Dnes som sa vrátil z lesa, klasicky sa ocheckoval a našiel na sebe kliešťa. Malo to nohy a bruško [tak som to videl] tak som vzal pinzetu, pokrútil 2x do ľava a začal ťahať. Nič, nešlo a držalo jak sviňa. Tak som si ho chcel zoomnuť, ale nešlo mi to, tak som sa osprchoval a druhý pokus, nič. Tak som točil, točil a nič, "kliešť" stále držal v koži. Originál som s ním natiahol na 2cm kožu do výšky, čo je celkom hardcore. Nakoniec sa mi "kliešťa" podarilo vytiahnúť. Dal som ho na stôl a pozerám, nehýbe sa, kuknem na kožu a fuck, asi mi tam ostala hlava. No čo, vyryl som to od tiaľ ešte pinzetou. Kukám kukám a pozerám že kliešť vyzerá divne. Ďobol som doňho prstom a zase sa prisal na prst. Fu*k. Tak som ho rýchlo dal pinzetou dole, v priebehu chvíľky dosť silno držal. Vzal som teda Canon G10 a odfotil to čudo. Pod makrom mi vyšiel divný výsledok. Vyzerá to ako niť, látka, zhluk chĺpkov, ktoré reagujú na pokožku, doslova sa za ňou naťahujú. Čo to do pekla to je? Pohybujúca sa niť?
Možno len chobotina, kto vie, každopádne tu na fóre máme oveľa väčšie <>viny, tak táto zapadne, fotky sú v prílohe...