E-shopy s velkoobchodnymi cenami "WHOLESALE" - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mani
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

E-shopy s velkoobchodnymi cenami "WHOLESALE" - skusenosti

Príspevok od používateľa Mani »

Zdravim. Na internete som uz viac krat zazrel e-shopy ktore vraj ponukaju autenticky tovar, konkretne mobily ktore vraj su original od daneho vyrobcu a nie cinske klony a predavaju za za velkoobchodne ceny (dost nizsie ako u nas v obchodoch). Par z nich napriklad http://www.samsung-store.net/ alebo http://wholesaleiphone5forsale.com/. K tomu apple wholesale e-shopu som pocul par staznosti ze clovek si tovar zaplatil cez bankovy prevod western union a tovar mu nikdy neprisiel, maju tam vraj apple autenticky realne produkty ako iPhone 5 16GB tovarensky odomknuty za 250€ v prepocte atd. no vdaka staznostiam ta stranka upadla. A to prve samsung store, vyzera viac doveryhodnejsie no tiez neviem ako to je s tovarom a ci je fakt original. Su tam produkty od samsungu,telefony,tablety,tv,laptopy a tiez za skvele sumy. Predajca pise ze su to riadne original veci s rocnou zarukou priamo od vyrobcu (samsung), najdete tam napriklad SGS 4 aj verziu octa core ktora je dostupna pre azijsky trh tusim. Nemate s tym niekto skusenosti alebo nieco co ste poculi ? Popripadne mozte pridat dalsie linky a podelit sa o skusenosti.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: E-shopy s velkoobchodnymi cenami "WHOLESALE" - skusenost

Príspevok od používateľa gogo956 »

nemam skusenost,nehovorim ze to musi byt podvod, ale v kazdom pripade by som im dopredu nejake vecsie sumy za tovar neplatil pokym sa to hlbsie nepreveri. Dost hovori samo za seba ze ta prva uvadza kontaktny email v tvare [email protected] :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nepoužívať takéto stránky. http://www.scamadviser.com/check-websit ... -store.net už len fakt, že tam nie je absolútne žiadna adresa a kontakt (iba formulár na vyplnenie) naznačuje to, že tam niečo nie je s kostolným poriadkom. Galaxy Note II 32GB za 280 USD? Na to neskočí nik normálny...Tie "certifikáty" si stačí prečítať :) Veď to sú bludy a nemajú spoločné nič s tým obchodom samsung-store.net. Jeden z nich je dokonca z roku 2004, pričom doména na túto sajtu bola zaregistrovaná pred 98 dňami...

Tá druhá o iphone5 je ešte horšia, prežeň ju cez scamadviser a uvidíš sám...Taktiež existuje iba 130 dní, taktiež tam nie je žiadna adresa, žiaden telefón, iba kontaktný formulár, preboha, fakt niekto verí, že môže odniekiaľ legálne a naozaj kúpiť MB Air za 400 USD??

Ľudia, veď použite Google a trochu vlastného rozumu.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

K tymto strankam len tolko :lol:

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... y_700b.jpg
(obrazok je prilis velky aby sa zmestil do prilohy)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Bad.boy napísal:K tymto strankam len tolko :lol:

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... y_700b.jpg
(obrazok je prilis velky aby sa zmestil do prilohy)
Heh, o tom som čítal. Mimochodom, už na treťom obrázku to vyzerá ako čistokrvný produkt ryžojedov, neviem prečo je tam tá tvárička ešte šťastná, heh.

Nič proti číne, Huawei, ZTE, Xiaomi - ani pol zlého slova.
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Hej uz som to prezrel, je viac takych stranok ktore tvrdia ze ponukaju tovar z velkoskladov od dodavatelov v cine, a ked sa pozriem na kontaktny mail tak je bud @yahoo, @hotmail a podobne free domeny. Tu som narazil na realnejsie sumy http://electronicproductclearance.com/, ale tiez maju free domenu a nikde ludia na nete nepisu nejake reviews a o tom ci su to okradaci.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

na to kde majú mail by som sa nepozeral. Ak majú kúpenú doménu, tak mail si na nej spravia zadarmo. Takže to vôbec nič o dôveryhodnosti nehovorí.
Mani
Medium Expert
Medium Expert

To je fakt. No podla mna je najlepsie mat overene od niekoho ako to tam je ked si zakupil konkretne tovar od danej stranky, ci neprisla nejaka atrapa alebo lacny klon alebo ci nieco vobec poslali. Vela takychto stranok robi to, ze ked sa im prevedu peniaze na ucet ukoncia kontakt s dotycnym nikde neodpisuju a tovar nikdy neposlu.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Prečo chceš silou mocou niečo čo si nemôžeš dovoliť?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To si si vycucal z prsta DEVZY? Či poznáš jeho výplatnú pásku. Aj ja by som si radšej kúpil high-end smartphone o 200€ lacnejšie ako je u nás. To, že sa pýta na skúsenosť s obchodmi je úplne normálne. Tiež mi momentálna situácia nedovoluje kúpiť napríklad S4 alebo One, a tiež by som ich strašne chcel. Je to divné? Nie, som nadšenec do týchto vecí, ale zároveň šetrný.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Veď jasné, ale toto je už extrém, snáď ani na sekundu neveril že by si kúpil iPhone alebo niečo iné za zlomok originálnej ceny len preto že to je 'z velkoskladu' ...

a je jasne ze si chces kupit nieco najlacnejsie ako sa da, ale urcite nie za cenu toho ze to bude podvod, ja si radsej priplatim a mam istotu ze tovar naozaj dostanem a popr. nebudem mat problem pri reklamaci ..
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ten samsung store ma v hornej liste ze "shippinng" to asi hovori za vsetko,...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Radsej si odbehni do Shenzhenu a spoj nakup mrte lacneho telefonu /resp cohokolvek, co sa z Ciny exportuje do sveta/ s dovolenkou v Azii. Z tychto pofidernych webov by som urcite nic nekupoval.
Napísať odpoveď