Zrazeny cigan

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zrazeny cigan

Príspevok od používateľa Arkaz »

Nevadi no co uz kazdopadne mam na videu ako sme sa tukli resp ako mi vyletel pod auto. Aspon ako taky dokaz. +1 svedok
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

radsej sa tu ozvi kazdy den ci este zijes :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Cigáni sú nevyspytateľní. Ak nemáš doma aspoň AK-47 tak to nerieš. Poznám prípad, kedy kamionista šiel so synom v kamióne, zrazil degeša sprostého, ktorý mu tiež vletel do cesty, a kým kamionista mu dával prvú pomoc, prišli cigáni a podrezali mu syna! U nás v rodine tiež zapichli degeši otcového bratranca, pretože chránil svojich psov, ktorých prišli cigáni ukradnúť. (http://www.sme.sk/c/2553847/kradez-psa- ... azdou.html). Takže ak ich nehodláš všetkých vyvraždiť, ani sa nepúšťaj do boja s nimi, zákon bude VŽDY na ich strane! Nie som rasista, ale toto čo robí tá sprostá neprispôsobivá háveď, tak to už nie je možné!
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

chlapec chce podrzat a este ho tu strasite :D neni to nic prijemne
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Presne tak trussardi :D auto uz je ako tak spravene blatnik sme s otcom vyrovnali islo to pekne, skrabanec na kapote som len zalual farbiu a zalestil a naraznik tiez :) tak pohodicka.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

mne raz v autoskole skocil cigan do cesty, na hlavnej ceste mimo mesta, vyskocil z poza kriku na kraji cesty .. cisty samovrah. Malo chybalo a zrazil by som ho, vtedy som bol asi druhykrat v aute za volantom, takze keby instruktor nechytil volant a nedupol by na brzdu urcite by som ho nabral v plnej rychlosti.

Stala sa nedavno v dedine nedaleko taka vec, ze jeden pan skoro zrazil cigana a ten mu na druhy den potiahol bok auta nejakym zelezom ... takze naozaj bacha na takychto neprisposobyvych ciganov.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Arkaz napísal:Presne tak trussardi :D auto uz je ako tak spravene blatnik sme s otcom vyrovnali islo to pekne, skrabanec na kapote som len zalual farbiu a zalestil a naraznik tiez :) tak pohodicka.
Tak dôkazy su zakryte po nejakej zražke stačí len administratora poprosiť aby vymazal tuto temu co moze byt brana tiez ako dôkaz :lol:
Napísať odpoveď