Čo na tom, že som tu aj v iných témach viackrát kriticky pristupoval k multikulturalizmu ako ideologickom koncepte, Hotwire sa vyjadril, že som ním zaslepený, takisto ako aj inými "liberalistickými" žvástami, tak to tak bude.Hotwire napísal:to ti napisali uz aspon 10ti ludia, amen.
Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a fakt ze ti to pisalo viac ludi si uplne odignoroval, hlavne zas prekrucas akoby som bol ja jediny kto ti to napisal.
Ty nevieš čítať? Mne je ukradnuté, že tu hodnotíš moju osobu ako aj iní zúfalci tu na základe dojmov a chybných predpokladov. Proste to nie je pravda, tá kritika by sa dala pohľadať, ale za ten čas mi nestojíš. 
-
uplink
VIP
hughito - proste to nie je pravda? A Ty máš patent na pravdu?
-
Hotwire
Addict
co taras kraviny prosimta, kde hodnotim tvoju osobu? zas to tvoje prekrucanie a snaha urobit z oponenta toho zleho, ake prizemne
to ze som napisal ze si zaslepeny nema s tvojou povahou resp osobnostou nic spolocne, ja len spochybnujem tvoje nazory, tak ako aj zvysok tohto fora 
Áno, toto hodnotenie si zaslepeny tymi liberalistickymi multikulti zvastami, az si nevidis ani na spicku nosa nie je vecné, ani faktické (to bolo na margo tej nepravdy, lebo multikulturalizmus som tu kritizoval) a napĺňa to podstatu definície argumentu ad hominem.
-
Hotwire
Addict
mi povedz ako som tym konkretne zhodnotil tvoju osobu
mne to tak pride, a vyjadril som svoj nazor.
-
guess.whoo
Redeemer
je to jedno kto a co napise. neda sa generalizovat a basta. je to z casti pravda,nie vsetci romovia su rovnaki,to musi priznat kazdy jeden z nas.
ALE keby sa naozaj robila statistika trsetnych cinov ci priestupkov na zaklade rasy boli by vo vddeni jasne romovia aj ked je ich o 1/4 menej na svk ako bielych,zltych,cernochov a indov. V tomto hughito o opaku nepresvedcis nikoho, a ak si o tom presvedcil seba,tak by si so sebou mal nieco robit.
ALE keby sa naozaj robila statistika trsetnych cinov ci priestupkov na zaklade rasy boli by vo vddeni jasne romovia aj ked je ich o 1/4 menej na svk ako bielych,zltych,cernochov a indov. V tomto hughito o opaku nepresvedcis nikoho, a ak si o tom presvedcil seba,tak by si so sebou mal nieco robit.
Ale to ja ani netvrdím, ani o tom nikoho nepresviedčam - či seba či iných. Ja si len nevystačím s tvrdením, že to je tak preto, lebo sú to cigáni a majú to v krvi. Snažím sa to rozobrať komplexnejšie, prísť na tú príčinu, prečo, kde sú korene, že je dnešný stav taký aký je. To je celé.
-
Hotwire
Addict
oni to maju v krvi, keby to nemali, preco s tym vobec niekedy pred storociami zacinali?
uz v stredoveku bolo zabit cigana beztrestne, lebo boli znami ako zlodeji koni
-
guess.whoo
Redeemer
v minulosti ked ich nebolo az tak vela zili kocovne, boli dobri zabavaci a muzikanti a ked boli v takomto zlozeni boli respektovani. Lenze doba sa zmenila a im sa proste nechcelo robit tak zacali kradnut a stratili svoju dobru povest. Urcite sa to, ze su to zvacsa zlodeji a nasilnici nestalo zo dna na den, ale casom. A tym padom sa im ten zivotny styl stal svojskym a ocividne s tym nechcu nic robit.
Naco potom ponukat donekonecna pomoc a rozne ulavy/benefity len na zaklade toho, ze su socialne pripady? Tato neagresivna cesta je voci nim evidentne neefektivna.
Cele to skumanie som ti vysvetlil v troch vetach, nic podstatnejsie za tym nie je. Nie je tam ziadny skryty podtext.
Je uplne normalne aj v prirode, ze su zvierata, ktore sa spravaju skodne voci inym a tym padom su nimi napadane a vytlacane. Pouzijem trapny priklad kukučky, ale v principe je to aplikovatelne aj na nase súžitie s romami. Vsetci vedia, ze ked sa objavia az priliz blizko stavaju sa hrozbou a skodcom.
Naco potom ponukat donekonecna pomoc a rozne ulavy/benefity len na zaklade toho, ze su socialne pripady? Tato neagresivna cesta je voci nim evidentne neefektivna.
Cele to skumanie som ti vysvetlil v troch vetach, nic podstatnejsie za tym nie je. Nie je tam ziadny skryty podtext.
Je uplne normalne aj v prirode, ze su zvierata, ktore sa spravaju skodne voci inym a tym padom su nimi napadane a vytlacane. Pouzijem trapny priklad kukučky, ale v principe je to aplikovatelne aj na nase súžitie s romami. Vsetci vedia, ze ked sa objavia az priliz blizko stavaju sa hrozbou a skodcom.
Hotwire o prednášky z histórie od teba naozaj nestojím. 
Napriklad ja som bol v dome kde byvaju romovia! Som prechadzal okolo toho domu a ma ponukol vinom mlady rom a hovoril ze ma pozna z jednej diskoteky
povedal ze jej mame vadi fajcenie aj pitie ale on si iba obcasne da
potom ma pozval ku sebe domov bol pohostinny spytal sa ci chcem kavu tak mi ju pripravil a mali to tam celkom pekne zariadene pustil mi nejaky film so Stevenom Segalom na vhs paske po case sme odtial odisli lebo si nieco potreboval zariadit a ked sme sa odelili tak sa ma spytal ze ci mu nepozicam 2 eura na cigarety tak som mu zicol,.. Takze vidíte su aj dobrí pohostinní rómovia 
-
qwerty-xyz
HOTWIRE ma pravdu ...
zastanem sa ho preto lebo som bol pred nedavnom v mieste jeho bydliska aj ked sme sa nestretli, narazil som na viacere skupinky romov, v roznych vekovych kategiriach ktorych jedinou ulohou pocas dna bolo obtazovat turistov a ludi okolo seba, s cim vacsim odmietanim sa stretli tym boli agresivnejsi. Podla toho co som videl ja, ti mladsi zobrali pre tych starsich. Prave nefalsovane vychodniarske okriknutie sposobom, IC HET, do P .... a zdvihnuta ruka boli uspesne s tym ze uz poskulovali starsi cca 15-18 rocni kto si dovolil zruknut a nedat peniaze na "ich" ulici . . .
za bieleho dna poobede si ale nikto netrufol nic robit a ja som bol pripraveny prvemu ktory by robit nieco chcel dat plnu davku zo spreja, a v ramci bezpecnosti svojej priatelky by som v pripade potreby spravil aj viac, .... situacia ktoru som videl je aj napriek krasnemu namestiu v bocnych ulickach zufala. . . . hughito ked si hrdina, chod tam .... hotwire vieo com pise, zial bohu hughito ty nie.
nebudem to dramatizovat ale viem ti povedat ze v niektorych oblastiach by si v gatiach mozno vysiel z ulice, mozno cely dobity a mozno polomrtvy. Su to argesivni neprisposobivi a velmi primitivni ludia . . . vlastna skusenost pri prechode na bicykli kedy som dostal kamenom do hlavy za sustavnych vulgarnych pokrikov, snaha trafit ma kamenom aby som z bicykla spadol, a okradli ma a nasledne snaha prepichnut it a jazdy pneumatiku, cim kolvek, co sa im aj podarilo ale s klincom v pneumatik som dobicyloval do bezpecnejsej oblasti, kde po mna vtedy prislo auto. tak hughito netrep, lebo keby som nela prilbu rozbiju mi hlavu a spadnem tak skaredo ze az, a to sme sli viaceri, ale na pekych bicykloch a v cyklo obleceni . . .
za bieleho dna poobede si ale nikto netrufol nic robit a ja som bol pripraveny prvemu ktory by robit nieco chcel dat plnu davku zo spreja, a v ramci bezpecnosti svojej priatelky by som v pripade potreby spravil aj viac, .... situacia ktoru som videl je aj napriek krasnemu namestiu v bocnych ulickach zufala. . . . hughito ked si hrdina, chod tam .... hotwire vieo com pise, zial bohu hughito ty nie.
nebudem to dramatizovat ale viem ti povedat ze v niektorych oblastiach by si v gatiach mozno vysiel z ulice, mozno cely dobity a mozno polomrtvy. Su to argesivni neprisposobivi a velmi primitivni ludia . . . vlastna skusenost pri prechode na bicykli kedy som dostal kamenom do hlavy za sustavnych vulgarnych pokrikov, snaha trafit ma kamenom aby som z bicykla spadol, a okradli ma a nasledne snaha prepichnut it a jazdy pneumatiku, cim kolvek, co sa im aj podarilo ale s klincom v pneumatik som dobicyloval do bezpecnejsej oblasti, kde po mna vtedy prislo auto. tak hughito netrep, lebo keby som nela prilbu rozbiju mi hlavu a spadnem tak skaredo ze az, a to sme sli viaceri, ale na pekych bicykloch a v cyklo obleceni . . .
-
Hotwire
Addict
ja to pisem vseobecne vsetkym nemam potrebu uz teba o niecom presviedcat, si nejak namyslashughito napísal:Hotwire o prednášky z histórie od teba naozaj nestojím.
tie 2€ uz viac neuvidis...a radsej si skontroluj ci ti nechyba cela penazenkaFamine napísal:Napriklad ja som bol v dome kde byvaju romovia! Som prechadzal okolo toho domu a ma ponukol vinom mlady rom a hovoril ze ma pozna z jednej diskotekypovedal ze jej mame vadi fajcenie aj pitie ale on si iba obcasne da
potom ma pozval ku sebe domov bol pohostinny spytal sa ci chcem kavu tak mi ju pripravil a mali to tam celkom pekne zariadene pustil mi nejaky film so Stevenom Segalom na vhs paske po case sme odtial odisli lebo si nieco potreboval zariadit a ked sme sa odelili tak sa ma spytal ze ci mu nepozicam 2 eura na cigarety tak som mu zicol,.. Takze vidíte su aj dobrí pohostinní rómovia
edit: qwerty, a to ti nasi "mestski" cigani su este vpohode, najvacsiu neplechu robia ti z nedalekych osad, jednu mame prakticky hned za mestom...susedovi raz vykradli kolnu ked robil zabijacku, komplet vsetko maso mu vzali, nam raz odmontovali z auta zadne kolesa (asi im bolo treba iba dve
Iní zúfalci, no to by som sa pozrel co si v zivote dokazal, pozrel by som si tvoj majetok, pozrel by som sa na to aky si ty uspesny genius a to ze mas v hlave neporiadok ti nejak v zivote vynasa, zlepsuje standart, robi ta a tvoj zivot zmysluplnym.hughito napísal:Ty nevieš čítať? Mne je ukradnuté, že tu hodnotíš moju osobu ako aj iní zúfalci tu na základe dojmov a chybných predpokladov. Proste to nie je pravda, tá kritika by sa dala pohľadať, ale za ten čas mi nestojíš.
-
guess.whoo
Redeemer
vidis hughito, jedine streleny Famine "potvrdil" tvoju teoriu

Vás baví sa vystatovať chybnými argumentami? 
-
Hotwire
Addict
my argumentujeme osobnymi skusenostami, ty argumentujes trapnymi blogmi nejakych zelenych hlav ktore su plne "zarucene" tvrdych dat a faktov