Sledujem to uz od zaciatku a musim povedat, ze AC sa mi pozdava viac ako rF2. Fyzika sa mi paci viac, Elise sa sprava velmi pekne a hlavne force feedback je omnho lepsie zvladnuty. V rF2 je to ako keby na kolesach ani neboli pneumatiky (FF dava ostre razy). Zvuky su tiez lepsie a grafika je snad jasna

Celkovo posobi AC uhladenejsim dojmom aj z pohladu GUI (napad s volne upravovatelnym HUD je genialny). rF2 pouziva velmi nestastny rfmod system na ktory si nikto nevie zvyknut.
Zhrnutie: rF2 ma u mna momentalne navrch iba vdaka realroad, to je skvela vec, bohuzial sa mi nepaci smer, ktorym sa ubera cely vyvoj. Vyvojari aj napriek odporu komunity stoja za nestastnym menu a rfmod systemom, pritom to je prave vec, ktora by mohla odlakat zakaznikov od AC.
AC je zas celkovo vyborne zvladnute, vyborne sa ovlada, staci par klikov a ste na trati, pocit z jazdy je super, vyzera velmi dobre a je aj dobre optimalizovany, atd. rF2 vyzera dobre iba na screenshotoch, AC aj v realnej prevadzke.
A dalsia vec je ta, ze AC preferuje cestne verzie aut, co sa mne osobne velmi paci. Okruhove specialy sa vsetky riadia velmi podobne a aj fyzika rF2 je viac vyladena prave pre taketo auta, u AC je to opacne. Navyse AC ma uz teraz kopu skvelych licencii o ktorych mozu ine simulatory iba snivat.
PS: nekupi niekto licenciu na rF2? Ja si uz chystam peniazky na AC