za to presne tak, pozeranie čohokoľvek na mojom ipade je zážitok, to je pravda ale osobne ja by som s tým nepochodil a s mojou 16gb verziou
doplnil by som aj to, že neviem ako iné tablety ale ja na ipade som musel video (konkrétne cez xilisoft video converter) prekonvertovať (v ponuke v programe je presne formát zvuku a videa pre dokonca priamo pre dané zariadenie)
zlá vec, že z 346mb po konvertovaní sa to vyšplhalo až na 944mb čo je už riadne dosť - pri konvertovaní som nemohol ponechať pôvodné rozlíšenie bohužiaľ tak som len tak dal najnižšie možné, kvalitu zvuku a videa na najnižšiu a aj tak 944...
a uvediem ešte príklad: v xilisofte si nastavujete výsledné rozlíšenie, kvalitu videa a zvuku prekonvertovaného filmu/videa...
takže mal som film, ktorý mal 3,1gb hodil som ho do programu a ponechal rozlíšenie 1280x720 (podobné bolo aj v tom filme), video a audio kvalitu na "normal" - čo neviem či je tam nejaká strata alebo pôvodné a vyšlo ma to dokonca len na 2,8GB a v okamihu, keď som dal kvalitu videa a zvuku na vysokú, tak sa vyšplhalo až na 4,8gb
takže asi toľko

každopádne ja si myslím, že tam stačí dať najnižšie možné rozlíšenie, prípadne 720p alebo 1080p (ak také rozlíšenie mal aj pôvodný film), kvalitu videa na normal (práve kvalita videa robí ten nárast veľkosti) a kvalitu zvuku na vysokú (to takmer nemení výslednú veľkosť)