Skodi elektronicka cigareta okoliu?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
NHISPVM
Star
Star

Re: Skodi elektronicka cigareta okoliu?

Príspevok od používateľa NHISPVM »

audiotrack a keď ľudia varia napr. kura (alebo rôzne iné jedla) a prikryjú to presne tým istým hliníkom a dajú do rúry, tak vtedy neškodí, že sa uvoľňujú nebezpečné látky ? Takže si myslím, že nebezpečné je všetko, či už vodnica, e-cigareta alebo čerešne v blízkosti frekventovanej cesty...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Famine »

Je to vodna para podla mna mozes to vydychut tehotnej zene do tvare a nic sa jej nestane :)
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

"vodna" para urcite nie
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

A uz konecne existuje nejaka seriozna studia, ktora jasne preukazala, ze fajcenie sposobuje rakovinu a X dalsich hororovych scenarov? Lebo rozpravat o skodlivosti cigariet, ked zereme same chemicke sracky a za oknami mame kila smogu je uplne scestne.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Ty si snad myslis alebo mas podozrenie, ze nie su rakovinotvorne?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Korag ludia si myslia kadejake nicim nepodlozene hluposti. Ja chcem konecne vidiet vypracovanu serioznu studiu, lebo z kazdej strany len same zvasty, ale nic uchopitelne. Preco si myslis, ze na krabickach sa pise, ze fajcenie MOZE hento a MOZE tamto. Evidentne nemaju v rukach nic seriozne, len same predpoklady.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

TH ty sa mi zda, ze hladas sprisahanie alebo inu pravdu vo vsetkom. A co vsetci ti ludia, co uz dostali rakovinu vdaka fajceniu, co tie radioaktivne zlozky... Ti to nepride ako primay dokaz, postacujuci aj bez akychkolvek dodadkovych vedeckych studii? Mimochodom aj tych vyskumov bolo vela, staci hladat.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ty, zastanca konspiracnych teorii, mi hovoris, ze hladam sprisahania? Ale prosim ta.

Ti co dostali rakovinu pluc a zaroven boli fajciari spadaju do kategorie fajciar s rakovinou. Ti co dostali rakovinu pluc a nikdy nefajcili spadaju do kategorie nefajciar s rakovinou. To je vsetko, co mozes z tohto odvodit, pretoze priamy ucinok fajcenia na rakovinu nikdy nebol dokazany. To ako keby si povedal, ze ak budes zit v Izraeli budes mat penis bez obriezky, lebo ho tam ma vacsina obyvatelstva. Toto nema s vedou nic spolocne.

Navyse poznam kopu fajciarov, ktori sa dozili vysokeho veku a nedostali rakovinu. Nepride ti to ako priamy dokaz, ze fajcenie neskodi? Dufam, ze uz vidis, aky nezmyselny je tvoj argument...
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Aka je motivacia klamat o skodlivosti cigariet ak nie su? A kto ju ma? Stat urcite nie, ten skor naopak ak neskodia.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aka je motivacia neuverejnit ziadnu serioznu studiu, ked je tak strasne preukazane, ze fajcenie sposobuje rakovinu pluc? Ze by ziadnu nemali?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ale preco by to niekto robil a kto ? A taka mega kampan asi nebude lacna, co z toho kto ma, zavadzat o skodlivosti ?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja neviem preco. Preco niekto prisiel s nezmyslom, ze THC zabija a 'dokazoval' to testom na opici, ktorej pustili 100 davok a ona zomrela na nedostatok kyslika? Autority robia kopu nelogickych veci, hladat v tom nejaky zmysel je strata casu.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Tommy: Chapem, co sa snazis povedat, ale pouzitim "common sense" musi byt jasne, ze opakovane, niekolkorocne inhalovanie dymu plneho roznych necistot urcite nie je dobre. Uvadzas len rakovinu a fatalne pripady. Takych nepoznam vela ani ja, ale vo valnej vacsine su to ludia nachylnejsi na plucne choroby, zapal pluc, zubny kaz atd. Nehovoriach o celkovej strate kondicie. Vedlajsie vplyvy ako pach, zltnutie prstov a ine vynecham uplne, kedze nie su zo zdravotneho hladiska tak relevantne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To co si vymenoval som ani nikdy nepopieral. Samozrejme nejdem sa tvarit, ze fajcenie neskodi /skodi a preto som prestal/, ale mam pocit, ze sa mu pripisuju kdejake myticke vlastnosti, ktore sa zatial nikomu nepodarilo potvrdit a obavam sa, ze sa to ani nepodari.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

takze veci na pravu mieru ....

nie je to ziadna vodna para. Je to para zmesou latok glycerin a propylenglycol . . . percentualne zastupenie si voli kazdy sam, alebo je uz vopred namiesane

Obe latky su bezpecne a na obe latky je bezpecnostna karta SR ze bezpecnymi su. Pri poziti glycerinu sa maximalne tak kvalitne poseriete, co sa aj vyuziva ked si pchate glycerinove capiky do prdele.

propylenglycol je rovnako vsade, a tym rovnako myslim tak, ze obe latky spolu sa nachadzaju v kozmetike, kremoch, sprejoch, ustnych sprejoch a kadekde inde. pretoze su v ramci normy neskodne, samozrejme ked to prezeniete tak sa mozete otravit aj s nimi, ale to mozeme rovno povedat aj to ze ked zjete na den 1 KG soli tak vas to odrovna.

dalsou latkou je doionizovana voda, ktora tam moze ale nemusi byt ! VODA !!! tej je tam zvycajne okolo 5 az 10 % z celkovej naplne. voda neskodi, ani deionizovana ani destilovana ani ziadna ina....

Dalsou latkou je cisty nikotin, ktory sa viaze na jednu z latok, na glycerin, alebo propylenglycol, ... cisty nikotin a jeho skodlivost vid wiki ...

Dalsou latkou je prichut, ktora sa sklada z latok prisluchajucich danej prichuti, su to klasicke prichute pouzivane kade tade, napr vanilin, .. ktory sa sype vo velkom do vsetkeho vanilkoveho ...

tam sme skoncili.
Napísať odpoveď