Zrazeny cigan
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zrazeny cigan
Posli tam Ruda Vaskeho on ich pouzije na znovuzrodenie arijskej rasy 
-
Arkaz
Addict
Ano je to cigan z rovnakej dediny. Zelena trasa je ciganova. Fialova moja. Cigan letel po chodniku smerom do mojej ulice kade som siel ja a vyletel rychlo na bicykli ze som neubrzdil. CH je chodnik a C je cesta.
-
RATZINGER666
Darca
no nie je mozne, konecne nejaka zabavna tema po dvoch rokoch 
...no moment, neverim, tema je tu uz pol hodinu a este stale tu nie je to video??
...no moment, neverim, tema je tu uz pol hodinu a este stale tu nie je to video??
Je tam prechod pre chodcov?
-
TommyHot
Addict
matki asi rok dozadu medializovali pripad, kedy niekto zrazil typka, ktory prechadzal cez cestu mimo prechodu.. hadaj kto isiel do basy?
pokial viem, taketo situacie mas povinnost predvidat.. aj ked si o tom samozrejme myslim svoje
pokial viem, taketo situacie mas povinnost predvidat.. aj ked si o tom samozrejme myslim svoje
-
Jancuk
Professional
Podľa mňa tam musel by prechod. A ak ten deži išiel cez neho tak je vo výhode.
No, tak asi by si radšej k tým policajtom nemal ísť a ticho šúchať nohami a byť rád, že si rád.
Ano, ked niekoho zrazis, vzdy tahas za kratsi koniec. Ale ak tam este je aj prechod, je to viacmenej jasne.
No čo no, nehody sa dejú....
Ale vystavovať sa kvôli tomuto možnému stíhaniu? Čo tak radšej pripadného zrazeného naložiť do kufra, vyviezť niekde do lesa, a tam ho kdesi zakopať? Nie je to optimálnejšie riešenie z hľadiska toho, že sa človek nemusí tahať po úradoch?
Ale vystavovať sa kvôli tomuto možnému stíhaniu? Čo tak radšej pripadného zrazeného naložiť do kufra, vyviezť niekde do lesa, a tam ho kdesi zakopať? Nie je to optimálnejšie riešenie z hľadiska toho, že sa človek nemusí tahať po úradoch?
Spoiler
samozrejme nikoho nenavadzam k činnosti proti zakonom tejto republiky, jedná sa len o ironiu, za ktorej pripadné nepochopenie nenesiem zodpovednost
To je jedno, ci je tam prechod, alebo nie, lebo mlady isiel na bicykli.Mas na kamere ze isiel po chodniku ? Policajtov treba hned, lebo sa to otoci proti tebe. Aspon si ho mohol zobrat do nemocnice, lebo ak bol v soku, tak bolest az tak necitil. Mohol mat nejake vnutorne krvacanie. Teba tu trapi blatnik, ale co ak sa mu nieco stalo ? A to, ze je to cigan, ktoty ti (mozno) nedal prednost, na veci nic nemeni. Daj video, ako moc si ho nabral.
-
uplink
VIP
hughito - si extrémne pokrytecký a dvojtvári pseudo-humanista, čo sa snaží nájisť mier s prirodzeným agresorom, aj napriek tomu že to majú v DNA a denno denne dokazujú svoje chrapúnstvo voči spoločnosti. Extrémny primitivizmus nie je moja reakcia hughito, ale celé Tvoje pro-rómske vystupvanie tu na fóre. Obhajuješ evidentné zlo, balast, škodných. Kvôli čomu? Aby si sa odlíšil od väčšiny, ktorá má v tomto prípade úplnú pravdu a plné právo hnevať sa na tmavých? Či aký je Tvoj cieľ?
Asi mu poistovna odmietla preplatit odbornu pomoc z dovodu pochybneho vysledku.
A co ma co letiet cigan co i len po prechode na bajku. Pre mna bieleho platia nejake zakony podla ktorych na priechode MUSIM zosadnut z bicykla. Ak tam nedaj boze priechod nebol tak debata na temu cia vina uplne irelevantna az do bodu kedy zacne hrat rolu faktor farba pleti a posudzovanie celeho skutku.
A co ma co letiet cigan co i len po prechode na bajku. Pre mna bieleho platia nejake zakony podla ktorych na priechode MUSIM zosadnut z bicykla. Ak tam nedaj boze priechod nebol tak debata na temu cia vina uplne irelevantna az do bodu kedy zacne hrat rolu faktor farba pleti a posudzovanie celeho skutku.
uplink: Týmito stupiditami si klesol na úplne dno v mojom vnímaní, ale tak to ťa určite trápi asi tak, ako mňa tento tvoj balast. Len si zapamätaj, že za takéto prehlásenia môžeš dostať aj po papuli, takže si ich radej nechaj na bezpečie internetového fóra, ako to robí x iných hrdinov a prorokov.
Čo má spoločné s tým, že tuto človek zrazil malého cigána s tvojimi extrementami (DNA, chrapúnstvo..?!)? Choď si ich šíriť aspoň do príslušnej témy.
Čo má spoločné s tým, že tuto človek zrazil malého cigána s tvojimi extrementami (DNA, chrapúnstvo..?!)? Choď si ich šíriť aspoň do príslušnej témy.
-
Arkaz
Addict
Priechod tam nieje vyznaceny. Video ked tak az zajtra idem do prace. Ale nebola to sila siel som mozno 15 kmh
Mne sa zrovna včera to isté stalo, len našťastie to cigánik ubrzdil, ajkeď len pár centimetrov od auta... Brat chcel vysadnúť z auta a dobre ho prefackať, no ja blbec som šiel ďalej... Aj my bývame neďaleko rómskej osady a sú to jednoducho parazity, najradšej by som ich vzduchovkou strieľal
Jasné no, ale ako tu bolo spomenuté: mal si predvídať a pod. debiliny, ktoré vieme, aká je prax. Takže ak sa jemu nič nestalo a tebe sa pokrivil nejaký plech, tak buď rád, že to dopadlo iba takto. Aj keď to nebola tvoja vina. Zraziť a prípadne zabiť či inak ťažko ublížiť inému je určite riadny šok, bez ohľadu na vinu či nevinu, nevraviac o farbe pleti.
deszka3: ďalší inteligent? Vzduchovkou?...
deszka3: ďalší inteligent? Vzduchovkou?...
-
uplink
VIP
hughito - dobrá logika hughito, aby si po tej papuli nedostal Ty. Takže keď róm kydá na bieleho, a biely sa bráni, je to rasizmus zo strany bieleho. Keď kydá biely na róma, a róm sa bráni, je to rasizmus zo strany bieleho.
Kedy to je rasizmus zo strany róma? Aha, počkať. Nikdy. Vždy je to rasizmus zo strany bieleho.
Kedy to je rasizmus zo strany róma? Aha, počkať. Nikdy. Vždy je to rasizmus zo strany bieleho.
Absolútne neviem o čom tu teraz točíš a akými intergalaktickými logickými postupmi si prišiel k týmto otázkam a záverom. Prestávam na teba reagovať, nemá to zmysel.
hughito budes aj plakat?
mam sto chuti si napisat o tu ranu ale viem ako koncia taketo online dotahovacky a posledne som vysvetloval na PZ preco som napadol chudaka co mi mesiac vypisoval ako mi znasilni sestru a mna prepichne klavesnicou. Ked som mu podal ruku a predstavil sa ostal akysi obareny a po prvej facke odkracal s placom v ociach na policiu.
Co sa tyka situacie, pises "nejaky ohnuty plech" v pripade napr. mojho auta by mohlo ist o skodu cca 1500€ a to mam mavnut rukou vsak co cigimu sa nic nestalo?

mam sto chuti si napisat o tu ranu ale viem ako koncia taketo online dotahovacky a posledne som vysvetloval na PZ preco som napadol chudaka co mi mesiac vypisoval ako mi znasilni sestru a mna prepichne klavesnicou. Ked som mu podal ruku a predstavil sa ostal akysi obareny a po prvej facke odkracal s placom v ociach na policiu.
Co sa tyka situacie, pises "nejaky ohnuty plech" v pripade napr. mojho auta by mohlo ist o skodu cca 1500€ a to mam mavnut rukou vsak co cigimu sa nic nestalo?
uplink co som pisal v "hughitovom" vlakne?Prestávam na teba reagovať, nemá to zmysel.
-
TommyHot
Addict
Pokial viem toto uz nejake tie 2 roky neplati.Hegy napísal:Pre mna bieleho platia nejake zakony podla ktorych na priechode MUSIM zosadnut z bicykla.