Nákup z LIDL-u
-
Dildogripak
Medium Professional
Nákup z LIDL-u
Ahojte, v LIDL-i majú teraz nejaké cyklistické vecičky. U nás v Topoľčanoch sa prepadli pod zem, rýchlo sa to vypredalo. Zháňam toto:
http://www.lidl.de/de/Fahrradanhaenger- ... t_sub=ciao
Ak má niekto blízko LIDL a náhodou by sa mu chcelo ísť sa pozrieť na ten montážny stojan na bicykel a bol by ochotný ho aj kúpiť a poslať mi ho na adresu, viem sa aj odmeniť!
Prípadne ak by niekto vedel spôsob ako ho z tej stránky LIDL.de objednať keďže na Slovensko to asi neposielajú....
ĎAKUJEM
http://www.lidl.de/de/Fahrradanhaenger- ... t_sub=ciao
Ak má niekto blízko LIDL a náhodou by sa mu chcelo ísť sa pozrieť na ten montážny stojan na bicykel a bol by ochotný ho aj kúpiť a poslať mi ho na adresu, viem sa aj odmeniť!
Prípadne ak by niekto vedel spôsob ako ho z tej stránky LIDL.de objednať keďže na Slovensko to asi neposielajú....
ĎAKUJEM
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Nákup z LIDL-u
Áno to je on. Ďakujem pekne 
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 18:09)
0800 - 00 50 95
Keby mi niekto chcel pomôcť, mohol by zavolať na túto bezplatnú infolinku a spýtať sa na dostupnosť Montážneho stojanu na bicykel na dvoch vybraných predajniach. Oni vám to zistia a nasl.deň vám pošlú SMS a zároveň vám to na 3 dni zabookujú.
Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem!!! Odmením sa!
Ja som si už vybavil zistenie v Bánovciach, Hlohovci a v Nitre v dvoch LIDLoch
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 18:09)
0800 - 00 50 95
Keby mi niekto chcel pomôcť, mohol by zavolať na túto bezplatnú infolinku a spýtať sa na dostupnosť Montážneho stojanu na bicykel na dvoch vybraných predajniach. Oni vám to zistia a nasl.deň vám pošlú SMS a zároveň vám to na 3 dni zabookujú.
Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem!!! Odmením sa!
Ja som si už vybavil zistenie v Bánovciach, Hlohovci a v Nitre v dvoch LIDLoch
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ak ho majú v Nitre v Lidli na Chrenovej, viem ti ho zajtra kúpiť.
Arašidové maslo majú v Lidli furt či len v rámci tých týždňov?
-
Dildogripak
Medium Professional
Tú Nitru mi preveruje zákaznícky servis. zajtra budem vedieť či to tam majú. Ak chceš, pošli mi do PM tvoje číslo. zavolal by som ti.
Ďakujem zatiaľ
Ďakujem zatiaľ
-
mirak2
Hardcore addict
v ramci americkeho tyzdna a potom dokym sa nevypreda... ale tiez ich mozu dat prec, ak o nich nie je zaujemhughito napísal:Arašidové maslo majú v Lidli furt či len v rámci tých týždňov?
-
vendo
Guru
keby to citam skor, mohol som ti jeden zobrat, ked som si svoj kupoval boli este 3
lidl zilina solinky-hliny
lidl zilina solinky-hliny
-
TommyHot
Addict
vyzera to dobre.. nie je to nejake labilne?
-
twardykamen
Medium Professional
toto na lidli neznasam.nejaka ponuka a dzig daju tam 3 kusy co sa hned vypredaju.podobne som dnes zhanal kajak za 40e.samozrejme v nitre nebol uz rano.
Zial ten stojan u nas nebol. Pytal som sa ci ho dostanu tak ze vraj na centralny sklad dostali len par kusov, ktore sa rozdeluju medzi obchody po jednom-dvoch. Takze mala sanca ze to clovek kupi...
-
PAuLi3
Darca
tovar davaju uz v den predtym, preto je potrebne ist kupit danu vec, ktora je v akcii den vopred ako ma byt akciatwardykamen napísal:toto na lidli neznasam.nejaka ponuka a dzig daju tam 3 kusy co sa hned vypredaju.podobne som dnes zhanal kajak za 40e.samozrejme v nitre nebol uz rano.
-
vendo
Guru
ma to muchy ale je to kus zeleza, stabilne a pevne je to dost, jedine tie uchyty a umele casti, ktore sa neskor daju nahradit zelezom/vlastnym zvaromTommyHot napísal:vyzera to dobre.. nie je to nejake labilne?
takze za 24e podla mna totalne brutalne dobra kupa
-
Dildogripak
Medium Professional
vendo nepôjdeš náhodou okolo lidlu že by si to ešte pozrel? 
vcera som ho este videl v Lidli na mladej garde v BAhughito napísal:Arašidové maslo majú v Lidli furt či len v rámci tých týždňov?
-
bolek
Guru
Ok, posielam číslo. Okolo šiestej večer pôjdem okolo, tak mi pošli aj ty a brnknem Ti, ak ho budú mať a potom aby Ti ho nekúpil zároveň niekto iný z fóra 
-
Dildogripak
Medium Professional
Čaute, tak už je to neaktuálne. Známa zo Skalice mi ho zabookovala. Už jej prišla SMS že je odložený pre ňu.
Téma môže ostať, ak by niekto niečo zháňal a nebolo by to dostupné v jeho okolí môže si pomôcť takto.
Téma môže ostať, ak by niekto niečo zháňal a nebolo by to dostupné v jeho okolí môže si pomôcť takto.