Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cestná cyklistika (profesionálna)
nemal som ho rád a teraz to korunoval, dúfam že ho nebudú rozhodcovia šetriť zato že je Cavendish...
Ja som to pozerala stále dokola, že či náhodou sa neuhýba, ale jasne vidíš a na STVčke to boli ešte lepšie zábery , (ako spomínal Audio), vidieť že to bolo úmyselné.
Ostala som dosť prekvapená, že takýto športovec si niečo takéto dovolil..
Som strašne zvedavá ako to dopadne s Cavendishom aj s tým cyklistom čo padol, dúfam že bude okej , na záver bol rozhovor s Kittelom a hovoril, že záver bol dosť rýchly , že netušil koľko išli, takže spadnúť v 70km/h - " ďakujem pekne "
Ostala som dosť prekvapená, že takýto športovec si niečo takéto dovolil..
Som strašne zvedavá ako to dopadne s Cavendishom aj s tým cyklistom čo padol, dúfam že bude okej , na záver bol rozhovor s Kittelom a hovoril, že záver bol dosť rýchly , že netušil koľko išli, takže spadnúť v 70km/h - " ďakujem pekne "
-
audiotrack
VIP
Cavendish po pretekoch na svojom twitteri:
'Not seen a replay of the final yet, but was involved in an incident with Tom Veelers. Whatever has happened, if I'm at fault, I'm sorry.'
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
a jeho dalsie tweety
There's no way I'd move on a rider deliberately, especially one not contesting a sprint. I hope @tom_veelers is ok.
Just seen the sprint. I believe I didn't move line. I'm actually coming past Veelers & we touch elbows when he moves. Anyway, hope he's ok.
Nižšie je pekné GIF-koaudiotrack napísal:
v telke dávali lepšie zábery, kde bolo jasne vidieť ako mu dal bodyček do ruky (niekde okolo lakťa) takže to bol likvidačný zákrok. Keby sa oprel do tela, tak by to možno ustal ale takto mu úplne zmenil smer predného kolesa
http://sport.sme.sk/c/6863181/sagan-sko ... upera.html
Ja by som sa nehanbil vylúčiť ho z celej tour, môže sa teraz hrať na neviniatko koľko chce... V 60-70km/h rýchlosti rozdávať takéto chvaty kľudne môže byť o život, každý komu sa už podarilo spadnúť z biku na betón vo väčšej rýchlosti určite vie, že to vôbec nie je príjemné, a to my ideme po rovinách polovičnou rýchlosťou a jedinú ochranu čo mal tento jazdec je prilba.
Inak, kde sú tie časy z pred pár rokov kedy Cavendish chodil na grand tours len prvý týždeň rovinatých etáp a pred prvou horskou odstúpil? Celkom mi chýbajú
Inak, kde sú tie časy z pred pár rokov kedy Cavendish chodil na grand tours len prvý týždeň rovinatých etáp a pred prvou horskou odstúpil? Celkom mi chýbajú
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Can all sprint experts on twitter go & try flicking their bike right at 65kph without leaning your body left to balance & come back to me.
http://tvnoviny.sk/sekcia/sport/archiv/ ... ersom.html
-
Ryan Giggs
VIP
Hlavne že chlapca pred par dňami diskvalifikovali z jeho premierovej Tour, keď prišiel 7 sekund za limitom a to so zlomenou kľučnou kosťou. Minuly rok strhli body Greipelovi, a to len naznačil podobny manever, bez kontaktu. A tomuto chu**** za umyselny bodyček ani ťuk. Pekna banda podvodnikov je to UCI...
Zaujímavé, že všetci ostatní to (nie len v tejto etape) zvládajúRadioactive_Mouse napísal:can all sprint experts... bla bla
-
DanielDevil
Addict
bez trestu, no super...prečo som čakal že to takto dopadne? 
-
audiotrack
VIP
pssst, to som sa ja snazil naznacit par prispevkov dozadu a vysiel som z toho ako naivka a konspiratorRyan Giggs napísal:Hlavne že chlapca pred par dňami diskvalifikovali z jeho premierovej Tour, keď prišiel 7 sekund za limitom a to so zlomenou kľučnou kosťou. Minuly rok strhli body Greipelovi, a to len naznačil podobny manever, bez kontaktu. A tomuto chu**** za umyselny bodyček ani ťuk. Pekna banda podvodnikov je to UCI...
-
t0m4s3
Admin
A co ma s tymto UCI? O veciach ohladne Tour rozhoduje organizator Tour, nie UCI
-
audiotrack
VIP
a tým organizátorom a rozhodcom dáva licenciu UCI. Táto tvoja správa mi príde rovnako alibistická ako sťažovať sa na našu vládu. Ale to, že sme si ich tam my sami dosadili sa už nepovie
-
t0m4s3
Admin
Takze ak odbocim, tak za rozkradanie statneho rozpoctu su zodpovedni vsetci co sli volit a nie ti co kradnu ??
-
DanielDevil
Addict
je to na organizátorovi, tak ako keď posúvali limit kvôli tomu že pár rokov dozadu asi 40 jazdcov či koľko nesplnilo limit, komentátor na čt hovoril že oni boli raz na jednom podujatí a mysleli že im posunú limit kvôli tomu že ho tiež podobný počet jazdcov nesplnilo ale oni sa rozhodli ich všetkých vylúčiť z pretekov a to bolo niekedy na začiatku už neviem aké podujatie to bolo...a nemiešajte tú politiku už aj sem 
-
audiotrack
VIP
ja som nevravel nič o vine, ale o tom, na koho nadávať a pohoršovať sa
Za rozkrádanie štátu sú vinní papaláši, ale nadávať môžem na celú republiku. Veď sme si ich tam my dosadili. Rovnako tak hentam je na vine rozhodca (rozhodcovia) a organizátori že to zle posúdili. Ale nadávať na UCI mi nepríde prehnané. Keby ľudia v UCI konali zodpovednejšie, tak takí rozhodcovia čo sa nechajú podplatiť alebo sa zlaknú zvučného mena by tam neboli
"Cavendisha fanúšik počas časovky oblial močom!"
http://tvnoviny.sk/sekcia/sport/archiv/ ... mocom.html
http://tvnoviny.sk/sekcia/sport/archiv/ ... mocom.html
Velitsa predbehol aj Sagan 
no škoda, nechýbalo veľa a Sagan by mal body o zelený dres
-
Ryan Giggs
VIP
t0m4s3 napísal:A co ma s tymto UCI? O veciach ohladne Tour rozhoduje organizator Tour, nie UCI
Obaja tu širite bludy. Organizator organizuje, rozhoduju rozhodcovia (šokujuce, však?). A ti nemaju s organizatormi nič, tych na každe preteky (ktore su v kalendari UCI) nominuje a posiela UCI. Orgnizator o limitoch, pokutach, postihoch atd. rozhodovať nemôže. Prave na to su tam nezavisli rozhodcovia z UCI aby si organizator pretekov nemohol robiť čo chce.DanielDevil napísal:je to na organizátorovi, tak ako keď posúvali limit kvôli tomu že pár rokov dozadu asi 40 jazdcov či koľko nesplnilo limit, komentátor na čt hovoril že oni boli raz na jednom podujatí a mysleli že im posunú limit kvôli tomu že ho tiež podobný počet jazdcov nesplnilo ale oni sa rozhodli ich všetkých vylúčiť z pretekov a to bolo niekedy na začiatku už neviem aké podujatie to bolo...a nemiešajte tú politiku už aj sem
Prave v tej inkriminovanej etape bol na STV ako hosť Dvorščik, ktory je tiež rozhodcom UCI. A prave toto vysvetľoval.