League of Legends
Re: League of Legends
Este napis ze to lolkari prebrali z doty a hotovo ...
to ja netvrdim
) len podotykam ze skoda ze creepy v jungli su neutralny
presne o toto ide, kedze singed moze kite-ovat do aleluja, a zatial co enemy team nahana minutu singeda, za ktoreho potom dostane dokopy tak 100G, jeho tym moze ziskat draka/barona ci pushnutSon-Goku napísal:myslim ze keby ho 5 krat po sebe zabili tak by ho to preslo
Caute, hram mid a rozhodujem sa nad novym champom 
Koho mi poradite z tychto? Lissandra, Ahri, popripade Diana
Koho mi poradite z tychto? Lissandra, Ahri, popripade Diana
-
lekoklatik
VIP
Zalezi co od nich ocakavas. Ahri ma fajn dmg ale vydrzi malo oproti takej diane.
Lissandru som hral len par krat a to len v ARAMe ale nepride mi nejak extra silna.
Avsak skillfull ano.
Skus si pockat na free champ rotation ak nechces vyhodit IP, i ked kazda zo spomimanych ma rozhodne svoje kvality a oplati sa ich vlastnit ^_^
Lissandru som hral len par krat a to len v ARAMe ale nepride mi nejak extra silna.
Avsak skillfull ano.
Skus si pockat na free champ rotation ak nechces vyhodit IP, i ked kazda zo spomimanych ma rozhodne svoje kvality a oplati sa ich vlastnit ^_^
Takže Diana, got it 
Ninx napísal: presne o toto ide, kedze singed moze kite-ovat do aleluja, a zatial co enemy team nahana minutu singeda, za ktoreho potom dostane dokopy tak 100G, jeho tym moze ziskat draka/barona ci pushnut
singed ktory hral proti mne,mal 0/13/0.Zawardoval som si junglu a cesticky ,cize vzdy ked isiel som ho videl.Ked isiel jungler okolo ,tak sme ho tam zakazdym zabili.Vyhravali sme teamfighty 4 vs 5 lebo on samozrejme pushoval vkuse svoju linku.No prehrali sme kvoli tomu,ze sme nemali ani jednu vezu dole.Vazne neznasam ,ked sa nevie zgroupit team na push,ale po vyhratom teamfighte sa vsetci rozprchnu..Ludia radi preberaju techniky od "profesionalnov" no nevedia to hrat.. a potom to vyzera tak,ze nanajvys kazia hru inym.Predsa si mozem skusit cokolvek v normale.Na to to je myslim.
-
lekoklatik
VIP
Toto sa vcera stalo nam, ked sme prehrali tu normalku, my sme sa nevedeli zgrupnut, mimo ineho teda ^_^
Načo si wardoval jungle a cesticky keď singed si nemá problém tanknut 2-3 rany od turety a tak ľahko ho nechytis aj tak ...kevyn68 napísal:
singed ktory hral proti mne,mal 0/13/0.Zawardoval som si junglu a cesticky ,cize vzdy ked isiel som ho videl.Ked isiel jungler okolo ,tak sme ho tam zakazdym zabili.Vyhravali sme teamfighty 4 vs 5 lebo on samozrejme pushoval vkuse svoju linku.No prehrali sme kvoli tomu,ze sme nemali ani jednu vezu dole.Vazne neznasam ,ked sa nevie zgroupit team na push,ale po vyhratom teamfighte sa vsetci rozprchnu..Ludia radi preberaju techniky od "profesionalnov" no nevedia to hrat.. a potom to vyzera tak,ze nanajvys kazia hru inym.Predsa si mozem skusit cokolvek v normale.Na to to je myslim.
-
lekoklatik
VIP
nevypravaj. podfeedeny singed je sracka ako skoro kazdy champ.
Staci ho pochytat aj keby si mal na neho vyplut vsetko co mas kvoli killu a zo singeda uz nie je singed.
Staci ho pochytat aj keby si mal na neho vyplut vsetko co mas kvoli killu a zo singeda uz nie je singed.
Uff, konecne gold V. Som myslel, ze tam budem naveky na tom silveri.
-
lekoklatik
VIP
epic cosplay video
that Caitlyn and that Teemo 
Teemo s kozami?

-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
teemo s kozami a katarina bez nich 
Prave som dostal report za to ze som znicil nexus v ARAM lebo moj team ho nechcel nicit ale pockat kym sa respawnu a dat penta... Mam rad LoL komunitu 
hraje niekto na NA?.da sa tam hrat neseka to?
-
lekoklatik
VIP
Odozvu som mal dost velku, minimalne sekundove a vaic oneskorenie.
//tak nejak som to mal aj ja
//tak nejak som to mal aj ja
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak neviem ako je to s europskimi hracmi na NA, ale minule jeden amik streamoval na EUW serveri a mal 166 ping
-
lekoklatik
VIP
League of Draven