Zrazeny cigan
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zrazeny cigan
Urcite plati lebo pol roka dozadu kolegu zrazilo auto na priechode pre chodcov na ktorom siel po bicykli a bol na vine ze nezosadol z bicykla.video zajtra dam na mega a kluc poslem do SZ ked tak
Hughito, ja nemám problém s čestnými cigánmi (rómami), dokonca aj sused hneď vedľa je cigán a je úplne normálny, ale to čo robia cigáni z osady v našom meste je už neznesiteľné. Bohužiaľ máme blbého primátora, ktorý sem vpúšťa každú haveď, ktorých vyhodili odniekiaľ, lebo neboli ochotný platiť podnájom, alebo kradli atď...hughito napísal:deszka3: ďalší inteligent? Vzduchovkou?...
Však ja to chápem, ale čo vyriešiš s tým strieľaním zo vzduchovky? 
-
uplink
VIP
hughito - som biely. Dostal som dom/byt? Nie. Musím platiť sociálku/zdravotku? Áno. Tmavý. Dostal dom/byt? Áno. Rozkradol ho? Áno. Dostal nový dom/byt? Áno. Rozkradne ho? Áno. Musí platiť sociálku/zdravotku? Nie.
Takýmto intergalaktickým spôsobom som sa ku tomu dostal.
Takýmto intergalaktickým spôsobom som sa ku tomu dostal.
Ja chcem vidieť to video 
-
tacosi
Moderátor
A takto by sa dalo pokracovat aj na desiatky riadkov.
Ale tu ide aj o to,akí to ""ludia"" vobec su,ako sa spravaju,a t.d.
Ale tu ide aj o to,akí to ""ludia"" vobec su,ako sa spravaju,a t.d.
-
Andi_Cibula
Addict
Arkaz - na tvojom mieste by som bol rád, že sa nič nestalo, tak ako písali predo mnou. Tú škodu by si nikdy nevymohol.
Kde niet žalobcu, niet ani súdu.
Hughito - vzdaj to, nikto na tvojej strane nestojí, si sám proti nám všetkým.
Hughito - vzdaj to, nikto na tvojej strane nestojí, si sám proti nám všetkým.
Početnosť neurčuje pravdu, to by ste mohli vedieť. Aj keď v tomto prípade nejde o nejaké "pravdy," ale o vyslovené prízemnosti, ktoré tu podaktorí predvádzajú. A na to budem vždy reagovať. Môžete ma akurát tak okarmovať. 
-
Jancuk
Professional
Andi_Cibula: A este som aj ja na jeho strane 
auto si to odnieslo viac jak cigancok
a ved to nabural on do teba
viac menej...
Video nebude? 
-
Arkaz
Addict
No v podstate ano ja som siel nejakych 10-15 kmh a cigan este rychlejsie. Takze ano nabural on domna lol. Co uz no kapotu dam streknut a blatnik sa bud vyklepe alebo vymenim.
-
Scorpion90
King
spadol ten cigan vobec z bicykla? Ak ano, tak len dufaj ze nema nejake vnutorne poranenie. Znama mi pred casom odporucila, ze v pripade, ked je ucastnikom nehody chodec, cyklista alebo motorkar je VZDY dobre zavolat policajtov resp. zachranny system, prave z dovodu mozneho vnutorneho krvacania. Mozes tak predist pripadnym nasledujucim komplikaciam.
to sa vyklepe, naco menit
Spravil si veľkú chybu tým, že si nezavolal políciu. Teraz tú škodu a ani to, ak by ťa malý udal nevyriešiš nijak.
Rómovia sú nevyspytateľní. Malý, ktorý ti vbehol do cesty, by to možno ani neriešil, ale ver tomu, že príde domov, porozpráva to osade a tým sa hneď pretočia eurá pred očami za vidinou ľahkého zárobku. Oni nie sú až takí blbí, čo sa týka peňazí. Aj zákon poznajú, keď sa im to hodí. Veru si mal zavolať policajtov, aj keď by malý cigáň vravel, že mu nič nie je a ušiel.
Aj keď neviem no. Policajti by prišli do najbližšej osady hladať chlapca, či sa mu niečo nestalo, možno spolu s tebou a keby starí cigáni zistili, že si zrazil ich člena, tak by si mohol mať neskôr prúser.
Veru dvojsečná zbraň.
Daj potom video, keď sa ti bude dať.
Aj keď neviem no. Policajti by prišli do najbližšej osady hladať chlapca, či sa mu niečo nestalo, možno spolu s tebou a keby starí cigáni zistili, že si zrazil ich člena, tak by si mohol mať neskôr prúser.
Veru dvojsečná zbraň.
Daj potom video, keď sa ti bude dať.
-
Arkaz
Addict
Myslim ze nespadol len sa tak oprel neviem to moc popisat. Dam to video ked tak zajtra. Uvidim ako to dopadne je pravda ze su nevyspytatelny a urcite uvidia vidinu zarobku. No s tym umna nepochodia.
To či s vidinou zárobku u teba pochodia alebo nepochodia je jedno. Z fotiek, ktoré si sem dal je jasne vidno, že máš prehnutý ľavý predný blatník. Ak by si zavolal policajtov, mohol by si relatívne ľahko dokázať, že ten cigán nabúral do teba na tom bicykli, keď si sa ty v križovatke rozhliadal, či môžeš bezpečne vyjsť z vedľajšej cesty na hlavnú. Škodu by ti ten smrad určite nepreplatil, ale žiadny špinavý cigán by ťa potom nemal ako vydierať kvôli tomuto incidentu a policajti by nemali dôvod ťa riešiť ako vinného.