Najväčšou chybou, ktorú môžete pri ľuďoch ktorých chcete "prevychovať" hrať sa na milosrdného samaritána, Bohu žiaľ, ak je baba taká že je s chlapom a podvádza iného, asi ju nebude trápiť zdravie, alebo existenčná otázka ako taká, ale bude rozmýšľať nad somarinami, ak je to teda tak, ako Yos písal a teda nevidím dôvod preukazovať nejakú veľkú milosť, samozrejme ju ani netreba do*ebať ako sirotu [ako to robím ja
Rozchodova dilema
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozchodova dilema
Grim - to je moc kresťanský prístup, aspoň na môj žalúdok. Ak je tá baba taká, ako ju Yos popisuje, tak si vyláme na 100% zuby skôr či neskôr, ja osobne som za "skôr", aby sa z nej mohla čo najskôr stať plnohodnotná bytosť a mohla smerovať dobrým smerom a nie do p*dele.
Najväčšou chybou, ktorú môžete pri ľuďoch ktorých chcete "prevychovať" hrať sa na milosrdného samaritána, Bohu žiaľ, ak je baba taká že je s chlapom a podvádza iného, asi ju nebude trápiť zdravie, alebo existenčná otázka ako taká, ale bude rozmýšľať nad somarinami, ak je to teda tak, ako Yos písal a teda nevidím dôvod preukazovať nejakú veľkú milosť, samozrejme ju ani netreba do*ebať ako sirotu [ako to robím ja
], ale hovoriť by som jej nič nepovedal, len že jej neverím a že to ukončujem. Bodka. Ďalej by som dialóg neviedol.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Osobne by som si nič nevymýšľal, nemám rád pokrytectvo a s pokrytcami nechcem mať nič, čo do činenia, tak by som jej dal buď ignore alebo povedal pravdu, ale nespúšťal sa na jej úroveň bullshitovania. V princípe je jedno, či jej budeš niečo vysvetľovať alebo ju len pošleš do prdele.
Také to Sovietovo riešenie:
Také to Sovietovo riešenie:
je podľa mňa vcelku schodné, s tým, že keď sa bude čokoľvek pýtať, nič neodpovedaj, nie si povinný jej nič vysvetľovať, len nech si je vedomá toho, že vieš, čo je zač.Soviet napísal:Vsak jej nemusis davat najavo, ze si tie spravy cital. Len, ze vies o tom druhom a eto vsio.
ja nerozumiem preco si vymyslat nieco milosrdce, bez lutosti ju poslat do prdele ked lezie za inym ...
v podstate nie si povinny nic vysvetlovat.
Prva chyba : kamarati sme stale dobri...kamarati mozte byt ale tak po 1,2,5 rokoch ked kazdy bude mat svojho partnera, ako vidis tocilo a to stale v kruhu, jednym z najlepsich rieseni, vobec nekontaktovat byvalu, a nehovor ze sa to neda 
po osobnej skusenosti s byvalou ani neodporucam jej hovorit, ze si si cital nejake jej spravy. V podstate to moze este otocit proti tebe, ze si sa jej hrabal v sukromi. Ja som tu chybu spravil v domneni, ze dotycnu zmenim, ale ona sa dokonca pred tym druhym zahrala na chudiatko, ze ju psychicky tyram a kontrolujem, ale pritom ked som sa s nou chcel rozist, tak strasne revala a robila mi sceny este aj na verejnosti, ze ma strasne miluje a ze nech jej dam druhu sancu a pritom s tym druhym si pisala, ze ci ma upovedomit pravnikov a tak... Ale to je uz pripad pre cvoraka, tak dufam, ze ta tvoja ma aspon stipku chrbtovej kosti, radsej to s nou skonci neutralne, nic nevysvetluj, zachovaj si chladnu hlavu aj emocie, pretoze akykolvek emocny vystup v nej zbudi dojem, ze sa jej nedokazes vzdat a stale k nej nieco citis... takze neries, babu si najdes inu, snad 5x lepsiu a na tamtu rychlo a rad zabudnes 
-
audiotrack
VIP
veď ste si dali voľnosť, tak prečo ti vadí že si niekoho našla? Keby si ti nájdeš, tak je to v poriadku? Ak sa k tebe chcela vrátiť, asi o teba mala záujem. A jeho mala iba ako rodiacu sa známosť. Akúsi rezervu. Ak ti klamala že ide domov a nepovedala že ide na nejaké stretnutie, spravila tak kvôli tebe, aby ťa neranila. V podstate ste sa rozišli už dávno, tak neviem čo tu riešiš. Ak to chceš mať definitívne a formálne oznámené že koniec, tak jej to povedz. Ale dôvod nemusíš uvádzať ten, že si videl čo si vidieť nemal. Lebo v podstate si jej to dovolil podľa toho čo si písal, že máte pauzu a ak si niekoho nájde, budiž.Yos napísal:Pisem do tejto temy prvykrat, nakolko som nemal nejake problemy vo vztahoch a rozne. Avsak cas pokrocil a prisiel aj na mna rad a neviem si rady. Nechcem sa tu vela rozpisovat, tak sa budem vyjadrovat strucnejsie.
Bol som s priatelkou 2 roky. Vztah bol super, rozumeli sme si, boli sme na dovolenke, s rodicmi sme si navzajom dobre vychadzali. Po 2 rokoch to uz bolo horsie, hadali sme sa, uz to nebolo take prave orechove, vela veci jej zacinalo vadit. Po vzajomnej diskusii sme si dali od seba pauzu, stym, ze ked sa nam niekto lepsi naskytne, tak srdcu neporucis..Takto sme boli od seba cca 2,5 mesiaca, kamarati sme stale dobri. Problem bol v tom, ze na mna potom uz neskor tlacila, ze sa chce vratit, ze chce aby sme zas boli spolu,... Ja som to este nechcel, ze chcem vidiet, ci sa nazoaj zmenila a jedno z druhym, proste som sa do toho nehrnul. Cely cas bola ku mne mila, sexualne naladena, chcela chodit von. Z casti mi to aj vadilo, ze sa do toho moc tlaci, ale vysvetlil som jej to. Prednedavnom sme mali vaznu konverzaciu, videl som, ze to berie vazne, ze chce byt somnou, ze sa zmenila a ze ma miluje. Odvtedy sme sa mali blizsie, ale nie tak, ako keby sme boli jeden pár.
Tu sa dostavame k tomu hlavnemu. Predvcerom mal moj kamarat oslavu narodenin, bola medzi pozvanymi aj spominana. No o 22 hodine musela odist, ze je unavena, ze sa potrebuje vyspat, no nevyzerala tak. Bolo to divne, lebo je to taky typ cloveka, ktory je rad na party v spolocnosti, kde to zije. Vcera sme boli spolu a nechtiac ostala prihlasena na fb. Zo zvedavosti, ani uz fakt neviem preco, nepytajte sa ma, proste som si pozrel jej spravy a zistil som, ze si tam pisala s jednym chalanom dost zle mojmu oku lahodiace spravy. Bola za nim po tej party, z ktorej sa omluvila, ze je unavena, bola snim do pol 5 rana. To co si pisali tu asi moc nepomoze, viaceri si viete domysliet, ale pekne to nebolo. Ostal som fakt vykolajeny, lebo z toho co mi za tie mesiace narozpravala a ako sa ku mne spravala by urcite ostal v soku nejeden clovek.
Je fakt, ze som si tie spravy pozerat nemal, ale som to proste spravil, je uz teraz neskoro a u mna nenormalne klesla a u mna si ma tymto zmazala. Moj problem je v tom, ako jej to povedat, ci jej to vobec povedat, alebo ako by ste reagovali na mojom mieste. Moc by ste mi pomohli, dopredu moc dakujem.
-
Yos
Professional
audiotrack: nepocohpil si ma. Pisal som, ze sme sa neskor mali k sebe blizsie, stale mi vravela, ze ma miluje a ze chce byt opat iba somnou. Urcite by si tie slova nebral ako keby ti tlacila kaleraby do hlavy, ale bral by si to z danou vaznostou. To ze to boli len ko*ot som zistil, co by nesklamalo len mna. Cize takyto clovek nema u mna miesto. Tiez som mal moznost byt s inou, ale pravdaze mi bola blizsia uz spominana, ked mi tak vazne pisala. Zial doplatil som na to druhykrat, so zenami stastie nemam a moja dovera ku zenam zaze raz padla.
Yos-vykašli sa naňu,zmaž kontakty snou aj bez udania dovodu.Ved zeny robia to isté muzom,nech sa nažerú aj oni vlastnej polievky.Ja presne im robím to co oni mne.Ked su ku mne príjemné som aj ja,ked im je*ne v makovici a vyvršia si svoju naladu na mne,tak snimi končím,nech som mal snimi akýkolvek vzťah.A stou doverou suhlasím,netreba im az tak veriť.To co hovoria tebe mozu hovorit dalsím 5 tim chalanom. Nájdes si lepšiu,neboj sa 
Ja by som to tiež asi riešil tak že by som to s ňou okamžite ukončil. Ale povedal by som jej že o čo ide. Nepovedal by som jej že som čítal jej správy len že o ňom viem. To odkiaľ, nech sa trocha potrápi. Ďalej by som s ňou nekomunikoval.
Yos to ze ti ina nebola blizsia je prirodzene, ked si s tou inou nechodil 2 roky... spravy od nej neber vazne, dolezite je jej spravanie. Slovami ta velmi lahko presvedci, aby si sa k nej vratil, ty sa nou nesmies nechat manipulovat. Neveril by som, ze sa zmenila, skor ze to na teba dobre hra. A hlavne ak to hra na dve strany. Ak zena zacne tarat, ze si sa zmenil a zacnu jej na tebe vadit nejake veci, tak vacsinou je to tym, ze sa zmenila ona sama. Ak si si uz zvykol, ze nie ste spolu, tak sa nevracaj spat. Ak si ju lubil a daval si jej to patricne najavo a jej to nestacilo, tak jej nebude s velkou pravdepodobnostou stacit nikdy nic. Radsej urob spravne rozhodnutie teraz, ako by si sa mal v nej sklamat druhykrat. Ak je v tvojom okoli baba, ktora o teba stoji, tak radsej daj sancu jej, ale 2x do tej istej rieky, v ktorej si sa uz raz topil nechod...
Yos napísal:audiotrack: nepocohpil si ma. Pisal som, ze sme sa neskor mali k sebe blizsie, stale mi vravela, ze ma miluje a ze chce byt opat iba somnou. Urcite by si tie slova nebral ako keby ti tlacila kaleraby do hlavy, ale bral by si to z danou vaznostou. To ze to boli len ko*ot som zistil, co by nesklamalo len mna. Cize takyto clovek nema u mna miesto. Tiez som mal moznost byt s inou, ale pravdaze mi bola blizsia uz spominana, ked mi tak vazne pisala. Zial doplatil som na to druhykrat, so zenami stastie nemam a moja dovera ku zenam zaze raz padla.
tak potom je dobra herecka
nebo k*rva
bucuresti, kur* a z akeho dovodu, ved spolu oficialne nechodili, tympadom mu nebola ani neverna. a sa spamätaj, urazas cloveka o ktorom nic nevies
Baba co mota dvoch chalanov/ jeden je hlavny, druhy je rezerva/ je podla mna k*rva a bodka
A toto je na tom smutné. Že ony si ani neuvedomuju aké sú kur*y 
no to by vyzeralo, aby sa zeny riadili akurat zakomplexovancami a vyplakavacmi
-
uplink
VIP
Blastbit - skoro identické riešenie s tými mojími. Paradox je že od vtedy čo sa ku ženám správam ako ku jedným z mnohých a nie ako v minulosti [jednej jedinej, nenahraditeľnej, unikátnej, etc.], od vtedy ma žerú tak, ako nikdy pred tým. Každej jednej dám pocítiť že je nahraditeľná od dňa 0 a že mi nerobí problém ju kopnúť do zadku aj keď ju poznám 10 rokov. Pred nedánvom som jednu 6 ročnú "kamarátku" takto poslal do péčka. Ešte mi písala sms a ospravedlňovala sa a tak isto na skype, kde som ju zabudol zablokovať. Patetické a úbohé, opovrhujem tými ženami, ktoré sa takto správajú. Príde mi to extrémne pod úroveň, žiadna sebaúcta, ani česť.
Uplink- žena kolkokrát nemá voči sebe samej úctu, nieto k druhým ludom aby ju mala. Ked si písem napr s 40 zenskými z toho ma ich 10 volá von a oni prvé mi daju mobilne číslo,to znamená ze ja sa viem voči ním chovať. A napr ked 5 zenským začne dr*ať zo dna na den a chovat sa ku mne ako k menejcennému,tak nikdy nevaham ich mazať a nahradiť inými. U mna je kazdá nahraditelná.Asi máme dost podobne povahy v týchto veciach.
-
Yos
Professional
Povedal som jej, ze ma uz nezaujima, ze u mna takyto clovek nema miesto. Stale nevedela co spravila zle, ja som hovoril, ze nic neviem. O 5 minut sa dostala k tomu, ze bola s jednym chalanom na rande (co zdaleka neni vsetko), tak som jej povedal, ze jej uz nic nemusim vraviet, ked vie o co ide, tak som sa postavil a odisiel. Pozdravila ma strednym prstom:) Tolka vyspelost z jej strany.