I/P: PC zostava
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
I/P: PC zostava
Dôvod predaja je, že odlietam do Grécka a chcem si zaobstarať notebook namiesto kompu, nakoľko to bude pohodlnejšie brať so sebou.
Predmetom predaja sú nasledovné komponenty, najlepšie v celosti. Záruka už asi nebude na všetko, respektíve skôr na máločo z toho. V prípade záujmu mám aj LED monitor Samsung 22", repráky 50W
Predmetom predaja sú nasledovné komponenty, najlepšie v celosti. Záruka už asi nebude na všetko, respektíve skôr na máločo z toho. V prípade záujmu mám aj LED monitor Samsung 22", repráky 50W
-
IceHammer
Star
Re: I/P: PC zostava
Co s toho mas este aktualne bol by zaujem o nejake komponenty
-
PhYs0c
King
Zatial vsetko, a kym nebudem mat ponuku na vsetky komponenty tak to po castiach nepredam len v celosti 
Viem ze mas I prefix, ale aku mas predstavu o cene ? mozno by som zobral vsetko az na GPU...
-
PhYs0c
King
predstavoval som si cca 400€ so všetkým, keby mám na grafiku záujemcu tak to neni problém
PhYs0c - nechcem sa ti do toho moc vŕtať, ale nedávno som zháňal PC a už za nejakých 360-380e sa dá kúpiť používaný PC so 4jadrovým i5, gtx560 a 8GB RAM. Takže za 400 to budeš mať asi problém predať. 
no ved... mal som zaujem no cenu som si predstavoval o dost nizsiu...
-
PhYs0c
King
môže byť, nemám prehľad o cenách ale len monitor stál nejak 150€..tých 400€ som myslel aj s monitorom ale ceny idú dole veľmi rýchlo asi..za menej sa mi to neoplatí predávať..shitný notebook stojí cez 400€
-
Runes
Addict
OT: bez monitora a volantu co su priste veci co vacsina ludi nechce abo neriesi som obdobne pc kupil za 220e akurat hdd o dakych 150gb menej. ale zasa legal win bol k tomu . to len aby si vedel ze kde sa to pohybuje. ono to skor vymenis za pouzity book kde ides ale do rizika.
-
PhYs0c
King
pff..tak to si ten šrot ešte radšej pár rokov nechám 
Nepredal by si nejake komponenty?
-
PhYs0c
King
na základe toho, že som sa dozvedel, že majú nižšiu cenu ako som si myslel tak nie
už sa síce nehrávam, ale prečo by som predával komp za 300éčok na ktorom stále spustím nové hry na vysokých detailoch a vymenil za notebook, ktorý by mal problémy s CSkom..notebook by som chcel ale predávať komp sa mi vôbec neoplatí