32 vs 64 bit
32 vs 64 bit
Mam 8GB ram, viem že 32 bitove programy využivaju iba 4gb.
Takže si mam stahovať na moj windows 32 bitove programy aby mi žrali menej ram a Photoshop si mam stiahnuť 64bit aby ju využil?
Da sa to takto chapať?
Diky
Takže si mam stahovať na moj windows 32 bitove programy aby mi žrali menej ram a Photoshop si mam stiahnuť 64bit aby ju využil?
Da sa to takto chapať?
Diky
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 32 vs 64 bit
Nie, nejde o programy ale o samotny windows. Ak mas len 32 bit windows tak si ani 64 bitovy program nan nenainstalujes.
Takze si nahod 64 bit windows a potom stahuje 64 bit programy (niektore su len 32bit tak stiahnes 32bit verziu, fungovat bude v pohode).
Takze si nahod 64 bit windows a potom stahuje 64 bit programy (niektore su len 32bit tak stiahnes 32bit verziu, fungovat bude v pohode).
Ale 32 bitova verzia programu vie vyuzit len 4GB mojej ram, to znamena že aspon nezasiera pamat ako 64 bitove verzie. 
Nie, 32 bit win vie vyuzit len 4GB RAMky.
dakujem ze si to zopakoval
noob.. a ako zasierajú pamäť 64bit aplikácie?
to uz musis vediet ty ked sa tak pytaš
No ja neviem, ale keď som si prečítal Tvoj príspevok, v ktorom tvrdíš, že zasierajú viac ako 32bit, tak ma to začalo zaujímať a preto sa pýtam, keďže to asi ovládaš... keďže to tak tvrdíš.. 
Nie, takto to vobec nefunguje. To, ze si nainstalujes 32bit OS neznamena, ze programy si alokuju polovicu pamate. Odporucam precitat http://en.wikipedia.org/wiki/64-bit_computing a vyhnes sa zakladaniu podobnych tem
.
Numline dakujem ti za tvoj nazor
ale
Hovorime o 64bit OS nie 32.
ale
Hovorime o 64bit OS nie 32.
Komu niet rady, tomu niet pomoci. Vyjadrovanie na urovni 14 rocneho a absolutna neschopnost prijat akukolvek informaciu - odpovede sa nedockas, pretoze tomu nerozumies. Moj link zhrnul absolutne vsetko co sa tyka tejto problematiky. Odporucam dostudovat zaklady pouzivania internetu a informacnych technologii.
Myslím že sa asi snaží trolliť ale veľmi mu to nejdeNumline1 napísal:Komu niet rady, tomu niet pomoci. Vyjadrovanie na urovni 14 rocneho a absolutna neschopnost prijat akukolvek informaciu - odpovede sa nedockas, pretoze tomu nerozumies. Moj link zhrnul absolutne vsetko co sa tyka tejto problematiky. Odporucam dostudovat zaklady pouzivania internetu a informacnych technologii.
-
Michaelo
Hardcore addict
Byt ja admin tak by mal uz BAN.
Snazim sa mu odpovedat ale co je moc, to je moc a robi to vo velmi vela temach.
Snazim sa mu odpovedat ale co je moc, to je moc a robi to vo velmi vela temach.
-
audiotrack
VIP
stále sme sa nedočkali odpovede, ako teda tie 64bitové programy zasierajú ramku
Všetko ti bolo vysvetlené, napísané. To, že ty si neschopný prečítať si nejaký ten článok nie je náš problém. Zvykaj si, nie vždy dostaneš všetko priamo pod nos.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ty ma pekne bavíšnoob napísal:Numline dakujem ti za tvoj detsky nazor
ale
my o voze a ty o koze...
Hovorime o 64bit OS nie 32 ktory mas ty... (so svojou 512MB ram)
nebudem si nic citat a prekladat na wikipedii ak mas nieco k teme tak to napis ak nie chod spamovat do miestnosti vtipy.
-
PAuLi3
Darca
aku odpoved cakate od chlapca, ktory nevie ako sa meni vo worde orientacia strany 
zapamataj si
život neni o orientacii strany chlapče, ale o tej tvojej orientacii velmi pochybujem.
Ty si z Nitry si velmi chytry kamoško... Ale uznavam ta zato že vieš spraviť vo worde orientaciu strany... si macher
Ty si z Nitry si velmi chytry kamoško... Ale uznavam ta zato že vieš spraviť vo worde orientaciu strany... si macher
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zabudol si mu napísať že má 32 bitový systém a 512mb ram 
Zabanujte už niekto toho ko*ot
Zabanujte už niekto toho ko*ot