Na intraku je v izbe ethernet pripojka a ja by som si chcel napojit router(alebo ine zariadenie) aby som mal wifinu
Mam modem-router co som pouzival na DSL internet. Bude mi to stacit alebo pozrebujem nieco ine.
je tam kábel a na ten sa isto pripája podľa MAC pc takže bude treba asi nastaviť klonovanie MAC a dať do routra MAC tvojho PC a ostatné nechať na automatike, ale to je ťažké radiť keď nám nepovieš ako to funguje normálne ...
keď si pripojíš PC káblom, ide to ? ako to funguje len prdneš kábel alebo sa treba prihlasovať aj ? a ešte nastavoval ti niekto na intráku ten internet alebo nie ? alebo si musel dať MAC adresu správcovi siete ?
pochybujem, že DSL router bude mať prípojku aj, aj teda možno bude mať ethernet koncovky ale tam nenastaví MAC, mac sa dá zmeniť len na wan porte a ten je bohužiaľ DSL či myslíš na niečo iné ?
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 9:06)
možno by stálo za zmienku o aký router sa jedná presne, aby sa vyvrátili dohady, či bude dobrý alebo nie ...
ten vigor 2700 vgst ma vzadu LAN -ky takze by to mohlo ist
leaded: ak nie a budes kupovat novy, mam na predaj tento http://www.alza.sk/tp-link-tl-wr841nd-d155296.htm asi mesiac stary, este nepouzity. za 20 eur by som ti ho vedel predat
ak mas zaujem napis SS (pripadne niekto iny )