Romovia na Slovensku
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
Ak to bude kontrolované tak, ako tí "aktivační pracovníci" v Jarovniciach, kde obec "zamestnávala" 1100 cigánov, ktorí hovno robili, tak to určite bude fungovať...IMHO to bude obchádzané presne týmto systémom - podmienka v odpracovaných hodinách? Nuž, spravíme z neho fiktívneho aktivačného pracovníka, ktorý nebude nič robiť, ale tých 32 mesačne nazbiera. Myšlienka je veľmi dobrá - to sa jej poprieť nedá, ale jej realizácia je veľmi pochybná, tak ako to už v prípade našej chránenej menšiny býva.
A čo sa týka dávok vs. chodenie decka do školy - toto je najviac do smiechu, veď takáto podmienka už dávno existuje, akurát že na cigánov neplatí. Pretože neverím, že všetky tie cigánčatá, ktoré som počas školskej doby vídaval v meste a podobne, žijú zo vzduchu a že ich fotrovci na nich dávky nepoberajú. A to platí aj o samotných pravidlách o hmotnej núdzi - ak je niekto v naozajstnej hmotnej núdzi, nepotrebuje auto, nepotrebuje DVD prehrávač, plazmu, Digi TV, chľast a cigarety. A je úplne jedno, či ide o cigánov alebo bielych - toto nikdy neplatilo. A upravením legislatívy ohľadom vlastníctva auta to debili zo SMERu ešte zhoršili.
A čo sa týka dávok vs. chodenie decka do školy - toto je najviac do smiechu, veď takáto podmienka už dávno existuje, akurát že na cigánov neplatí. Pretože neverím, že všetky tie cigánčatá, ktoré som počas školskej doby vídaval v meste a podobne, žijú zo vzduchu a že ich fotrovci na nich dávky nepoberajú. A to platí aj o samotných pravidlách o hmotnej núdzi - ak je niekto v naozajstnej hmotnej núdzi, nepotrebuje auto, nepotrebuje DVD prehrávač, plazmu, Digi TV, chľast a cigarety. A je úplne jedno, či ide o cigánov alebo bielych - toto nikdy neplatilo. A upravením legislatívy ohľadom vlastníctva auta to debili zo SMERu ešte zhoršili.
Aký máme dôvod tomu veriť?
-
IceHammer
Star
V tomto pripade si osobne myslim ze sa to nijak nedotkne romov. Maju to proste tak zauzite a takato zmena je z mojej strany len vyhodene prachy. Ak sa mater so starym nafetuju a napiju decko do skoly nepojde a samo od seba to decko nema kto naucit.
Adres. Kptmichal
Adres. Kptmichal
asi taky ze nackovia zabili tupehohughito napísal:Aký máme dôvod tomu veriť?
Veriť možno iba hughitovej majoritnej procigánskej spoločnosti.
Už sa to naučte...
Už sa to naučte...
-
Hotwire
Addict
to ze najviac vykrikuju, neznamena ze su majorita 
-
KaptMichal
King
IceHammer - ved prave, vlada sice stanovi nejake podmienky a na papieri to vyzera slubne, lenze to ako budu spolnenie podmienok kontrolovat uz jasne nie je. A myslim, ze je im to jedno, hlavne nech akoze riesia cigansku otazku a hlasy pribudnu, popripade odfajknu jeden zo splnenych predvolebnych slubov...
Ešte že sa nájdu stále aj rozumní ľudia.
Nepokoje v Budějovicích: Cikáni mi zbili mámu a rasistka nejsem
Nepokoje v Budějovicích: Cikáni mi zbili mámu a rasistka nejsem
Myslim si, ze ani na Slovensku nie je vela rasistov. Myslim tych skutocnych, co si myslia, ze kto je inej farby pleti je zly alebo menej cenny. Viac je tu takych, co nemaju radi takych ludi co nechcu pracovat a prizivuju sa na systeme a ludoch co platia dane a takych co k tomu este casto pachaju nasilnu trestnu cinnost. K tomu sa este drzia nejakej statistiky.
To je pekné, ale títo "nerasisti" radi paušalizujú, zanadávajú si na cigánov a pod. Ja ako nerasista sa zdržiavam aj takýchto tendencií. 
Clovek je uz taky. Podlieha emociam . Vsade a vdzy to tak bude.
-
KaptMichal
King
Ti "radikali" neboli len hole hlavy, bol tam velky pocet "normalnych" ludi. Zaujimave je, ze hovoris o pausalizovani a ty sam robis to iste. Kto ma nieco proti ciganom je rasista, alebo jednoducho pausalizuje. Ty sa bijes za jedneho z tisica, ti "radikali" sa biju za seba a svoju bezpecnost...
To je dokonalé, ako dokážeš predviesť presne to, čo kritizujem v príspevku, ktorý mal slúžiť v tvoj prospech.
A? To si dúfam iba tak skonštatoval a nemieril tým na nejaké moje tvrdenie.Ti "radikali" neboli len hole hlavy, bol tam velky pocet "normalnych" ludi.
Opäť štatistické hrátky, ktoré máte tak radi, len škoda, že sú to iba také plky.Ty sa bijes za jedneho z tisica, ti "radikali" sa biju za seba a svoju bezpecnost...
-
KaptMichal
King
V moj prospech? Ja z tychto prispevkov velmi neprosperujem. 
Mieril som tym zhruba tam, ze vidno, ako proticiganska nalada stupa a tie stupidne reci o rasizme su posledne "rozumne" argumenty, ktore maju vecni ochrancovia ciganov.
No jo (na margo statistik), vlastne vacsina ciganov, ktorych som vo svojom zivote videl boli slusni, upraveni ludia... Pracujuci v bankach, poistovniach, IT firmach, automobilkach ako inzineri. Len z cistej srandy potom kvoli tym dvom-trom ciganom zlodejom vsetkych hadzem do jedneho vreca a pausalizujem a cucam statistiky z prsta
Mieril som tym zhruba tam, ze vidno, ako proticiganska nalada stupa a tie stupidne reci o rasizme su posledne "rozumne" argumenty, ktore maju vecni ochrancovia ciganov.
No jo (na margo statistik), vlastne vacsina ciganov, ktorych som vo svojom zivote videl boli slusni, upraveni ludia... Pracujuci v bankach, poistovniach, IT firmach, automobilkach ako inzineri. Len z cistej srandy potom kvoli tym dvom-trom ciganom zlodejom vsetkych hadzem do jedneho vreca a pausalizujem a cucam statistiky z prsta
No áno, rôzne proticigánske nálady stúpajú, priživujú sa na nich rôzni jedinci a skupinky a určite to k niečomu bude viesť. A prečo stúpajú zrovna v dnešnej dobe - na tom som tu svoj názor už viackrát písal.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
hughito, na tvoj nazor sa ti moze vacsina ludi z vysoka vy*****
vsak si smiesny, ty najdes clanok kde nejaka pani povie to co tebe vyhovuje a vitazoslavne ho sem das,
ozaj nemas ani stipku sebareflexie?
vsak si smiesny, ty najdes clanok kde nejaka pani povie to co tebe vyhovuje a vitazoslavne ho sem das,
ozaj nemas ani stipku sebareflexie?
-
guess.whoo
Redeemer
hughito asi nebyva v castiach slovenska, kde sa uz pomaly kvoli nim neda normalne byvat..
Nepausalizuj oni su vseci dobri medzi nimi je len jeden biely kriminalnik ktory to vsetko iniciuje a chudaci romovia si to za neho vzdy odseru!
By ma zaujimalo kde 99.99% (prepac za tuto nepodlozenu statistiku mrzi ma ze som nemohol ukojit tvoju tuzbu po majoritnych ""faktoch"") ludi nabralo ten falosny pocit ze drviva vacsina romov su paraziti, kriminalnici, bezchrbtovi nasilnici, negramotni, nezaclenitelni skodcovia?
Ach my ludia a ta nasa nekonecna sprostost...
Hughitovi netreba viac ako poriadnu facku reality a hned ho vsetka ta jeho podivna iniciativa prejde.
By ma zaujimalo kde 99.99% (prepac za tuto nepodlozenu statistiku mrzi ma ze som nemohol ukojit tvoju tuzbu po majoritnych ""faktoch"") ludi nabralo ten falosny pocit ze drviva vacsina romov su paraziti, kriminalnici, bezchrbtovi nasilnici, negramotni, nezaclenitelni skodcovia?
Ach my ludia a ta nasa nekonecna sprostost...
Hughitovi netreba viac ako poriadnu facku reality a hned ho vsetka ta jeho podivna iniciativa prejde.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ale ono to je celkom sranda, ze chlapec zazil holy ***** a ide tu vsetkych poucovat, kazde tvrdenie "vyvratil" a podobne,
ale ak mu to nechcu preplatit tak sa mu zlozme, nebudme svine ale ludia, on to liecenie naozaj potrebuje...
ale ak mu to nechcu preplatit tak sa mu zlozme, nebudme svine ale ludia, on to liecenie naozaj potrebuje...