HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mmm mas pravdu, beriem spat, hlinik a hlinik nie su dva rovnake prvky. prvy hlinik (drahsi na One) neprimrzne, ale ten druhy hlinik (z Humpolce) ten primrzne o ucho. Fakt ma mrzi, ze som si o tom nieco nenastudoval skor, ako som vobec zacal prispievat. Je to nezodpovedne a detinske..a este ked som ta odsudzoval za tvoju expertnu a empiricku znalost danej problematiky.
este raz, prepac
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

guess.whoo - nemá Sense, pre mňa irelevantný fón. Keby som mal zvyšné peniažky, kúpim ho, pohrám sa s ním a predám. Som max spokojný s One, pokladám ho stále za naj. telefón na trhu momentálne. O týždeň budem s SGSiV Active, tak uvidím, avšak u mňa je to fakt o tom Sense.

Keď sa mi dostanú do rúk, hodím feedback.

P.S.: Vždy kupujem značkové veci, aj keď ich preplatím, nie je to ani tak pre kvalitu, ale pre zvyk, súvisí to s mojou osobnosťou. Som konzervatívny. Napríklad si priplatím za Mammut outdoorové veci, akoby som nosil povedzme lacnejší, ale rovnako kvalitný TrekSport [aj keď mám zotri TrekSport veci]. Je to skôr mentálny blok u mňa.

Samozrejme uznávam že neznačkové veci môžu kvalitou aj podporou dosahovať kvalít high-endových produktov, avšak je to veľmi málo pravdepodobné.

Tak isto ako keď si zahrám síce plný cliché, ale super Crysis 3 a porovnám ho s hocičím z Kickstarteru, tak je to nebe a dudy.
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

ako ten cinan vyzera dobre,ale takisto by som isiel do originalu(teda aj mam :D ) ,tu ide aj o samotnu podporu zo strany htc,aktualizacie ci uz oficialne alebo s xda fora. Pochybujem ze cinan bude nieco take mat,ale kto nechce utratit za original ,velmi dobra volba to je,a este jedna vec,zaruka.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak povedzme si uprimne, kolko krat sa stane ze sa telefon pokazi tak, ze ho treba reklamovat. A ak maju zaruku riesenu tak isto ako dx alebo podobne stranky tak by som sa vobec neobaval. Tiez uz nechapem celkom ten boom okolo alternativnych romiek a rootovania telefonu.
V minulosti ok, boli verzie androidu ktore boli nestale, pomale, dlho sa cakalo na aktualizacie a pod. Ale teraz, ked tam bude cisty droid 4.2.2 alebo 4.2.1 tak nevidim dovod nahravat alternativnu romku. V takom tele bude musiet ist ako noz po masle.
Viem ze este aj teraz dost ludi hlada alternativy na XDA, ale vacsinou ide len o jemne vylepsenia, bez ktorych by sa bez problemov kazdy zaobisiel (hovorim o middle-high a high-endoch)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Uplink- ten active budes mat pre klienta ci pre seba? ja ponom velmi pokukujem no zaroven cakam az padne cena LOL
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

guess keby si vedel ako custom rom dokaze z rychlit aj tak rychle a bez rootu nedas tam ziadnu cistu rom a neodstranis zbytocne appky co su tam,ktore na slovensku nemaju vyuzitie ani,tak by si nic nepovedal,ked to nemas odkusane neries,tak isto custom kernel robi divy,da sa vyuzit logo HTC ktore inak je len na okrasu a to je len jeden s prikladou,cisty android by som nechcel,dovod? sense 5 mi plne vyhovuje,chybal by mi blinkfield atd,ano zaruka ani mne sa uz dlhsie fon nepokazil ale nikdy nevies na aky kus narazis,aj z dovozu obzvlat,aj ked vyroba moze byt kvalitna,vzdy sa najde kusok co je doebabrany aj u high-endu
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja som mal HTC HD2, krala custom romiek takze viem o com hovorim. Teraz mam SGS3, po aktualizacii sa zrychlil dialer a odstranili sa niektore male nedostatky a teraz je z neho telefon, ktory mi uplne staci. Reakcie su rychle, nepotrebne appky mam skryte takze ma netrapia kedze mam dost pamate. jediny dôvod na upravu rom by som mal, keby sa tam dal nahrat novy sense :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Arkaz - pre klienta. Ale spravím recku :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Skoda skoda :D ale vrlmi som neveril ze by si menil one za samsung :D som zvedavy hlavne na ten displej . No som zvedavy :smile:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

uplink napísal:Yogi - ako vidím nie si kvalitne obmedzený len čo sa týka vzťahov a názoru na ženy, ale aj čo sa týka techniky, mal by si s tým niečo spraviť, kým sa Ti neuzavrú všetky záujmové okruhy.

P.S.: Gratulujem ku Samsungu, je krásne ako sa dokáže dieťa tešiť z plastovej hračky. My dospelí si kúpime skutočný telefón, zo skla, alebo kovu ;)
prepáč Uplink ale k tomuto sa fakt musím vyjadriť. Neviem aký názor na ženy má Yogi ale názor ako máš ty asi nemá nikto :D

"neznášam bozkávanie, vnímam ho ako výmenu slín, baktérií a svinstva, absolútne ma nevzrušuje, napína ma z neho a myslím pri ňom na hry, alebo iné blbosti, totálne sa neviem sústrediť na babu, lebo mi je z toho vždy zle, ako mi behá jazykom po zuboch, cpe jazyk do krku a pod, fuj"

":arrow: nenávidím sex ako taký, je špinavý, smradľavý, žena vyteká jak k*kot a celého ma za*ebe, rád t*tkám kozy, ale nie do <>, to Ti garantujem. Je to pre mňa ekvivalent ako keby som mal zožrať kravské hovno, píšem teraz ako to vnímam zo srdca a z duše"

teraz k téme: to že nemá Sense je pre mňa plus, neznášam nadstavby a VŠETKO čo mám v mobile chcem mať pod kontrolou ale ajtak si nekúpim mobil s prasiatkom
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Ja mam uplne extremny nazor na zeny ;-) .. Zijem s jednou uz vyse 15 rokov , mame spolu dieta a za obe by som dal zivot aj zdravie bez mihnutia oka... Sice mam pracu ktoru mam rad a bavi ma ale aj keby som mal robit v bani aby som ich uzivil tak budem.. a aj keby som neviem ako mal byt zrobeny stalo by mi to vsetko za jedno obiatie mojich lasok doma... asi tolko k mojmu nazoru na zeny a rodinu. Nikde som to sice nepisal ale je mi uz davno jasne ze uplink taketo veci vie uz vopred ..asi z google :-) ...A aby som nebol uplne mimo temu tak
http://www.fony.sk/forum/clanky/4501-ce ... 3820#43820
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Neviem ako HTC One ale s hliníkovou nokiou nebol problém a to mám v zime v aute -10 a v lete 40 :D
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Ja si este pamatam ked som mal SE t610
V zime s nim volat bol ozaj zazitok :-/. Ale to je jedno. Ked niekomu nieco take nevadi a dokonca vyhovuje, tak je dobre.. chcel som len tym povedat, ze je dost ubohe, ked si niekto mysli, ze vyrobca za to ze spravil mobil z plastu, chcel setrit materialom. Myslim si, ze dobre vedel preco.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Chlapci, čo máte s tým hlinníkom? Však má totálne inú úpravu, ako mobily z pred pár rokov, tak isto na ňom môžete mať fóliu ako ja a telefón je z pred uhlinníkový len minimálne + dám ruku do ohňa aj keď to nemám otestované že v zime mi nebude primŕzať na ruky či ucho či aké blbosti. Tá povrchová úprava to nepustí.

Yogi120 - Samsung si to sám priznáva že je z plastu preto, lebo sa rýchlejšie vyrába a vedia tak dodať viacero kusov na trh a pokryť dopyt. Najprv si over fakty, než napíšeš takú somarinu.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Pan google . Ked uz si googlis tak si pozrecitaj aj ostatne veci kolo temy. Napr ake nevyhody maju kovove kryty na fonoch atd. Vyjadrujes sa len k veciam ktore vies z casti vygooglit. Pan uspesny :-)
Chcel by som vidiet tu povrchovu upravu ktora zabrani hliniku viest teplo.. tu nejde o nejaky povrch co zabrani priame primrznutie o nieco ale o to ze vonku ked bude riadna zima, sa Ti mobil ochladi za chviku na okolitu teplotu a to moze mat nie dobry vplyv na bateriu ci displej. O pohodli pri telefonovani ktory asi nebudes drzat v rukaviciach ani nehovorim ako aj o vahe telefonu ktoru meni taky kryt. Tak ale mozes ho nosit nalapeni pri tele a ohrievat ho ...Kazdy vyrobca ma svoj marketingovy tah na ktory mu niekto skoci ci samsung ci htc atd.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mozno keby si aj ty trosku googlil tak by si netrepal somariny. mal som hd2 ako som uz nieraz pisal a ten mal kovovu zadnu cast krytu. nikdy sa mi v zime nestalo,ze mi zmenil vahu (toto si dufam nemyslel vazne) alebo by som mal problem stelefonovanim,nedajboze aby mi primrzol o ruku :-D
ty si sa asi narodil s urcitymi vedomostami a dalej sa nevzdelaval kedze tu zakazdym niekoho "sundas" ze to ma z googlu.
Pomohla by ti hlavne vedomost o stavbe viet,lebo kazdy druhy prispevok od teba je necitatelny
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Akoze .. kazdy zatial reagoval k veci na moje prispevky takze chyba bude asi niekde inde lebo uz druhy krat reagujes na mna uplne mimo. Bez urazky..ale vies citat vobec ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Yogi120 napísal:tu nejde o nejaky povrch co zabrani priame primrznutie o nieco ale o to ze vonku ked bude riadna zima, sa Ti mobil ochladi za chviku na okolitu teplotu a to moze mat nie dobry vplyv na bateriu ci displej. O pohodli pri telefonovani ktory asi nebudes drzat v rukaviciach ani nehovorim ako aj o vahe telefonu ktoru meni taky kryt. Tak ale mozes ho nosit nalapeni pri tele a ohrievat ho ...Kazdy vyrobca ma svoj marketingovy tah na ktory mu niekto skoci ci samsung ci htc atd.
takze toto je spisovne slovensky napisana ze? no ak sa ja mam naucit citat, tak ty sa pekne vrat na zakladnu skolu a poriadne prejdi pravidla slovenskeho jazyka ;)
Yogi120
Light Professional
Light Professional

My sa bavime o vyzname toho co pisem, nie o gramatike. Ak nevies pochopit co som napisal, tak ty sa vrat do ustavu. (Pisem na mobile a viem ze sem tam preklepnem ale obsah je pre cloveka ktory ma aspon nejake iq vzdy jasny)..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no prave aj ten vyznam akosi pokulhava a ked sa k tomu prida slabucka slovencina...neviem neviem ale radsej potom pomoc s domacimi ulohami nechaj na zenu..oooou pod pas? prepac :) hawk
Napísať odpoveď