Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mne neprídu osobné skúsenosti ako chybné argumenty :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podaktorí opäť nepochopili, ja už vážne neviem, vy ste dementní podaktorí? Chybný argument, na ktorý som narážal, je argument množstvom. Nás "tu je viac, tak máme pravdu.

Osobné skúsenosti nikoho som tu nikdy nijak nespochybňoval ani nedegradoval, naopak, moje osobné skúsenosti tu bolo zosmiešňované a bol som obviňovaný z toho, že si vymýšľam a pod.

Hotwire: Ty si riadny trapko, priletíš sem ako víchor pred mesiacom a budeš tu súdiť, čím tu ja argumentuje a na základe čoho som "zaslepený." Keď si prečítaš všetky moje príspevky v tejto téme, tak potom môžeš hodnotiť, dovtedy zavri riť.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Empiricke fakty su super, ale problem nastava, ked sa z nich tvoria objektivne pravdy a myslim si, ze tu zlyhavaju obe strany diskutujucich..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hughito napísal:Podaktorí opäť nepochopili, ja už vážne neviem, vy ste dementní podaktorí? Chybný argument, na ktorý som narážal, je argument množstvom. Nás "tu je viac, tak máme pravdu.

Osobné skúsenosti nikoho som tu nikdy nijak nespochybňoval ani nedegradoval, naopak, moje osobné skúsenosti tu bolo zosmiešňované a bol som obviňovaný z toho, že si vymýšľam a pod.

Hotwire: Ty si riadny trapko, priletíš sem ako víchor pred mesiacom a budeš tu súdiť, čím tu ja argumentuje a na základe čoho som "zaslepený." Keď si prečítaš všetky moje príspevky v tejto téme, tak potom môžeš hodnotiť, dovtedy zavri riť.
furt opakujes ze ja tu nieco sudim a hodnotim, uz si s tym smiesny, ja tu vyjadrujem svoj nazor, a pisem svoje skusenosti, teba skor podla mna ocividne serie ze mi je smiesno z tych tvojich blabolov, tak sorry ale niektore tvoje nazory su take pritiahnute za vlasy ze o nich naozaj nedokazem viest diskusiu na urovni, to tu uz par ludi s tebou skusalo, a nepochodili. :D kazdopadne nabuduce sa laskavo neohanaj hodnotenim ked si ma sam prave zhodnotil ako "trapka" :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

No vidím, že si ďalší z tých, ktorí nie sú schopní viesť vecnú diskusiu, viď.:

Kód: Vybrať všetko

ty argumentujes trapnymi blogmi nejakych zelenych hlav ktore su plne "zarucene" tvrdych dat a faktov

Kód: Vybrať všetko

si zaslepeny tymi liberalistickymi multikulti zvastami, az si nevidis ani na spicku nosa
a pod.

tommyhot to vystihol, vlastnú empíriu nemožno povyšovať na objektívne a všehodnotiace stanoviská. To takto nefunguje v žiadnej sfére života, ale tu sa to s cigánmi robí neustále. Len neviem prečo spomenul "obidve strany," teda, ak nerátam trolla Famineho. Ja, ak som tu prezentoval vlastnú empíriu, tak vždy iba ako moje subjektívne zážitky a skúsenosti, z ktorých nerobím žiadne širšie závery - a takisto som tu nespochybňoval zážitky a skúsenosti iných. Napádam tu iba vyslovené nezmysly, klamstvá, štatistiky vycucané z prstu, stereotypné formulácie a pod. A naďalej budem. :wink:

___

K obrázku..ani ma to neprekvapuje. Tento model sa opakuje často, ako napr. pri bojovníkov proti homosexualite, ktorí často skrývajú vlastné homosexuálne tendencie.
Prílohy
Dufek.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

NJ, dal si tu obrázok s extrémom. Extrémy sú všade, napríklad cigánsky aktivista Lacko spolupracujúci s ĽPR, že áno http://presov.dnes24.sk/skutky-olutoval ... cov-156171 Teda asi toľko k tomu obrázku...
hughito
Redeemer
Redeemer

Neviem aká je podobnosť medzi týmito príkladmi? Rovnaké by to bolo, keby ten przniteľ detí bol členom organizácie na pomoc obetiam pedofilov.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

ked uz sa chytas kktin... kradnut a zneuzivat davky tiez neni to iste...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Podobnosť? No ak ju nechceš vidieť, tak ju nevidíš.
hughito
Redeemer
Redeemer

ArkanoviTigrovi napísal:ked uz sa chytas kktin... kradnut a zneuzivat davky tiez neni to iste...
Počkám si na obšírnejšie vysvetlenie.

seth, asi nemám také vedomie ako ty, ale svoje videnie prípadne podobnosti som jasne uviedol.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito napísal: Počkám si na obšírnejšie vysvetlenie.
:slap:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aké podrobnosti? Obaja kážu o niečom, čo popierajú - jeden hubuje na zneužívanie dávok a sám to robí, ďalší má plnú hubu morálky, antirasizmu a slušnosti a sám morálku, slušnosť porušil. Prašť jako uhoď, obaja sú ľudským odpadom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nemôže byť každý
Prílohy
069.jpg
069.jpg (10.02 KiB) 662 zobrazení
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

preto budme vsetci "hughito" aby sme sa navzajom chapali :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://kosice.korzar.sme.sk/c/6868642/u ... mreze.html

Zhovorčivý nebol ani jeden z nich. Obaja sa vyhovárali na toho druhého. Na otázku, prečo tak strašný čin spáchali, Ján povedal: „To nie ja.“
Pýtame sa, a kto, kamarát? Odvetil: „Áno“.
Zaujímame sa teda o to, čo na to hovorí Ondrej: „To som nebol ja, to on.“

Aké typické pre cigánov...Priznali, oľutovali a potom podali na súd sťažnosť, stavím sa, že použili slovíčko "rasizmus". Čuduj sa svete - je tam aj fotka a naozaj to boli cigáni. Nuž, tá osada, kde SME prežilo týždeň, asi až taká svätá nie je :3
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

http://www.hojko.com/zrazeny-cigan-t181747-60.html
pozeram ze kazdy tu ma tak dobre skusenosti, opat ta nahoda ze ide o ciganov
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj mne raz behli skoro malí cigáni pod auto. Pri výjazde z jednej dediny majú chalupu a už za tabuľou som sa začal rozbiehať a zrazu malí cigáni to mali naplánované na druhú stranu cestu k potoku a už už išli, ale na poslednú chvíľu sa strhli, takže našťastie to nedošlo ani k tomu, že by som musel vykonávať nejaké úhybné manévre a skončil niekde vo zvodidlách a nedajbakunin nabrať ich. Tak ale to len na margo debaty, pod. situácií zažije vodič x.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Som zvedavy kto a ako to bude riesit... Neviem preco sa museli usadit ti kocovnici v tak krasnom kute Slovenska...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mm ja si nemyslim, ze okolo tych studniciek seru cigani. v diskusii je dobre napisane - preco by chodili tak hlboko do hôr a roklin, oni sa zdrzuju vacsinou blizko svojich "pribytkov" a tak isto vyrubuju les co je najblizsie.
Do tych miest chodia vacsinou turisti a aj to su ludia a ked to na teba pride v prirode co spravis?
Napísať odpoveď