Padanie systému
Padanie systému
Ahojte. Mam taky problém na mojom notebooku HP pavilion dv7 4180ec keď som chcel skúsiť pretaktovať grafiku podla tohoto videa tak pri dlhšom hraní mi spadne systém a reštartuje sa ntb stalo sa mi to aj po vypnutí a zapnutí booku a raz keď som bol iba na nete
. A stalo sa mi aj ze keď som ntb chcel prebudiť zo spánku tak obrazovka ostala čierna a všetko išlo aj vetrák a svietili kontrolky. V tom videu čo som poslal sa to stalo aj tomu co to tam kommentoval. Co mam spraviť aby mi to už nepadalo ? Preinštalovať windows? Je to virus? Skúsim prekontrolovať komp AVG a napíšem. Ďakujem za rady
(stalo sa mi to aj zničoho nič aj keď som tu písal o pomoc)
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Padanie systému
Lvíček, pri taktovaní je to bežná vec. Do taktovania notebooku by som sa nikdy v živote nepustil.
Pravdepodobne sa ti prehrieva nejaký komponent, ak si robil grafiku tak asi grafika. Odsleduj si teploty.
Ak si to vedel nataktovať na vyšší takt, tak to skús podtaktovať tak ako si to mal a uvidíš či problém pretrváva. Vypínanie kompu z dôvodu vírusu v tomto prípade nepripadá do úvahy
Pravdepodobne sa ti prehrieva nejaký komponent, ak si robil grafiku tak asi grafika. Odsleduj si teploty.
Ak si to vedel nataktovať na vyšší takt, tak to skús podtaktovať tak ako si to mal a uvidíš či problém pretrváva. Vypínanie kompu z dôvodu vírusu v tomto prípade nepripadá do úvahy
Práveže som dal Restore Default Clock a furt to robí. Hrám hru 15min a padne. Vyhodí mi to modrú obrazovku a tam dačo že nejaký útok na pc a potom sa reštartoval. Naozaj neviem teploty 49° okolo na nete takže newiem. Žeby virus? Musím preinstalovať windows?
-
Dildogripak
Medium Professional
"dačo že nejaký útok na pc" je popi*i popis chyby
teploty sa merajú počas záťaže hrou, nie počas browsovania
teploty sa merajú počas záťaže hrou, nie počas browsovania
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Pretaktovanie pavilionu s AMD grafikou? Really? 
No takze 66° som nameral.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 20:52)
Zatiaľ mi to nepadlo ale pred 10min mi to zase padlo keď som bol na nete.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 20:58)
Keď mi vyhodí modrú obrazovku hore píše windows has been shutdown to prevent damage to your computer.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 22:41)
Je to toto ale neviem stále ako to opraviť Lebo mu nerozumiem čo tam hovorí. Pomôže mi niekto s tým že čo mám spraviť prosím
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 20:52)
Zatiaľ mi to nepadlo ale pred 10min mi to zase padlo keď som bol na nete.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 20:58)
Keď mi vyhodí modrú obrazovku hore píše windows has been shutdown to prevent damage to your computer.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2013, 22:41)
Je to toto ale neviem stále ako to opraviť Lebo mu nerozumiem čo tam hovorí. Pomôže mi niekto s tým že čo mám spraviť prosím