Mala vada na novom aute - reklamacia ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Mala vada na novom aute - reklamacia ?

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Mam taky problem,, ze kupil som nove auto a ked som prisiel domov som si vsimol, te predna bocna smerovka, ktora je na blatniku nejak nedrzi, vyzera ze je to zlomene lebo velmi lahko sa da vybrat a pri jazde aj sama mozno vypadne a bude ju drzat len kabel, proste sa tam hybe, nedrzi pevne na mieste ako druha.

Kedze je tu v mojom meste autorizovany servis, hned pri predajni kde som ho kupil ... vymenia to tam hned ako objednaju taku malicku smerovku alebo je to potrebne poslat na reklamaciu, cize budem 30 dni bez auta ? Neviete ako to chodi s takymito vecami ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mala vada na novom aute - reklamacia ?

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...uz len cakam, s akou otazkou zalozis novu temu nabuduce... samozrejme s podtitulom "nove auto" :roll:

jasne, ze je to na reklamaciu, aku odpoved si cakal? posudia a vymenia to hned, nikto sa s tym 30 dni natahovat nebude...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

mozem zalozit aj dalsiu, nie je problem :D

Cakal som odpoved hlavne na to, ci to trva 30 dni ako pri inych reklamaciach, ci to auto niekam posielaju alebo to robia oni tam na mieste.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn auto rozsekajú na kusy, zabalí sa to do balíkov a pošle kuriérom do ruska...(tam sídli 98% servisov atomobiliek)tam to poskladajú, posúdia, znova narežú flexou a pošlú s5... servis u teba to poskladá, zavarí, prebehne sa gitom, dorovnajú sa zvary, prestrieka sa lak a vymenia to čo treba vymeniť
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

presne som si myslel, ze to takto prebieha, vdaka za potvrdenie ...

// dakujem karmistovi pakovi
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

karmu si nedostal odomňa, ja sa neznižujem k tomu aby som karmu mínusoval ...
a ako bolo povedané, autorizovaný servis ti to spraví hneď resp rátaj s nejakým týždňom bo papierovačky, čakanie na diel a samotné výmena, resp sa len papiere vyplnia na diel sa počká kým auto máš a jazdíš a len si dohodneš termín a takú prkotinu vymenia za pár minút
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

dobre vdaka, toto som chcel vediet ... ze ci tam auto treba nechat alebo ako sa to riesi. Lebo cital som na nejakom fore inej znacky, ze niekto musel kvoli reklamacii byt skoro mesiac bez auta ... ale nepisal tam o aku zavadu islo, tak zato som sa pytal. Mozno to bolo nieco vaznejsie, nie len takato malickost.

// odkaz pre karmistov: mam vas v pazi, kludne si minuskujte
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Spoiler
ktozesomja napísal: // chcem podakovat tomu karmistovi, ktory mi dal znizenu karmu aj za tento prispevok, kludne si posluz aj na dalsich mojich postoch

//autoeditácia príspevku (07 Júl 2013, 21:09)
ano karmista, kludne mi daj este dalsie 3 znizene karmy ako doteraz, mne to je jedno :D

//autoeditácia príspevku (07 Júl 2013, 21:15)
moze dat jeden viac K- ked ma viac nickov, co urcite ma, kedze tie komentare ku karme nadväzuju a vidno, ze ich pise jeden, max dvaja ludia

//autoeditácia príspevku (07 Júl 2013, 22:21)
kludne si posluz karmista, pan dokonaly, este mam len o 7 znizenu karmu
Plače sa do vreckovky, nie na hojkovi :roll:

// tacosi - len som chcel zdôrazniť časť príspevku, na ktorú reagujem :) niečo na štýl ako v AJ I do love you :P
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Melonsvk,posledny prispevok sa necituje :wink:
Ktozesomja,udivuje ma,ze mas viac ako 18.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

mna zas udivuje aki su ludia hlupi ... clovek si robi trosku srandu, aj to len ako reakciu na blbu odpoved a hned kazdy minuskuje
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Co je ubohejsie ako anonymna kritika ludi :) nic, ti ludia co to robia vedia ze na viac nemaju a preto to robia, su zmiereny so svojim zivotom pod chrastou a v tieni inych, preto maju zo seba aspon takto radsost tak im ju neber :P
Ale fakt, ze tato tema je jeden nezmysel co normalneho cloveka nenapadne, je na mieste :psssst:
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

neviem co je nezmysel na tom, ze som sa spytal ako to chodi s reklamaciou nejakej veci na aute ... na inom fore som cital, ze niekto bol pri reklamacii takmer 30 dni bez auta, ale nenapisal tam co reklamoval, tak som sa spytal, kedze s tym nemam skusenosti. Napr. elektronika sa furt posiela niekam, tak preco by nemohli auto nalozit na kamion tak ako ho doniesli a odviezt ho niekam, do ineho mesta, kde to robia ? (ano viem, ze to je neporovnatelne, ale to uvadzam len ako priklad)
Napísať odpoveď