Nokia N93i - Poskrabana kamera
Nokia N93i - Poskrabana kamera
Mam nokiu N93i, neviem ci ju niekto mate, ale ste ju videli, no ja ju mam, kupil som si ju pred 2 rokmi a nebol to lacny spas.
Prednedavnom som stratil ten kryt na objektiv a nasledne sa mi poskrabalo sklo na kamere. Vedel by mi niekto povedat, ci existuje taky servis niekde na SK kde by mi vymenili to male objektivove sklicko (ziadna sosovka ani nic, len povrch skla je trosilicku poskrabany, inac je vsetko v poriadku) a este ci by som mohol dokupit ten kryt na kameru. Diky moc.
Prednedavnom som stratil ten kryt na objektiv a nasledne sa mi poskrabalo sklo na kamere. Vedel by mi niekto povedat, ci existuje taky servis niekde na SK kde by mi vymenili to male objektivove sklicko (ziadna sosovka ani nic, len povrch skla je trosilicku poskrabany, inac je vsetko v poriadku) a este ci by som mohol dokupit ten kryt na kameru. Diky moc.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia N93i - Poskrabana kamera
Zdravim pani. ozivim tu trosku tu temu. Mam nokiu N93i a chcel by som ju komplet prekrytovat. Neviete mi poradit kde by sa v dnesnej dobe dali zohnat original kryty ? Vdaka Hladem vsade a marne :-/
ebay si skusal?
-
Arkaz
Addict
Samozrejme. Nikde nic. Zohnal som nejake casti ale nikde komplet
Dnes už asi ťažko. Jedine cez známych, ktorí pred pár rokmi vlastnili nejaké mobil-shopy. Inak, tieto kryty, N93, N95, N73, drvivá väčšina z nich, ktoré sa predávali boli neoriginál. To by nevadilo, keby ich kvalita naozaj nebola na rovni pokazeného lega. Nedoliehalo to, vŕzgalo to, prípadne sa to ani nedalo zmontovať.
Zo zaujímavosti sa opýtam, načo? Veď ten telefón je už dnes dávno za zenitom, a vo všetkých smeroch je dnes už nepraktický a zlý, keď akákoľvek 3x menšia a 7x tenšia sranda dokáže spraviť lepšie fotky a pohodlnejší užívateľský zážitok. Alebo si nejaký nadšenec/zberateľ?
Zo zaujímavosti sa opýtam, načo? Veď ten telefón je už dnes dávno za zenitom, a vo všetkých smeroch je dnes už nepraktický a zlý, keď akákoľvek 3x menšia a 7x tenšia sranda dokáže spraviť lepšie fotky a pohodlnejší užívateľský zážitok. Alebo si nejaký nadšenec/zberateľ?
-
Arkaz
Addict
Nadsenec zberatel
preto by som ju chcel v top stave. Ved to je to ze dnes tie kryty zohnat jedine z dakej zabudnutej zasoby. Ale ved neponahla to no kazdym dnom sanca klesa.