windows 7 home premium reinstall
windows 7 home premium reinstall
nazdar idem preinstalovat windows 7(original)a ked ho chcem preinstalovat a ked tam ten isti key ako prví krat bude aktivovany ci ten key nemozem znova pouzit ????
dakujem
dakujem
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: windows 7 home premium reinstall
mozes len ho bude treba znova aktivovat ...
Takze budem musiet pouzit aktivator ??????
Ked bi ste mi dali link na neaky vas osvedceny aktivator
Dakujem
Dakujem
tracer napísal:Takze budem musiet pouzit aktivator ??????
Dakujem
Nie, nemusíš použiť aktivátor, stačí použiť KEY ktorý by si mal mať nalepený na takom štítku na zadnej strane NB popr. niekde umiestení na PC keď si ho kupoval už z ním, v prípade že ho máš na DVD tak použiješ Key ktorý je v krabici od neho
Ok dakujem nasiel som program ktory mi zisti ten key uz ho aj mam.a este nieco ked stiahnem windows z netu a pouzijem ten kej bude to fungovat alebo je to us neako registrovane(toto cd-tento key)
ten key bude fungovať, ale musíš stiahnuť rovnakú verziu Win7 akú verziu keyu máš, to znamená že musíš stiahnuť Home Premium a nie professional alebo ultimatetracer napísal:Ok dakujem nasiel som program ktory mi zisti ten key uz ho aj mam.a este nieco ked stiahnem windows z netu a pouzijem ten kej bude to fungovat alebo je to us neako registrovane(toto cd-tento key)
Tak isto nemôže byť už predaktivovaná. Pokiaľ stiahneš z Digital river máš istotu čistoty a legálnosti.
Este sa chcem spitat ci sa da pri reinstale zachovat hhd presnejsie d ostane a c sa zmaze.
No ak dáš inštalovať na C tak D by malo ostať nedotknuté