Som uplný laik, takže to asi vysvetlím dosť nepresne. Ale keď niekam idem autom a zastavím dám neutrál a nechám zapnutý motor, po pár minutách začne motor ako keby hučať a čerpať strašne veľa vzduchu a po vypnutí motora toto čerpanie vzduchu stále pokračuje síce v menších obrátkach, ale aj tak.
Tak sa chcem opýtať, kde by mohol byť problém, ešte dodám, že keď zaparkujem vypnem okamžite motor, tento problém nenastáva.
Peugeot 207 benzín 1.5 - problém s motorom
Re: Peugeot 207 benzín 1.5 - problém s motorom
Ventilátor pred chladičom? Teraz v tom horku sa zapne aj mne na dízlaku občas...
To by malo byť ono, ale mňa skôr zaujíma prečo to robí a prečo to ide aj po vypnutí motora.
jop jimmy dobre hovori...
Auto sa nestiha dochladzovat naporom vzduchu na chladic tak tu je vrtula ktora fuci vzduch na chladic
Ak mas klimu mozes mat vrtule aj dve
Po vypnuti sa zvykne dochladzovat uz slabsie, aby nevypapalo bateriu ale predsa..
Auto sa nestiha dochladzovat naporom vzduchu na chladic tak tu je vrtula ktora fuci vzduch na chladic
Ak mas klimu mozes mat vrtule aj dve
Po vypnuti sa zvykne dochladzovat uz slabsie, aby nevypapalo bateriu ale predsa..
No aby sa ti auto neprehrialo predsa
Veď keď stojíš v týchto horúčavách niekde v kolóne kde je ešte aj teplo z okolitých áut, tak nemáš dostatočný nápor vzduchu, aby si motor uchladil. A dochladzuje to aj po vypnutí auta, aj na Saxe mi to takto robilo 
//s náporom ma Hegy predbehol
//s náporom ma Hegy predbehol
Takže to nie je žiadna vada a mám srať na to a klímu v aute nepoužívam.
/ok díky
/ok díky