Ahojte vedeli by ste mi poradiť nejaké repro 5.1 k pc s digitálnym vstupom.
Mám teraz genius tie prvé v podstate som snimi spokojný no problém je, že mám aj 5.1 sluchátka a tým pádom musím mať na zvukovke rozdvojku aby som obe zariadenia zapojil naraz.
Tak som chcel repro zapojiť cez optiku a tým pádom by analóg ostal pre sluchátka.
p.s.: prípadne zvuková karta, ktorá by mala aj ešte jeden extra možný výtup 5.1 tak ako je na doske pre predný panel ale 5.1.
5.1 repro k PC
-
Ryan Giggs
VIP
Re: 5.1 repro k PC
A rozpočet na tie repro nejaky maš?
Ani nie niečo rozumné, pozeral som sa na tie logitech ale sú na to dosť zmiešané názory (asi ako pri všetkom). Tiež som uvažoval kúpiť receiver a napojiť naň tieto repro od genius, no problém je subwoofer.
No v každom prípade potrebujem aj zvukovku, preto popri hľadám aj nejaké možnosti ako vyviesť 5.1 zvuk aj na predný panel, potom by som nemusel mať tie rozdvojky.
No v každom prípade potrebujem aj zvukovku, preto popri hľadám aj nejaké možnosti ako vyviesť 5.1 zvuk aj na predný panel, potom by som nemusel mať tie rozdvojky.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem čo je "niečo rozumne". Pre niekoho je to 50, pre ineho 500 €. Nejaku predstavu mať musiš, inak ti odporučim receiver s nejakymi 5.1 repro.
Keď ten zvuk do tych repro ťahaš z jacku, tak to ti nemôže hrať 5.1 zvuk. Iba stereo.
Keď ten zvuk do tych repro ťahaš z jacku, tak to ti nemôže hrať 5.1 zvuk. Iba stereo.
Ryan Giggs napísal:Neviem čo je "niečo rozumne". Pre niekoho je to 50, pre ineho 500 €. Nejaku predstavu mať musiš, inak ti odporučim receiver s nejakymi 5.1 repro.
Tomuto nerozumiem "Keď ten zvuk do tych repro ťahaš z jacku, tak to ti nemôže hrať 5.1 zvuk. Iba stereo."
Tak rozumné vzhľadom na cenu logitech Z906.
Jeden jack ma dva kanaly (lavy a pravy). Na 5.1 potrebujes tri vystupy. LP+PP, LZ+PZ, stred+sub
Jaj to mi je jasné, ak si týmto narážal na ten predný panel, tak preto by musel mať na 3. A také som nič nenašiel a ani neviem či nejaké zvukovka má extra výstup 5.1 ešte na predný panel.wladas napísal:Jeden jack ma dva kanaly (lavy a pravy). Na 5.1 potrebujes tri vystupy. LP+PP, LZ+PZ, stred+sub
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím,
nejako sa to tu nedoriešilo a na Z906 je momentálne pekná zľava na alze.
Alebo lepšie povedané, navrhnite dva sety: jeden do 100€ a jeden do 200€ a potom sa rozhodnem, či budem ochotný do toho vraziť toľko prachov (robím to hlavne preto, že mi rodičia stále kričia aby som si stíšil basy
).
Vďaka.
nejako sa to tu nedoriešilo a na Z906 je momentálne pekná zľava na alze.
Alebo lepšie povedané, navrhnite dva sety: jeden do 100€ a jeden do 200€ a potom sa rozhodnem, či budem ochotný do toho vraziť toľko prachov (robím to hlavne preto, že mi rodičia stále kričia aby som si stíšil basy
Vďaka.