League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Adry »

Podte na west chlapci ;D
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ja by som mohol top ale mam doje*** mikrak. Cize mozem max pisat. Som sil 1 v serii. Asi tolko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja by som bral nejaky 5v5 team na weste, hravam teraz mid vacsinou (ale celkovo som dobry mid top jungle)
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Adry napísal:Podte na west chlapci ;D
Aj by som chcel ísť, niektorý dostali zadara prevod na EUW neviete či to ešte Riot robi? Rád by som prešiel a aj moji kamoši ale platiť sa mi nechce, to si radšej kúpim skin :D

LukasqoO napísal:Ja by som mohol top ale mam doje*** mikrak. Cize mozem max pisat. Som sil 1 v serii. Asi tolko.
Ok, ak sa nik iný nenájde tak ťa berieme :)
Adry
Light Professional
Light Professional

BE11 - robi sa to ale tusim len vtedy, ked otvoria novy server (ako teraz s tou oceaniou)

Lukasqo - poslal si mi ziadost a prijal som, ak zozenieme este paru ludi tak kludne mozme :)

//jesus christ, pomylil som sa, lukasqo mi poslal ziadost ale hotwire tuna pisal, ze by nieco zalozil. Aky mas nick?
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ok chalani, na tom easte to nebude problem s tymi hrami ale na weste este musim potahat elo... Nehral som tam nejak extra tak som tam tusim bronz, neviem.. nechce sa mi to teraz pozerat. No skoda toho mikraku, ale nemal by to byt problem ak reagujete na pingy.

// jn, a na weste nemam ani herov :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Freezovi a NiP sa zatial na LCS dosť darí, zatial 3-0
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Adry napísal:BE11 - robi sa to ale tusim len vtedy, ked otvoria novy server (ako teraz s tou oceaniou)

Lukasqo - poslal si mi ziadost a prijal som, ak zozenieme este paru ludi tak kludne mozme :)

//jesus christ, pomylil som sa, lukasqo mi poslal ziadost ale hotwire tuna pisal, ze by nieco zalozil. Aky mas nick?
Viem že môj kamoš dostal zadara prevod na EUW zato že hra LoL už 2 roky tušim.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Transfer uctu mas zadarmo na WEST ak si urobil ucet este pred rozdelenim serveru. Napr ja som na Nordic East a este stale mam v shope ten transfer na west zadarmo
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

BE11 napísal:Všetko.
Neviem povedat čo hrám najčastejsie ked hrávam všetko čo tým potrebuje okrem supp.
klasika :)

Ja mam napriklad stale moznost transferu z EUNE na EUW zadarmo, pretoze som ho este nevyuzil a ani nevyuzijem.
Viac ma vsak stve, ze mi automaticky rezervovalo miesto na EUW a tak som tam nemohol mat nick lekoklatik, i ked to akurat riesim so supportom a asi si budem musiet zaplatit, aby som mohol mat na EUW moj nick.
Ked si dam lolking http://www.lolking.net/search?name=lekoklatik tak pise ze som na EUW s nickom lekoklatik lvl 30, co je vsak bullshit. Nuz uvidime.

//tak ma Walky predbehol
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Adry napísal:today was a good day

//iceman, to az tak Ta to zozralo, ze mi musis karmu znizovat? Neboj, aj Tebe raz pride takato seria :wink:
posraty lucker,kebyze nemas tie posledne 2 wini so mnou ,tak ragujem na max :D

Btw hranie supportov v tomto ele tiez nepodporujem,rovnako ani junglenie so sejuani,maokai a podobnymi tankmi ktory dokazu vyhrat early a potom tvoj team prehrat late..
Samozrejme ked ina moznost nieje,tak idem.
Co som si vsimol,tak najviac zasnem nad tym,ze automaticky team ktory prehra ,dava report toho ,co ma najviac smrti a pritom to nemusi byt troll.Nova moda?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

kevyn68 napísal:

Btw hranie supportov v tomto ele tiez nepodporujem,rovnako ani junglenie so sejuani,maokai a podobnymi tankmi ktory dokazu vyhrat early a potom tvoj team prehrat late..
Co som si vsimol,tak najviac zasnem nad tym,ze automaticky team ktory prehra ,dava report toho ,co ma najviac smrti a pritom to nemusi byt troll.Nova moda?
mnoho ludi nema vobec odhad v tej hre som si zase ja vsimol...ludia niekedy nechapu ze farma je viac ako kill a pozeraju sa fakt iba na skore...a je len hrstka ludi co vedia prisposobit nakup enemy teamu
DEVZYO1G
Addict
Addict

kevyn68 napísal:

to je blbosť, ja si občas zahram proxy singed-a a mám fakt že veľa smrti, ale zato jednoznačne vyhram hru ..
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Adry napísal:today was a good day

//iceman, to az tak Ta to zozralo, ze mi musis karmu znizovat? Neboj, aj Tebe raz pride takato seria :wink:
Nie, ale tak to tu poďme všetci zaspamovať každým vyhratým zápasom. BTW gratulujem.
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Proxy Singed, nikdy som nepochopil zmysel tohto štýlu hrania. Vysvetlí mi to niekto?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Je to farmenie creepov v base, po pripade medzi 2 nepriatelskymi vezami.Lakas nepriatelov a ostatni ta utekaju zabit,tvoj team vyuzije situaciu pre draka,vezu alebo ine veci.Je to jeden z najhnusnejsich "novych technik" ktore to samozrejme ludia videli u nejakeho pro hraca a teraz to robi skoro kazdy singed.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

a tvoja lajna sa tak sama pushuje a si zober,ze vyfarmis 3 wavy,to je 21 creepov tvojich..a lajna 21 creepov je kur*a dosť...a keď ťa nedajbože nechaju 5 wavov vyfarmiť,tak už tvoje creepy môžu dať dole v pohode vežu / asi ju už dali,keď si mohol vyfarmiť 5 wav :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

v podstate singed z nejakym jeho core tanky itemom + boots of swiftness = nezabitelný singed. Proste farmis medzi outer a innter turret, zatialco tvoji creepovia nicia outer turret. Ak ju znicia, posunies sa medzi inhibitor turret a inner turret a farmis tam ..
a) odopieras farmu tvojho protihracovi
b) ziskavas cas pre tvojich spoluhracov aby ziskali dolezite objekty ako dragon, turrety a popr aj barona
Adry
Light Professional
Light Professional

iceman1414 napísal:
Nie, ale tak to tu poďme všetci zaspamovať každým vyhratým zápasom. BTW gratulujem.
paru stranok dozadu som pisal, ze to nieje mozne ten moj pad (zo silver I do Silver V) pricom asi v kazdej hre som mal kladne skore... teraz sa mi zadarilo, tak som sa chcel trochu "pochvalit" (dufam ze nezarieknem) ...

kevyn - nic sa neboj, platina caka :lol:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

pozrel som si par videi,toto som uz videl pred rokom a pol ze to robili hraci v dote,tam ich ale pushovali na creepov v jungli.btw nechapem enemy team,ze si nevedia vywardit svoju junglu a par krat sa tam vybrat,myslim ze keby ho 5 krat po sebe zabili tak by ho to preslo.ja ked som hraval supporta,tak som obcas wardil aj enemy junglu a robili vpady.celkom sranda.
Napísať odpoveď