)..
z AF mi najviac chutil melon a pomaranc ktore este stale mame, z ananasu a broskyne mi je zle ked si na to este teraz spomeniem..
zvlastne, ale uplne NAJVIAC mi chutila zatial NAKHLA MIX hrozno a mata, omnoho viac ako melon od AF..
Radi by sme si objednali nejake tabaky, ale skusenosti s tabakmi zatial mame minimalne takze by som si rad nechal poradit ktore znacky tabakov a konkretne ktore prichute su najlepsie (zo smoking-shisha.de ktore su skladom)..
z AF mi najviac chutil melon a pomaranc ktore este stale mame, z ananasu a broskyne mi je zle ked si na to este teraz spomeniem..
zvlastne, ale uplne NAJVIAC mi chutila zatial NAKHLA MIX hrozno a mata, omnoho viac ako melon od AF..
Tá hrozno mata je špicová. Na to sa af hrozno mata ani omylom nechytá podla mňa 
Hello guys, niečo o mne - vlastním s kamarátom vodnú fajku a fajčíme s partiou príležitostne na chate atď. (ak už fajčíme, tak veľké množstvo... za jeden deň sme vyfajčili 17 vodných fajok) čiže veľké množstvo tabáku sa míňa. (a posledné tabaky ktoré sme mali /čokoláda a banán/ boli ako zvratky) Preto sme sa rozhodli, že by sme kúpili radšej melasy a kamienky. Takže sa pýtam skúsenejších - oplatia sa melasy ? Sú lepšie, menej škodlivé, ľahšia príprava atď. Alebo nie ?
Vďaka
Vďaka
Aku znacku tabaku ste fajcili?
Nakhla a nejaké šmejdy z tesca (50 gramov za cca 10 €
)
A to je ten problem (cest vynimkam). Je to odpad. Na svk kupis len bordel. Jedine co je celkom v pohode je Jeff 7 elements cisty tabak + melasa od Molamix alebo Big (melase od Jeff 7 elements sa vyhni na kilometre ak sa nechces otravit)
Ak chces normalnu znacku tak musis kupovat mimo svk.
Ak chces normalnu znacku tak musis kupovat mimo svk.
Alebo pozerať inzerciu
Ale zas keď nakhlu zaleješ melasou tej istej chuti väčšinou to dostane šmrnc.
obcas si zajdeme ku kamaratovi potahat, je to paradny chill, super odreagovanie:) a chcem sa spytat, mlieko do vazy namiesto vody na ,,zhustenie,, dymu. cital som o tom na nete, zevraj sa potom vodna upchava a je to blbost, no docital som sa aj, ze potom zhustne dym tak, ze sa da skoro chytit
preto chcem pocut vase skusenosti stym, ci je to safe pre vodnu (a pre nas samozrejme) 
Ako sa ti vodna moze upchat? Staci chapat principu vodnej a pochopis ze to nedava logiku
zaniest sa moze tak vaza a trubka, ale zapchat nema ako 
Ja som to osobne este neskusal ale malo by to zhustit dym. Aj ked nechapem ako to posobi na dym
/ a este jedna vec, mlieko vzdy ried vodou, nikdy tam nelej ciste mlieko lebo ti to velmi napeni.. A malo by mat izbovu teplotu
Ja som to osobne este neskusal ale malo by to zhustit dym. Aj ked nechapem ako to posobi na dym
/ a este jedna vec, mlieko vzdy ried vodou, nikdy tam nelej ciste mlieko lebo ti to velmi napeni.. A malo by mat izbovu teplotu
zaniest som myslel, len som akosi nenasiel spravne slovo
anyways, principu vodnej chapem asi tak, ze to viem zlozit a fajcit, tak dakujem za objasnenie
a neviem, su to internetove famy, preto sa pytam na nejake realne skusenosti 
anyways, principu vodnej chapem asi tak, ze to viem zlozit a fajcit, tak dakujem za objasnenie
Pokial mlieko nezabudnes po fajceni vyliat, nic ti tam neskysne a nezanesie sa 
Mne sa zdalo že ten dym bol taký hutnejší akokeby, ale pokial neni v izbovej teplote tak buble, treba tam dať niečo o čo sa tie bubliny rozbijú. A zjemňuje chuť, čo je pri nevýrazných tabakoch nič moc 
Ake su momentalne J7E melasy, uplne ste ich vsetky zavrhli? Pridu mi tri balicky extra dry, ze ci im dat sancu alebo rovno ine znacky.. Su melasy bigg/molamix/bisan/.. rovnako vhodne ako origo j7e melasy? Ach sakra, ked oni maju tolko prichutii 
Nie, niesu rovnako vhodne pretoze j7e je nechutny patok.Phase napísal:Su melasy bigg/molamix/bisan/.. rovnako vhodne ako origo j7e melasy?
Myslel som ci su vhodne na zalievanie tabaku rovnako vhodne msetky melasy, lebo zevraj elements su redsie 
Ale na jednu otazku som ocividne dostal odpoved, a netesi ma
Ale na jednu otazku som ocividne dostal odpoved, a netesi ma
Ano, j7e su najredsie. To ale neznamena ze s hustou melasou to bude zle. Dolezite je odlezat to aspon tyzden to namiesani a pravidelne to mixovat.
Dakujem za info, tak sa im teda vyhnem a idem po inych melasach.. 
Konkretne chute ti asi malokto poradi kedze to uz je silno subjektivna zalezitost.