Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
Re: Cestná cyklistika (profesionálna)
Peto v uniku, som zvedavy aky ma ciel na dnes.
Vcera vravel, ze nespadnut 
To je zvláštne, lebo nikto z jeho konkurentov v súboji o green jersey tam nie je. No, uvidíme!
-
Sagittarius
Guru
Pár kilometrov pred začiatkom záverečného stúpania je šprintérska prémia, tak cieľom asi bude ona. Na Mont Ventoux vyhrať zjavne chcieť nebude. 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
veď cieľ je jasný, získať nejaké bodíky do súťaže o zelený dres na šprintérskej prémii, teda najlepšie všetkých 20 
No, pelotón zaberá, už len niečo pod 5 minút, neviem, či im ten únik do šprinterskej prémie vydrží, skôr nie.
-
DanielDevil
Addict
ťažko povedať, možno to dajú na nejaké 3 minútky a budú si to držať aby nenastupovali ďalší, lebo keď sa to šplhalo k 7 minútam to bolo už dosť, som zvedavý, snáď im to vydrží
škoda že Europcar tam akurát teraz nikoho nemá a preto sa starajú o tempo pelotónu, zasa si Sky akurát oddýchlo 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
tak to som nevedelkukiak napísal:To ocenienie ziskala cela OPQS.
az teraz som to nasiel http://www.letour.fr/le-tour/2013/us/st ... -bout.html
-
DanielDevil
Addict
super, podarilo sa a Peťo získal ďalších 20 bodov, za chvíľu tu máme kopec, dúfam že sa bude bojovať ako sa patrí, už sa teším 
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2013, 15:39)
Teraz keď ho dostihol pelotón tak sa dal na zadné, je to šéfko
http://i.minus.com/ibrQxmWVIOLCtp.gif
Nairo Quintana ide krásne, od začiatku Tour sa mi páči jeho prejav, snáď to dnes vyhrá
//tak nakoniec mu to nevyšlo, škoda, ten Froome ide jak píla, nemyslím si že ho niekto ešte potrápi...
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2013, 15:39)
Teraz keď ho dostihol pelotón tak sa dal na zadné, je to šéfko
Nairo Quintana ide krásne, od začiatku Tour sa mi páči jeho prejav, snáď to dnes vyhrá
//tak nakoniec mu to nevyšlo, škoda, ten Froome ide jak píla, nemyslím si že ho niekto ešte potrápi...
Skoda tak som drzal Quintanovi ,ze sa mu to snad dnes podari. Ale Froome ide ako masina, nechapem z kade berie tolko energie.
ak by niekoho zaujimalo L. ten Dam ma ucet na strave a zdiala etapy s udajmi, tepy ma ako ja ked idem na zmrzlinu.
//ked kliknes na jazdu/mapu a musis byt reg.
ak by niekoho zaujimalo L. ten Dam ma ucet na strave a zdiala etapy s udajmi, tepy ma ako ja ked idem na zmrzlinu.
//ked kliknes na jazdu/mapu a musis byt reg.
-
vendo
Guru
Dnes celkom davali a Froome to odjazdil krasne.
-
t0m4s3
Admin
Musis si prepnut na zalozku performance. Inak presne tak ako som si aj myslel, v baliku okolo 130-140, v kopcoch 170-180, asi ako ked ja jazdim, akurat dvakrat tak rychlejsie idevendo napísal: kde vidis jeho tepy? rad by som pozrel
-
DanielDevil
Addict
dnes sa Peťo znova pokúša o únik hneď od začiatku, asi chce zarobiť čo to dá 
Ináč som príjemne prekvapený koľko slovenských vlajok som dnes videl 
-
t0m4s3
Admin
Aj hojko tam niekde urcite strasil 
Dnes Contador potvrdil, ze od zleho masiara nakupil tento rok. Froome uz tiez sice nemohol, ale ten ma aspon Porteho k ruke. Dufam, ze dnes/zajtra este zautoci na bednu Rodriguez, prip. Quintana na druhe miesto, zatial po Froomovi s Portem asi najlepsi vrchar. Kreuziger v zivotnej forme, keby v tejto forme nemusel tahat Alberta, tak je urcite na bedne.
Dnes Contador potvrdil, ze od zleho masiara nakupil tento rok. Froome uz tiez sice nemohol, ale ten ma aspon Porteho k ruke. Dufam, ze dnes/zajtra este zautoci na bednu Rodriguez, prip. Quintana na druhe miesto, zatial po Froomovi s Portem asi najlepsi vrchar. Kreuziger v zivotnej forme, keby v tejto forme nemusel tahat Alberta, tak je urcite na bedne.
Kreuziger ma formu, tak ako pred rokom Froome, ale politika timu je jasna a tak sa musi podradit, co je velka skoda.
Saganov wheelie na Alpe d'Huez, toto je pán cyklista!
-
Ryan Giggs
VIP
Nakupil od dobreho, ale všetko mu pojedol Kreuziger, keď ide lepšie ako jeho lider. To je tak keď aj inych berie Alberto na steaky.t0m4s3 napísal: Dnes Contador potvrdil, ze od zleho masiara nakupil tento rok.
-
DanielDevil
Addict
no dúfam že Nairo bude celkovo druhý, zaslúži si to, podáva sympatické výkony a hlavne sa nebojí to skúsiť, dosť mu pomohla etapa kde stratili Costa aj Valverde a tak sa chodí v podstate na neho, aj keď on príliš pomoc nepotrebuje
Costa si zjavne ide odvtedy vlastnú Tour, myslím že za to že ho povolali v tej etape je aj rád, teraz by bol možno okolo 7-9 miesta celkovo a takto vyhral 2 etapy