ako vycerpat mobilny kredit mimo telefonovania, sms, a netu?
ako vycerpat mobilny kredit mimo telefonovania, sms, a netu?
Ahojte,
Prosim o tipy ako sa da, co najucinnejsie vyuzit kredit cca 30 EUR okrem telefonovania, smskovania..
Rusim mobilne cislo na ktorom mi ostalo cca 30 EUR kreditu. Na ine cislo sa ten kredit previest neda. Tak hladam sposob ako ho co najucelnejsie minut.
Privitam Vase tipy
Prosim o tipy ako sa da, co najucinnejsie vyuzit kredit cca 30 EUR okrem telefonovania, smskovania..
Rusim mobilne cislo na ktorom mi ostalo cca 30 EUR kreditu. Na ine cislo sa ten kredit previest neda. Tak hladam sposob ako ho co najucelnejsie minut.
Privitam Vase tipy
Re: ako vycerpat mobilny kredit mimo telefonovania, sms, a n
Prispej na nejakú charitu
Mozes si zaplatit premiove sluzby na niektorych slovenskych a ceskych weboch, tusim aj na xgames.sk sa da za hry platit mobilom a moznosti bude urcite viac, len treba pogooglit.
Nakup poukazky na bazosi a predaj ich aj tu na fore 
to Gothar: nie som gamesnik
to Phase: neviem co mas na mysli. Rozvedies to pls?
googlil som ale parkovne, ci mhd platit nemusim. Oplati sa nejaky premium ucet u file-sharingu cez sms? Co sa Vam zda byt vyhodne? Vacsinou sa cez sms daju zakupit len na par dni alebo s malym objemom dat.
to Phase: neviem co mas na mysli. Rozvedies to pls?
googlil som ale parkovne, ci mhd platit nemusim. Oplati sa nejaky premium ucet u file-sharingu cez sms? Co sa Vam zda byt vyhodne? Vacsinou sa cez sms daju zakupit len na par dni alebo s malym objemom dat.
Kód: Vybrať všetko
SMS platba
Poukážku získate zaslaním sms s textom BAZOS na telefónne číslo 8866 (Orange Slovensko, Telekom a Telefónica Slovakia). Cena jednej sms je 1,6 € vrátane DPH. Re: ako vycerpat mobilny kredit mimo telefonovania, sms, a n
Ja napríklad často sťahujem cez share-rapid.com. Teraz tam majú 400GB za 6 €. Platba sms. Takmer vždy tam nájdem to, čo potrebujem. Ak sú aj nejaké iné stránky, výhodnejšie, tak o nich neviem. Ja využívam toto a vyhovuje mi to úplne.
to pinco: share-rapid 400GB/6 EUR som videl a celkom sa mi ten pomer pozdava. Akurat je otazka ci je to frekventovany file shareing a ci sa tam da najst vacsina toho co je na dalsich serveroch.
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pridi na predajnu a poziadaj o vratenie penazi
u kazdej kreditnej karty to ide pokial to nemas nejaky bonusovy kredit
Kúp kredit na akomkoľvek filehostingu, a potom ho predaj online - prípadne využi.