Rozchodova dilema

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rozchodova dilema

Príspevok od používateľa Yos »

Pisem do tejto temy prvykrat, nakolko som nemal nejake problemy vo vztahoch a rozne. Avsak cas pokrocil a prisiel aj na mna rad a neviem si rady. Nechcem sa tu vela rozpisovat, tak sa budem vyjadrovat strucnejsie.
Bol som s priatelkou 2 roky. Vztah bol super, rozumeli sme si, boli sme na dovolenke, s rodicmi sme si navzajom dobre vychadzali. Po 2 rokoch to uz bolo horsie, hadali sme sa, uz to nebolo take prave orechove, vela veci jej zacinalo vadit. Po vzajomnej diskusii sme si dali od seba pauzu, stym, ze ked sa nam niekto lepsi naskytne, tak srdcu neporucis..Takto sme boli od seba cca 2,5 mesiaca, kamarati sme stale dobri. Problem bol v tom, ze na mna potom uz neskor tlacila, ze sa chce vratit, ze chce aby sme zas boli spolu,... Ja som to este nechcel, ze chcem vidiet, ci sa nazoaj zmenila a jedno z druhym, proste som sa do toho nehrnul. Cely cas bola ku mne mila, sexualne naladena, chcela chodit von. Z casti mi to aj vadilo, ze sa do toho moc tlaci, ale vysvetlil som jej to. Prednedavnom sme mali vaznu konverzaciu, videl som, ze to berie vazne, ze chce byt somnou, ze sa zmenila a ze ma miluje. Odvtedy sme sa mali blizsie, ale nie tak, ako keby sme boli jeden pár.
Tu sa dostavame k tomu hlavnemu. Predvcerom mal moj kamarat oslavu narodenin, bola medzi pozvanymi aj spominana. No o 22 hodine musela odist, ze je unavena, ze sa potrebuje vyspat, no nevyzerala tak. Bolo to divne, lebo je to taky typ cloveka, ktory je rad na party v spolocnosti, kde to zije. Vcera sme boli spolu a nechtiac ostala prihlasena na fb. Zo zvedavosti, ani uz fakt neviem preco, nepytajte sa ma, proste som si pozrel jej spravy a zistil som, ze si tam pisala s jednym chalanom dost zle mojmu oku lahodiace spravy. Bola za nim po tej party, z ktorej sa omluvila, ze je unavena, bola snim do pol 5 rana. To co si pisali tu asi moc nepomoze, viaceri si viete domysliet, ale pekne to nebolo. Ostal som fakt vykolajeny, lebo z toho co mi za tie mesiace narozpravala a ako sa ku mne spravala by urcite ostal v soku nejeden clovek.
Je fakt, ze som si tie spravy pozerat nemal, ale som to proste spravil, je uz teraz neskoro a u mna nenormalne klesla a u mna si ma tymto zmazala. Moj problem je v tom, ako jej to povedat, ci jej to vobec povedat, alebo ako by ste reagovali na mojom mieste. Moc by ste mi pomohli, dopredu moc dakujem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozchodova dilema

Príspevok od používateľa uplink »

Yos - zaslúžil by si si roxorom po hlave, za to že sa vôbec pýtaš. Pošli ju do prdele kade ľahšie. A dobrá rada do budúcna, ak baba/alebo Ty iniciuješ v budúcnosti vo vzťahu pauzu, rovno ho radšej ukonči. Ja som si dal s "ex" pauzu, teda pauza to bola z jej strany, z mojej instantný koniec, nie som k*kot, a potom po pol roku už bola dávno s iným. Hlavne že sme mali "pauzu". Pauza je pre idiotov, slabomyselných a naivných ľudí. Si chlap, Tvoje slovo a rozhodnutie musí byť pevné. Ty si skala, žena je rieka. A hoci rieka tečie silným prúdom, nestrhne Ťa. A hoci Ťa nestrhne, nebrániš jej v toku. Ak sa Ty nerozhodneš, nik sa nerozhodne. Ja som sa vo vzťahu musel vždy finálne rozhodnúť za ženu, a je to tak vždy. Žena Ti nikdy nepovie finálne nie, ani finálne áno. Je to Tvoja úloha ako chlapa a nik to za Teba nespraví. Ty budeš vždy iniciátor, Ty povieš že je vzťah a Ty ho aj ukončíš. Je to rola chlapa vo vzťahoch, sme na to geneticky a psychicky prispôsobení.

A mrzí ma že si to takto dopadlo, ale príde ďalšia a bude oveľa lepšia, lebo budeš mať túto skúsenosť, ktorú Ti nikto nedá a ani ju nikde nekúpiš, môžeš ju len zažiť.

P.S.: Žena ukončí vzťah obvykle len vtedy, keď je zahnaná psychicky do kúta, a už nie je inej cesty von.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

uplink- Stym poslanim do prdele stebou suhlasim, pytal som sa hlavne, akym sposobom. Ci jej povedat, ze som videl spravy, ktore som nemal, alebo to nepovedat vobec, len to bezdovodne ukoncit.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nie, len ju poslať do <>. Nič nerozoberať. Tým by si akurát ukázal že si jej neveril a ešte by to obrátila proti Tebe. Len ju pošli preč, že s ňou už nič nechceš mať, bez udania dôvodu. A blok všade kde sa dá. Ona bude presne vedieť prečo, dokonale. A bez toho aby si myslela že si videl tie správy. Bude si to na 100% myslieť, ale nikdy to nebude mať potvrdené a keď sa Ťa na to spýta, tak zatĺkaj, zatĺkaj, zatĺkaj. Proste že si si to rozmyslel a už o tom nechceš viac debatovať.

P.S.: A zapamätaj si jedno, žena Ti nikdy a tým nikdy, myslím nikdy nedá racionálne vysvetlenie jej konania, lebo u žien je racionalita úplne potlačená. Tým pádom si neni ani Ty povinný voči nej, dávať jej racionálny dôvod.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Určite nehovor, že si čítal jej správy.. maximálne môžeš spomenúť, že sa Ti nezdá, že šla tak skoro z tej párty, že to nie je jej štýl... a že určite mala vtedy dohodnuté niečo iné, že máš také tušenie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pošli ju do riti, a ja by som jej aj kludne povedal prečo, preco by som nemal, je to jej problem...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

CheZteR - potom by jej dal dôvod na výhovorky, že jej nikdy neveril a podobné <>. Nezabudni, v momente ako dáš žene príčinu, aj reálnu, vždy ju obráti proti Tebe. Ženy nenávidia pocit viny 100x viac ako chlapi a aj ho ťažšie nesú. Ona mu nikdy nepovedala prečo chcela pauzu a prečo si písala s iným kktom, tak prečo by mal on hovoriť niečo jej?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stym, ze by to otocila proti mne mas uplnu pravdu. Vtom ju poznam az velmi dobre. Ale povedat jej to bez udania dovodu jej pride dost cudne, nakolko sme sa doteraz mali fakt blizko...doteraz. A zmenit svoje spravanie zo dna na den jej tiez urcite pride divne. Zas nechcem ju poslat tak do riti ako prasiveho psa, mozno niesom taky typ cloveka, ale zas ani slusne to nemusi byt.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tvoja slušnosť sa Ti v tomto prípade stane osídlom, na 99% dojde na moje slová, uvidíš.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja suhlasim s uplinkom co sa tyka pauzy, samo o sebe je to cele vymyslena a nafuknuta blbost, ktora nema pre normalneho cloveka zmysel. Kedze vies, co a ako je s nou, a trvas na slusnosti, tak ju posli do prdele slusne. Tazko ti to tu niekto presne rozpise, proste sa s nou stretni a vysvetli jej ako sa veci maju. Ja osobne by som to, ze si videl jej spravy nespomenul, kedze zeny maju aj v takejto situacii tendenciu vsetko obratit proti Tebe, a este by si bol za debila, ze jej citas spravy.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

brm napísal:Určite nehovor, že si čítal jej správy.. maximálne môžeš spomenúť, že sa Ti nezdá, že šla tak skoro z tej párty, že to nie je jej štýl... a že určite mala vtedy dohodnuté niečo iné, že máš také tušenie.
Urcite nie. Nic nenaznacuj. Nemusi nic vediet. Proste to chladne ukonci s tym, ze proste nic nechces. Bodka. Nic vysvetlovat nemusis.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dakujem Vam za rady, nejak to skompletizujem a poviem na rovinu. Popripade potom podam report. Vdaka
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

uplink napísal:CheZteR - potom by jej dal dôvod na výhovorky, že jej nikdy neveril a podobné <>. Nezabudni, v momente ako dáš žene príčinu, aj reálnu, vždy ju obráti proti Tebe. Ženy nenávidia pocit viny 100x viac ako chlapi a aj ho ťažšie nesú. Ona mu nikdy nepovedala prečo chcela pauzu a prečo si písala s iným kktom, tak prečo by mal on hovoriť niečo jej?
ale tebe to moze byt u riti co ti povie a s cim sa na teba obrati :) ved s nou koncis, tak ti to je jedno, proste jej povies ze koniec, povies preco a uz ju nikdy neuvidis, a na co aj? treba ti taku...? netreba...zavres jej dvere pred nosom a hotovo..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

chezter - robenie co najvyssich emocionalnych skod pri rozchode nie je dobra strategia. Nehovoriac o tom, ze ak jej povie "je koniec, proste ta nechcem" a nic viac nedoda (pripadne podotkne, ze to preto aby ju este viac nezranil) - viac sa asi zena vytrestat neda.

Uz par rokov hovorim: Vzdy sa s ludmi rozchadzaj v dobrom. Nikdy nevies kedy ti tie kur*y skrizia cestu.
A aplikoval by som to aj na tento typ rozchodov. Aj ked v tomto pripade to moze byt tak maximalne neutral, v dobrom to nepojde.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja by som jej narovinu povedal, ze si si tie spravy precital a ze je s zenou ktora takto podvadza nechces mat nic co docinenia. Kratko, strucne a vystizne, nech vie preco s nou nechces byt.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Definitívne ukončiť, zmazať od všadiaľ kde ju máš...
Pauza je hovadina..
väčšinou ju niekto dáva, ak má niekoho vo výhľade , akože tak v pohode môže s ním cez tú pauzu flirtovať poprípade sa s niekym vyspať, akože bez výčitiek...
To len slabosi a duševne nestále osoby dávajú pauzy, aby nemuseli potom čeliť prípadným výčitkám...

Vzťah ktorý je stabilný a je tam na provom mieste komunikácia, nepotrebuje pauzu....

Príde lepšia, si sklamaný, nahnevaný , verím že to aj bolí , ale naozaj ukončiť všetky kontakty s dotyčnou.

Povedať jej že nemáš záujem , že ak by vzťah bol super , pauza by nikdy neprišla :? je mi to ľúto
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Yos nemas jej co vysvestlovat. Povedz jej, ze jej neveris a kde nie je viera, nemoze byt laska, alebo casom vyprcha urcite. Ja som urobil s byvalou chybu, ze som jej naletel, naslubovala hory doly a o pol roka si ani nespomenula, ze mi nieco slubila... Prvy moment je tazke uverit, ze clovek, ktoreho si si myslel, ze poznas, sa pred tebou cely cas hra na niekoho ineho, ale s odstupom casu zistis, ze to nema buducnost. Pre vztah je nevyhnutna dovera, inak je to len take povrchne, co niekomu moze vyhovovat, ale zvyknut si na to sa neda...
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

ked jej uz chces povedat dovod,povedz ho neutralne
ze to hra na dve strany od pauzy a ty nemienis byt sucastou tejto hry
zene zrejme doslo ze s tebou to bolo lepsie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak jej nemusis davat najavo, ze si tie spravy cital. Len, ze vies o tom druhom a eto vsio. Ale tak nemusis to vyhrkotat a len ju posli do prdele s vaznou tvarou a mas pokoj.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nehovor jej to, len sa s ňou rozíď...niečo milosrdné si vymysli, že ťa už nepriťahuje alebo čo, alebo že nevidíš že by sa zmenila...
Napísať odpoveď