Už dlhší čas ma trápia výpadky internetu , internet ide v pohode niekedy aj celý tyžden no keď vypadne tak nejde cely deň niekedy aj dva , príde mi to ako problém že mi nenahodí novú ip , skúšal som aj reštartovať router , vytiahnuť z neho kábel na 10s (aj dlhšie) a potom znova zapojiť , ale bez úspechu . Taktiež mám nastavené aby mi to resetovalo ip automaticky v nastavení adaptéru . Skúšal som aj príkazi ktoré som našiel na nete do prikazoveho riadku keď som ho spravoval ako správca ale stále nič . Používam w7 , dole mam pripojenie označene žltým výkričnikom ( keď internet vypadne) momentalne mam internet bez označenia a ide v pohode , žiadne lagy ani sekanie nič proste signal je OK , Používam realtek . Viac x sa mi stalo že som bol na internete do tretej rána , v tu hodinu internet vypadne na 100% každý deň , tak mi napadlo že možno až o tretej ráno za cely deň sa mi resne ip dns aj keď niesom si istý . Inač mi to hlasi chyby typu :
"system windows nemoze komunikovat so zariadenim alebo s prostriedkom" , Virusi ani malwari nemám žiadne , používam avast , Ping v prikazovom riadku mi to nezobraju keď nejde internet , keď ide tak zobrazuje , som už v riti stoho skušal som všetko ale nič nepomáha .
Vypadky internetu
Re: Vypadky internetu
Skús pingovať do internetu keď ti vypadne napr. public dns google 8.8.8.8; tuto je lepší traceroute, vidíš aspoň kde ti to stojí, pripadne router. Chyba na strane ISP alebo router, ktorý blbne, podobne som už videl, starý router a ešte sa mierne aj prehrieval čo mu moc nepomáhalo 
Re: Vypadky internetu
Ping nereagoval , btw : včera internet nešiel cely deň od rána do večera , dneska záhadne ide ... router mam v elektrike cele dni takže pochybujem že to je prehrievanim routeru , kedže včera nešiel a dneska ide a router je od včera rána zapojený x(